Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 11

• 50 114
  • 870
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,

Може ли да ми кажете кога сте започнали тоновете в болница Вита и да ме ориентирате за цена. Както и как се процедира с болничен, аз имам от др. болница и сега ще ходя за 1 път да вземам, необоходимо ли е нещо допълнително, до колко време се издава и колко струва? Моята лекарка,която ме следи се мести в болницата и ми се иска да съм запозната. Благодаря Simple Smile

# 526
Дами, някоя от вас, която е раждала скоро секцио, каква сума платихте за Основен Пакет (без избор на екип и в споделена стая)? Също така, позволиха ли на таткото да изчака в стаята след раждането?

# 527
@elliepeanut Аз родих септември месец със секцио, заплатих 2980 лв, като избор на екип по мой спомен беше 900 лв. Бащата не може да влиза в Родилното отделение, в деня на секциото той може да види само бебето в часовете на свиждане 17-18ч. Вас ви вижда след раздвижване, на следващия ден след операцията.

# 528
Този телефон, обявен в Интернет никога никой не го вдига. Искам да сс свържа и да попитам моята лекарка дали днес е там и ако не, кой лекар е на кабинет. От сутринта звъня.

# 529
  • Замък сред облаците

На тези двата ли? Иначе са по 2 телефонистки на база и почти нонстоп някой звъни. Пробвай няколко пъти и ще успееш ❤

# 530
Да, на тези. Като оставя детето на градина просто отивам, но се изнервих, че никога не мога да се свържа. Пък който е там - той. От вчера съм с доста болезнени контракции и нощес имах и вече май е време някой да види какво става.

# 531
Нямате ли телефон на Вашата лекарка, за да ѝ звъннете/пишете?
И аз трудно се свързвам с тези телефони, винаги поне по пет пъти звъня до откат.
Имам въпрос за болничните - възможно ли е да си оставя здравния картон и да им звъня за напомняне всеки месец за издаване на болничен или ще трябва всеки месец хем да ходя преди да ми е изтекъл болничния, за да ги подсетя, хем и да го взема три-пет дни след това?
Как сте процедирали вие с болничните, издадени от там?

# 532
Здравейте!

Има ли някоя мама, която скоро е родила естествено при др. Мая Василева?

Ако е възможно да задам няколко въпроса на лично 😀🙏

# 533
Нямате ли телефон на Вашата лекарка, за да ѝ звъннете/пишете?
И аз трудно се свързвам с тези телефони, винаги поне по пет пъти звъня до откат.
Имам въпрос за болничните - възможно ли е да си оставя здравния картон и да им звъня за напомняне всеки месец за издаване на болничен или ще трябва всеки месец хем да ходя преди да ми е изтекъл болничния, за да ги подсетя, хем и да го взема три-пет дни след това?
Как сте процедирали вие с болничните, издадени от там?
Н
Направо ме приеха Simple Smile

Не мисля, че някой ще се навие на такова нещо. Още не съм взимала болничен, но ме предупредиха, че на датата на която ми трябва, трябва да съм тук при сестрата за издаването му

# 534
  • Замък сред облаците
Дано всичко е наред!

# 535
Здравейте, дами. Дали знаете кога се  изявява желание за самостоятелна стая? Не питах докторката, а скоро трябва да ме приемат за раждане.

# 536
Здравейте, дами. Дали знаете кога се  изявява желание за самостоятелна стая? Не питах докторката, а скоро трябва да ме приемат за раждане.

Като ви приемат, ако има налична. При мен нямаше, приеха ме в 4 сутринта, казаха ми, че същия ден се освобождава и след като изписаха момичето на обяд ме преместиха.

# 537
Благодаря, mokka! Flowers Hibiscus
А може ли някой да ми обясни какъв е процеса на постъпване в родилното? Дали попълването на всички документи е долу на общата рецепция? Доколкото разбрах после ще мина на тонове в самото отделение.
За сега при мен е планиран прием.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 21:13 от Фрида

# 538
Здравейте,

След известно време ми предстои раждане в болница "Вита". Моля раждалите наскоро там мами да ми споделят получили ли са списък с необходимите неща за болницата и ако може да го споделите.

# 539
  • София
При секцио се постъпва ден по-рано и по време на тоновете се попълват документи или след това. Това се случва в родилното, нямате досег до регистратура долу.

Списък с необходими неща не се предоставя. Сами решавате какво ви е нужно. Като съвет от мен - помпа, ако искате да кърмите. При мен слезе много бързо кърмата  и ако не се цедях беше ад. Също и повече нощници.

Общи условия

Активация на акаунт