Пеем песни, стихчета редим, ОКТОМВРИйско бeбче веселим!

• 12 439
  • 271
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте момичета!  Grinning  Днес празнуваме нашата четвърта месечинка и по този повод ви черпим с торта
Честито и на другите месечинки, празнуващи днес!   bouquet
От вчера не съм ви чела, имах някакъв проблем с нета, така че отивам да чета пропуснатото. Hug

# 226
Честито на празнуващите бебчета!newsm51 newsm51 newsm51

Не успяхме да опазим Сашито и той е болничък от гадния грип newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Педиатърката ни предписа Оспамокс,Панадол,Стодал и Вит.Ц.Миличкия ми кашля киха носленцето хъркори и има температура и един такъв омърлушен. newsm45 newsm45 newsm45
Кръц за къщата ние /родителите ми/ строим от пролетта .Със строежа сме почти готови покрив дограми и външни врати са сложени предстои проект за парно ,ел инсталации ,шпакловки ......... та до мебелите и уредите .Живот и здраве догодина да и се радваме. Ако намерите някоя ,която да отговаря на представите ви и да е на разумна цена естествено ще е по -добре отколкото да строите.Ще си спестите доста нерви пари и време.Ще ви стискам палци!

# 227
  • София
Здравейте, сладурани  love001 Hug. Днес цял ден нямам връзка с вас и страшно ми липсвахте. Отивам да измяткам нещо във фурната за мъжете ми и ще ви почета, ако има нет. Днес Слави е от 20 часа и ще дава ферарито. Очаквам го с нетърпение. Толкова обичам танците, че като дойде петък 22:30 мъжете ме отписват от пейзажа. Засега бягам по задачки Hug

# 228
Air,запо4на да ме 4овърка любопитството newsm78,кажи де...
Кръци,много провокираш с тез твой идей зна4и.Аз добре,4е не пия вино,ама питаш ли ме миналата година като се похвали за пала4инките с вишневото сладко Whistling Whistling Whistling
Коте,много е трудно да се разделяш с беб4о,аз по половин 4ас се сбогувам сутрин докато тръгна.
Моя момък тази нощ много се въртя,а в 4етири 4аса дори си  се смееше сам #Crazy
Илиян4е,лекувайте го Сашит,дано да не се задълбо4и.

# 229
честити 4 месеца на Елица , Анна - Мария и Ангел ! на госпожиците - целувчици hug hugна господина яка мъжкарска прегръдка!

до този момент ,все сме имали късмет със съседите , преди под нас имаше магазин , сега зъболекарски кабинет . щото ние сме от тези - по-шумните. абе италианско семейство  cheers argue #Milti perko . май от пуберитета ще вляза направо в критическата - ох дано е след мооооого време.
в новата ми къща , под нас живее младо семейство , та се надявам да сме на един акъл . само дето там е гредоред и малко се плаша.

милички , мама преди време ми вика " абе да не те плаша , ама мисля ,че детето ще е левичар "- преставяте ли си как са третирали преди време тези хора ! и верно - посяга все с лявата ръка . пък аз мисля ,че по- голям процент от левичарите са талантливи . казвам го това на мама , а тя : "едва ли е вярно ! искам да е десняк като теб , защото ти си голям талант "- майчица smile3541 !!! много мило ми стана! но пък ми е интересно да си имаме в къщи и един левичар.

Илиянче , напълно разбирам какво ти е . едва ли е голямо успокоение , но все-пак по-добре това , важното е ,че гърдичките са чисти ! дано се оправя Сашето скоро Hug!

Весе , стискам палци да опазите малкият Ники и баткото скоро да оздравее Hug!

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 19:28 от oska

# 230

Аз добре,4е не пия вино

ееееее , най-накрая някой да си признае този грях . и аз вино не пия . само бяло "Димят" , а от всичкото червено драйфам . на мен бирка ми дай и някоя блага ракийка а и конячец може .

докато бях студентка , що подигравки отнесох заради моето въздържателство . ама аз толкова се старах и все не ми се услаждаше . само чак в 5ти курс ,едвам успях да пропуша . за което съжалявам разбира се.

# 231
Честити месечинки на Ангел, Анна Мария и Елица! Да са здрави, весели и много да се слушкат с мама и тати!

Оска, и Анна е по-активна с лявата ръка. Успокоявам се, че вече не ги мъчат в училище насила да пишат с дясната ръка. А ако са таланти - нашата засега проявява само ораторски наклонности. Лапа двата пръста, сякаш са микрофон и се започват едни речи....

Леля Зеля, как сте с косата newsm78 При нас като, че ли има светлина в тунела - мъхчето се сгъсти. Докато си скрием ушите бая време ще мине Laughing

Kandry, ползвали ли сте това на Мустела newsm78

Бързо оздравяване на болничките! Hug

Лека и приятна вечер на всички, че вече надухме главата на кака!

