Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 15)

• 24 510
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Честита Коледа, момичета!!! Да са много здрави, щастливи, успешни и сплотени семействата ви и каквото сте си пожелали в коледната нощ, да се сбъдва!!!

# 436
# 437
Весели празници и от нас! Да сте живи и здрави вие и семействата ви!
И ние днес сме с едно ново зъбче, станаха 8!

# 438
  • Велико Търново

# 439
Весела Коледа, момичета! Нека сърцата и домовете ни да са пълни със здраве, топлина и уют. Да имаме вътрешен мир и спокойствие и да бъдем заобиколени от добронамерени и искрени хора! ❤️🎄

# 440
Весела Коледа, момичета! Бъдете здрави и благословени ! Нека щастието бъде ваш постоянен спътник ! 🎉🎄🤶

# 441
  • Бургас / Славейков

# 442
https://fb.watch/paGWOlsqo-/

Ей така е и при нас, Яна е със сополи от вчера....

# 443
Здравейте момичета и Весела Коледа на всички ♥️
Много отдавна не съм писала, но ви чета редовно.
Не знам помните ли, че Стефи вече е на ясла, а аз от един месец работя Simple Smile

Е честно ви казвам, починах си психически.
Като изключим,че нон стоп съм на тръни, дали няма да ми се обадят ,че е болна. И това ,че постоянно мисля, кога ще се разболее или ще текне сопол..

Иначе работата ми се отрази много добре, на нея яслата също.

Ще опитам да се включа по последните теми.
Относно храната, ние нямаме проблем, яде всичко, дори от известно време й давам да се храни сама.
Проявява желание , явно в яслата ги учат.
Става мазало, няма какво да се лъжем, обаче й е интересно, и не се опитва да бяга от стола, или да се налага аз да се правя на шут, за да се нахрани.
Научили са я да пие от чашка в яслата,но за сега само там пие така.
Вкъщи е със шишето, понеже не ми се бърше след нея, стига ми че нон стоп излива на кучето водата , на всичкото отгоре преди няколко дни го поля със чашата ми с вино 😀

Някой беше писал за температурата с обрива.
Стефи го изкара, оказа се розеола.
Снимките ,които мярнах на обрива, беше същия и при нея.
Няма да ви казвам как ми се сви сърцето като ми се обадиха от яслата ,че е с 39 температура, а аз бях на 100км в същия момент.
Добре, че баща й беше в града.
3 дена поддържа над 39, едната вечер термометъра отчете 40.5.
Спала съм на земята до кошарата от притеснение, и установих че свещичките най- добре свалят висока температура.
Както и да е, мина и замина.
Сега е здрава, надявам се при нас да не важи правилото една седмица на ясла, две вкъщи...

Относно зъбите, чакам вече само кучешките, никакви индикации да излизат за сега,като изключим пререваването отвреме на време вечер.

По темата с говоренето,от както ходи на ясла доста говори на нейн си език.
Повтаря и много думи,които й казваме.
Знае кое какво е вкъщи, някой неща ги назовава, други не може.
Не се притеснявам, знам че покрай по-големите деца в яслата , ще се научи Simple Smile

Станала е изключително палава, чак госпожите в яслата ми съчувстват отвреме на време 😀.
И е започнала да се тръшка за най-малкото нещо, не стане ли на нейната,пищи и тропа и хвърля.
Ама не минава номера Simple Smile

Радвам се, че темата още е така жива , ще гледам да се включвам по- често, просто с работа и дете не е толкова лесно, колкото си го мислех.
Докато се приберем и станало време да си лягаме Simple Smile

Пожелавам на всички болни, неспящи, неядящи дечица, през новата година да се промени всичко.
Пожелавам и нас по-малко нерви и спокойни моменти Simple Smile

# 444
Здравейте,реших да не досаждам с моите глупости,но не мога да се сдържа и идвам да се похваля,че Вики от вчера казва ,,кактор" (Трактор) 🥰
Лизи бързо оздравяване на Яна

# 445
  • Пловдив
Със закъснение весели празници, а на време: да си прекарате добре на Нова година и децата ни да ни слушат, за да можем ние да си пийнем поне една нощ в годината, пък била тя и последната 😄
Бяхме на гости: още от 18-и и чак днес се прибрахме. Йони щастлива, доволна, обръща ѝ се внимание: баба, дядовци, кака, леля - всички се изредиха. Време е за малко почивка.
Днес забравихме да вземем и ядене от кухнята.. абе празнично ни е.

# 446

За много години, момичета и наздраве! За една по - здрава, успешна и щастлива година!

# 447
  • Бургас / Славейков

# 448
  • Велико Търново

# 449

Общи условия

Активация на акаунт