Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 11

• 52 365
  • 870
  •   1
Отговори
# 480
Според мен не е само 1, поне вече не. Почти 100% съм сигурна, че стаята до моята също беше единична.

# 481
  • София
Не е само една стая, pls! Аз раждах преди месец и бях в самостоятелна и имаше още майки в самостоятелни. Питах още като ме приемаха как стоят нещата, а и лежах в 25 седмица за задържане и ми казаха, че самостоятелните се пазят за родилки, защото и тогава исках да съм сама.

# 482
Когато аз раждах през ноември миналата година, пожелах самостоятелна стая, но понеже нямаше свободни, ме настаниха в двойна, като реално бях сама в нея. Предполагам, че е честа практика.

# 483
И при мен беше същата ситуация, помолих за самостоятелна и ме настаниха сама в двойна стая.

Когато аз раждах през ноември миналата година, пожелах самостоятелна стая, но понеже нямаше свободни, ме настаниха в двойна, като реално бях сама в нея. Предполагам, че е честа практика.

# 484
Да, аз също бях сама в двойна стая, самостоятелната май е само една, има и само една самостоятелна зала за раждане. Дано с разширението на базата подобрят условията с още самостоятелни стаи и родилни зали.

# 485
Голям късмет значи, аз бях в самостоятелна стая, май беше номер 11. Родих преди малко повече от месец.

# 486
  • Замък сред облаците
Една е самостоятелната с едно легло, ВИП се води. Ако е заета и има възможност дават двойна като самостоятелна, но аз като раждах беше пълно наистина отделението, чак сутринта при приема ме настаниха за подготовката (клизмата) в стая с дама след кюретаж, което принципно избягват, но наистина бяха на пълен капацитет заети. Имах късмет после да раждам само аз през целия ден и цялата смяна ми правеше компания да си говорим без да се юркат или притесняват. След раждането, което с шиенето и лежането с пясъка приключи към 19ч имаше освободена двойна стая и ме настаниха в такава при друга мацка.  После да ви кажа като първескиня бях благодарна, че се стекоха така нещата, че поне докато мина през тоалетна и баня другата мацка ми наглеждаше детенцето и обратното, аз нейното.

# 487
  • София
E не е една. Simple Smile Раждах преди месец, пак се повтарям. Бях в самостоятелна. Имаше и други. Simple Smile

# 488
  • Замък сред облаците
Дано са направили промени в тази насока Simple Smile

# 489
Не е само една самостоятелната стая. Когато раждах аз, бяхме 5 жени общо в отделението и всички сами в стая. Мернах две други стаи освен моята и бяха с по едно легло.

# 490
  • Замък сред облаците
Супер, значи са се попроменили нещата, взимам си бележка.

# 491
А в коя от двете бази са ражданията, предполагам база 2?

# 492
  • София
База 2, Филип Кутев.

# 493
Здравейте момичета. Бременна съм в 14г.с. и сега след феталната морфология ще трябва да запиша час за проследяване. Преди 4 години д-р Гагова ме следи и изроди детето ми, сега ми се иска отново да съм при нея. От доста време проверявам и час за нея има чак на 10 октомври, но някак ми се струва много голяма дупка между феталната и прегледа-повече от месец се получава. Та питането ми е има ли някой с по-ранен час, който би искал да ги разменим? Моят час е за 10.10-12:40 във Вита база 1.

# 494
Та така или иначе вика в началото през месец, ако отидеш до 2 седмици след ФМ (при положение че дай Боже всичко е наред) няма да те гледа с УЗ.
Може да проверяваш периодично графика й, понякога някой се отписва и се освобождава час.
Ако вече ти е много притеснено директно отиди и чакай да те вмъкне.

Моят час е на 17.10 та не ти върша много работа:) в края на 6 ия месец съм и ме вика през месец, от следващия път вече ма две седмици

Общи условия

Активация на акаунт