# 232
Здравейте и от мен Hug
 Днес цял ден се мъча да влезна в форума ама нъци Whistling
Явно днес всички сме яхнали метлите afwitch clean prostor 1dishes  food002 ама няма начин
Малката цял ден е недоволна,само се лигави и скимти,лошото е че и не знае какво иска Close
Иска да стои само по корем ама не може да си държи главата дълго време и си удря само нослето,съответно се започва скимтене,а ако решиш да я обърнеш по гръб започва да крещи #CrazyСъщо така постоянно иска да яде, newsm78 дали вече не ми е хранителна къмата,че огладнява на всеки час и ако и дам малко плаче за още Shocked А пюретата ги отказва,само ги плуе.Също така е станала голяма побоиничка ако нещо не иска или не и харесва започва да го удря,та сутринта така ми бръкна в окото че цал ден ме боли,сълзи и ми е зачервено.Татито ми се смее,че от сега започна да ме бребива Confounded
Днес си купихме Пентаксима и дано другата седмица вече ни го бият.
оска-аз съм левичарка и още си търся таланта Joy
И аз нямам търпение да видя кой ще спечели ферарито Hands Clap    car003

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАМИ    bouquet
ЧАО за сега че след малко ще се къпем Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 19:59 от gudza

# 233

Аз добре,4е не пия вино

ееееее , най-накрая някой да си признае този грях . и аз вино не пия . само бяло "Димят" , а от всичкото червено драйфам . на мен бирка ми дай и някоя блага ракийка а и конячец може .

докато бях студентка , що подигравки отнесох заради моето въздържателство . ама аз толкова се старах и все не ми се услаждаше . само чак в 5ти курс ,едвам успях да пропуша . за което съжалявам разбира се.
оф,то така смешно зву4и,ама сега съм така,щото на младини вси4кия алкохол изпих Blush.Пих,пих  яко докато ми омръзна вси4кото пиене,абе резил голям....И сега съм хрисима,нищо алкохолно Mr. Green...ни вино,ни бира,ни нищо

# 234
Здравейте най-после и от нас!
Честити месечинки на празнуващите бебчета и благодарим за почерпката1
С тези ваши строежи и апартаменти от по 120 квадрата супер много ме подтиснахте! Ние в момента живеем на квартира, а апартаментът ни в Сф е много малък, но пък си е наш и това е супер. Но това живеене на квартира е направо убийствено и така ми писна и така ме изнервя #Cussing out Мъжът ми постоянно яко го отнася, че заради него сме на тоя хал, ама това е друга тема! #2gunfire И на нашата улица ще изгрее слънцето някой ден, а може и татито да сменим Rolling Eyes
А той самият е тръшнат от грипа, та сега се грижа за три деца, което донякъде обяснява настроението ми Close
Мартин снсощи спинка, ама предните вечери беше ужас - хранене в 3, после в 6 и то кога да спи човек!
Айде много целувки от нас!
П.С. Аир, жено, не бъди лоша, издай тайната! Mr. Green

# 235
Ха добър вечер - само Лилито джуджанката и Енимехмедоооов - ураааа, да спечелят колата...То не че мен ме топли особено, ама айде...кефя им се просто, особено на оня дивак - страшен е smile3521

Илянка,
ама много гадно за малкото мишле, миличкото Саше.Дано скоро се оправи и бързо да забравите, че вуобще е боледувал Praynig Hug

Фрики, малееее.Още ги помниш тези палачинки BlushАз тогава как се изпуснах и то 20 бременни ме четат - патка абсолютна. Crazy

Днес тоя форум, голяма е...ка.От 10 сутринта, чак в 6 вечерта се оправи.Ние бяхме на пазар днес и си купих червен колан за ботушките и новите дънки newsm53

Хайде лека вечер засега. Мира да се оправя татито.Целувки на всички  love001

# 236
Ей, ама голям съм заплес - Илияна, дано Сашето утре е по-добре детенце сладко! Много ми е мъчно за малките душички. Аз така тръпна сега за Марти, направо всичко ми се е свило!

# 237
С тези ваши строежи и апартаменти от по 120 квадрата супер много ме подтиснахте! апартаментът ни в Сф е много малък
недей се подтиска ,бе жена ! и ние живеем в гарсониера ,ама мн. си я обичам- при това е панелка. от 14 годишна все съм по други градове и все чужди къщи съм чистила- писнало ми беше от квартири! а новият апартамент ,също не е мн. голям - 65 квадрата , обаче дава супер възможности да стане нестандартен и интересен ,че и по-голям . но това след няколко годинки , де !
а за грипа , дано бързо  ви отмине !

# 238
  • Откъм Варната
Зеле какъв е тоя аватар бре, Митака като го видя каза никой да не му пипа момата, че от сега почва да прави мускули за да я носи на ръце

# 239
Браво на МЕТИНЧО Hug голяма  работа е това момче да му е честита наградата. Mr. Green
На всички болнички бързо оздравяване и душичките с по-малко да им се размине. Praynig
Мира да се оправя татито.Целувки на всички  love001
Кръци може би имаш предвит мъжът на Мачо.Благодаря ти все пак за загриженоста но моя дзвер мъжо за сега е добре стига му толкова дето ми донесе един грип. Mr. Green #Cussing out
Айде приятна ви вечер.  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт