Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 11

• 52 348
  • 870
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Не се допуска по време на секцио, нито в стаята. Само в коридора в часовете за свиждане.

# 511
Здравейте, понеже няма друга тема за Вита, интересува ме, ако някой има информация относно ембриологията в болницата. Добри ли са, правят ли Пид?

# 512
Здравейте,
има ли някой раждал при д-р Никола Николов?Ако може мнение за него.Аз се следя при него, но не намирам никакви мнения за раждане.

Благодаря!

# 513
Аз се следях при д-р Николов и също не съм чакала

Здравейте,
може ли да споделите впечатление от раждането във Вита при д-р Николов?

# 514
Той беше втори лекар на моето секцио. След това идваше при мен на визитации и прегледи, с много добро впечатление съм. Беше внимателен и мил, обясняваше ми подробно какви са резултатите от изследванията след операцията и какво следва като терапия. Имаше човещина в него. Другите лекари малко ме дразнеха по време на визитации, ако трябва да бъда честна 😀 (освен д-р Дойчиновски, който си беше моя лекар)

# 515
Аз се следях при д-р Николов и също не съм чакала

Здравейте,
може ли да споделите впечатление от раждането във Вита при д-р Николов?

Ако искате ми пишете на лично с въпроси, аз нямам никакви забележки, беше с мен през цялото време, приеха ме в болница около 13 часа, родих към 22 часа и ме шиха до към 23.

# 516
Дали някой знае в колко часа най-рано мога да отида за кръвни изследвания в база 2?

# 517
  • Замък сред облаците
8 часа ми каза моя приятелка преди 2 седмици.

# 518
Дами, някоя от вас да се е следила някъде другаде преди да отиде във Вита и към коя седмица се прехвърлихте да ви следят там до раждането?

# 519
Дами, някоя от вас да се е следила някъде другаде преди да отиде във Вита и към коя седмица се прехвърлихте да ви следят там до раждането?

Аз се насочих към Вита в 18та седмица. Преди това пак бях ходила, но нали за женска консултация записването става след 12-13та.

# 520
  • София
Аз се прехвърлих във Вита в 35-36 гс , защото исках само да раждам там. Оказа се че понеже съм без избор на екип е трябвало да се запиша направо при Чорбова, да ме прегледа веднъж и после да дойда за раждането.

# 521
  • София
Аз се следях по здравна каса и започнах да се следя при моя лекар (при който исках да раждам) във Вита в 29-30г.с.

# 522
Здравейте, имам въпрос относно секциото. Бащата къде чака да мине операцията и може ли да види майката след това? Първото ми секцио беше отдавна, в Надежда, там след операцията показваха детето на бащата за малко, можеше да го снима. Той стоеше в коридор между операционната и реанимацията, съответно когато ме местеха спряха за да ме види и лекаря му обясни как е минала операцията. Но сега във Вита се чудя дали има смисъл да стои да чака някъде и дали някой ще му даде информация?

# 523
Здравейте, в деня на секциото бащата може да види бебето само в часовете за свиждане от 17-18 часа. Вас не ви вижда тъй като в отделението не се допускат външни лица. По време на моята операция анестезиологът  направи снимки на мен и на бебето и ги пратих на бащата. Вас ще ви види на следващия ден като се раздвижите. Такива бяха правилата септември месец, аз родих на 3ти. Ако имате още въпроси ми пишете.

# 524
Здравейте, в деня на секциото бащата може да види бебето само в часовете за свиждане от 17-18 часа. Вас не ви вижда тъй като в отделението не се допускат външни лица. По време на моята операция анестезиологът  направи снимки на мен и на бебето и ги пратих на бащата. Вас ще ви види на следващия ден като се раздвижите. Такива бяха правилата септември месец, аз родих на 3ти. Ако имате още въпроси ми пишете.

Много благодаря. Само това исках да знам, дали има смисъл да си пуска отпуск и да чака някъде за информация.

Общи условия

Активация на акаунт