Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 15)

• 24 510
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
Проверих ушите сега като се събуди, не заплака, предполагам не са те. За нощен терор бях запомнила, че е след 2 години, сега прочетох,според всичко, което намерих е след 3 дори. И описанието е малко по-различно, че детето е с отворени очи и не е в съзнание, Ава пищи със затворени очи, но като успеем да я събудим и разсеем спира. После по някое време пак започва да се дере, като на спазми. Цял ден опитвам да анализирам, вярно и двете вечери пръцка, може да е коремче. Въпреки че не е яла нито нещо ново, нито същите храни двата дни. Апетит, изхождания, настроение, всичко е ок през деня. Тази вечер ще започна да давам камилия, замислям се да включа и пробиотик.

# 421
Проверих ушите сега като се събуди, не заплака, предполагам не са те. За нощен терор бях запомнила, че е след 2 години, сега прочетох,според всичко, което намерих е след 3 дори. И описанието е малко по-различно, че детето е с отворени очи и не е в съзнание, Ава пищи със затворени очи, но като успеем да я събудим и разсеем спира. После по някое време пак започва да се дере, като на спазми. Цял ден опитвам да анализирам, вярно и двете вечери пръцка, може да е коремче. Въпреки че не е яла нито нещо ново, нито същите храни двата дни. Апетит, изхождания, настроение, всичко е ок през деня. Тази вечер ще започна да давам камилия, замислям се да включа и пробиотик.

Аз си мисля, че сънува нещо. Щом е със затворени очи и се успокоява като се събуди. И при нас се случва къде с проплакване, къде рев. Мозъкът се развива и нощем обработват всичко. Това че пръжка не означава че я боли коремче. То няма как да го сбъркаш, все пак са колики, аз никога няма да забравя първите 4 месеца с адските колики

# 422
M.Angelovaaa, и при Рая го имаше това, но за щастие само една вечер. Така и не разбрах каква беше причината. Но така се дереше и захласваше, че направо в чудо се видяхме какво се случва.
Четох всякви неща и някъде ми попадна, че на тази възраст почвали да сънуват кошмари.

# 423
Да не би да преживява нещо от деня, някъде да сте ходили на по различно място, с повече хора?
И аз знам, че нощния терор е по късно, но и аз първо за това се сетих.
Иначе при Сами единия път, като плачеше много и му намазах венците с гелче и на момента заспа и спря да плаче, ама на секундата заспа, не можех да повярвам.
Дано е било нещо еднократно!
Мен така ми е идвало да го заведа в бърза помощ, щото не знам какво му е, а много плаче... Много е кофти!

# 424
Благодаря за насоките, момичета! Цял ден го мисля и минавам през всички варианти. Сменихме обстановката, дойдохме у нашите вчера, но първата нощ го направи вкъщи, нищо необичайно не се беше случило. Мазах с гел за зъби и двете вечери, изобщо не се повлия. Ако не е коремче (а би било странно да е, защото не е яла нещо обичайно или същите неща) значи са кошмари наистина. Много е кофти, но важното е, че е здрава, предполагам не я боли нещо, защото се смее и играе. Добре, че реших да изчакам с ваксините за след празниците, че съвсем щях да се филмирам. Тази сутрин се чувствах толкова премазана, че пих кафе с мляко за пръв път сигурно от почти две години 😃 е, няма такава грешка, на обяд пробвах да легна с нея, нямаше шанс да мигна. Сега също съм кукуряк, а съм толкова изморена 🙈

# 425

Ако някой има идея, как да се справя с това нека каже!
Сутринта прескочи леглото и де уплаши , сега пак прескача.
Чудя се да махна някой решетки но те ще са все на земята нощем. Аз само нощем пускам камината и ме е страх да не отидат да се изгорят пак.
Тази нощвзех Яна при мен на спалнята, три пъти се будя и я виждам на пода да си играе. Въобще не усещам кога слиза.

# 426
Весели празници момичета 💕

# 427
  • Бургас / Славейков
И аз минавам да кажа Весела Коледа и Щастлива Нова година! Много здраве и късмет на всички.
Лизи има ли вариант да махнеш шкафчето до кошарата и да не се качва и на него!Или преместиш от другата страна,може от там да не му е удобно да се качва .

# 428
  • Велико Търново
Весели празници! Flowers Hibiscus

Вчера Вики получи подарък от дядо Коледа в мола. Малко се стъписа пред него, но поне не рева като други дечица 😄.

# 429
Весели празници и от мен. Здрави и много благословени☺

# 430
Весели празници и от нас момичета!
Бъдета здрави!

# 431
Светли и благословени празници! Heart

# 432
Весели празници и от мен момичета!

# 433
  • Варна
Весели празници! 🎄

# 434
  • Асеновград
Здравейте, Весели празници и от нас момичета! Бъдете много щастливи,здрави, обичани и благословени!
Мога да се похваля вече, на Тери му изби първия зъб най-накрая на 1г и 5месеца.
И от три дни е някакъв кошмар, не сме спали, явно с голям зор ще ги вади зъбите, само се моля по-бързо да минава, вечер така се дере и реве че посинява от рев и носа му е пълен със сополи, не дава да ги махнем реве още повече, с нищо не се разсейва и без нурофен изобщо не заспива, хремав е предполагам от зъбите, и ние нещо с мм се разболяваме ама вече 5-та подред година сме болни на Коледа или НГ и не знам кога ще се развали този "обичаи" 😂😁.
Съжелявам че така негативно започнах но има и такива моменти, предполагам че и при вас ги има. Надеждата ми е че като излязат тия пусти зъби и вече няма какво да го тормози и до лятото вече ще спи спокойно и той и ние.
🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт