Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 11

• 49 780
  • 870
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Сопнати са и то много. Емпатия нула. Сестрите са толкова начумерени, трябва да им се молиш за елементарни неща, не обясняват. Лекарите са сякаш от друга болница. Най-много съпричастност съм получила от санитарките. Това са ми впечатленията от 4 престоя във Вита.

# 557
# 558
  • Замък сред облаците
Аха. Един приятел уролог ми обясняваше за специализациите преди години и съм запомнила нещо за университетските, ама дотам явно съм запомнила.

Хайде, Дух, да се закрепят нещата и добуташ до края!

# 559
Ами май да. В петък вечер имах леко зацапване, дойдох до тук, казаха че всичко е наред и да почивам. Вторник към 18 започна някаква силна болка като менструална и кръста, но не на тласъци, а горе долу постоянно с леко отпускане. Най силната премина, но и през нощта и на сутринта имах дискомфорт. И дойдох да видя какво става. На запис не се отчитат контракции, шийката е добре, но казаха, че трябва да остана за наблюдение и вливане на магнезий. Може би наистина така е по разумно. Но не бях подготвена психически, мислех че ще ми кажат, че всичко е наред и да пия повече ношпа и магнезий и да си лежа у дома. Вече се настроих, че това е положението, така трябва и толкова.

Жаки, честито ма теб Heart
АА благодаря за хубавите думи!

# 560
Ами май да. В петък вечер имах леко зацапване, дойдох до тук, казаха че всичко е наред и да почивам. Вторник към 18 започна някаква силна болка като менструална и кръста, но не на тласъци, а горе долу постоянно с леко отпускане. Най силната премина, но и през нощта и на сутринта имах дискомфорт. И дойдох да видя какво става. На запис не се отчитат контракции, шийката е добре, но казаха, че трябва да остана за наблюдение и вливане на магнезий. Може би наистина така е по разумно. Но не бях подготвена психически, мислех че ще ми кажат, че всичко е наред и да пия повече ношпа и магнезий и да си лежа у дома. Вече се настроих, че това е положението, така трябва и толкова.

Жаки, честито ма теб Heart
АА благодаря за хубавите думи!

Не се притеснявай. Аз съм с контракции от 16 седмица. Веднъж лежах в болница и днес отивам за втори път. По- добре е да те налеят с магнезии и ще се успокоят нещата. Успех Heart

# 561
Благодаря ти! Успех и на теб.

# 562
Здравейте. Знаете ли къде мога да видя цени на секцио + самостоятелна стая за здравно осигурени. Търсих в сайта, но не ги видях

# 563
  • София
3450 е секцио и самостоятелна.

# 564
Само ще добавя, че това е цената с избор на екип.

3450 е секцио и самостоятелна.

# 565
Благодаря ви! Flowers Hibiscus С избор на екип съм Simple Smile

# 566
Малко като ми стихнаха емоциите и се кротнаха хормоните, все пак искам да кажа, че като цяло съм доволна от престоя тук. С изключение на някои дребни неща в комуникацията, няма нещо, което съм попитала или поискала и да не ми е обяснено и дадено. Стаята се почиства на ден по два пъти. Повечето от екипа са мили и внимателни. Имах възможност да разпитам и за разни неща около раждането и бъдещия престой. Отделението е пълно, но не са ме претупали изобщо, отделят си внимание и време. Та като цяло наистина съм доволна Simple Smile

# 567
Аз се опитах да разбера защо има три вида различно секцио, като има от 2000лв + до 5500лв., но от Вита не вдигат.

# 568
Мисля, че това, което е 5000 лв. е за неосигурени.

# 569
Относно изследването за кръвна група на бременни. Пуснато ми е преди две седмици и още в интернет пише, че не е готово. Иначе, разбрахме се да го получа на хартия в база 2, обаче това означава ли, че в интернет изобщо няма да излезе никакъв резултат и трябва да питам всеки път като ходя на място?

Общи условия

Активация на акаунт