🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 590
  • 485
  •   1
Отговори
# 210
Надявам се сега след базара да не съжаляват за избора си да изгонят Петър и да стоят зад решението си, защото това беше очакван развой на събитията и те не би трябвало да за изненадани.

# 211
  • Валенсия
Надявам се сега след базара да не съжаляват за избора си да изгонят Петър и да стоят зад решението си, защото това беше очакван развой на събитията и те не би трябвало да за изненадани.
Народът го е казал: "Котка по гръб не пада".
Но все пак, някой от тях имат леки проблясъци - разчитам на Емилия и Присияна. Обаче, пак народът го е казал - "След дъжд качулка".

# 212
  • България
Сергей толкова се мъчи и накрая загуби срещу Анди, който не беше тренирал.

# 213
Стрелбата на Сергей е еманация на неговото участие на фона на думите му как ще смачка съперника. Балон, пълен със зареден със злоба и завист газ.

# 214
  • София
Дебнах на пресекулки да хвана пазара. Нататък сме с други шоа и дискавърита.
(Иронично; за уточнение) - ако И&А в посланията си са имали предвид една сентенция, родена от Френската революция - приемам. Но надали.
За девойките в играта: Революцията изяжда децата си. Не вярвам да сте го чували. (Е, като прост зрител, приемам играта ви напоследък като "революция". Честито ви. Пазарът е само началото на края.)

# 215
  • България
Кенан ревнува от Ухажоро! УхаЖоро е влязъл в предаването Ергенът.

# 216
Чета ви и хвърлям по едно око на Фермата, ама вече не ми се гледа, честно казано! Петър го няма и това си личи от самолет! Елбетица все повече ще западат без него, а КЕНАНтица все повече ще се въздигат! То това си им беше целта на червените - да изгонят Петър, защото ги беше страх от него и те я постигнаха посредством патките от Елбетица! Ама който, каквото сам си направи, цяло село не може да му го направи! И дори зелените да си видят грешката няма да имат очи да си го признаят! И да наистина - това, което вчера направиха за тях е началото на края!

# 217
Кенан ревнува от Ухажоро! УхаЖоро е влязъл в предаването Ергенът.
Ухажоро явно е сбъркал предаването😂😂😂

# 218
Я, моята любимка Ралица Trollface
Мис глина

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 21:31 от me_for_president

# 219
  • България
Ако бях във Фермата бих се заела и с хвърчилото, но по на сърце са ми грънците. Изписването им е важна част.

# 220
  • София
Елбетица може и да загуби пазара, обаче живнаха тия хора.

# 221
Чак не ми се пише . Иван и Андрей винаги са ми били любимите водещи. Още от "Сблъсък". Никога не бях виждала при тях пристрастия (освен съвсем нормални без излишно натрапване ) Толкова жалко , никога не са се държали и не бяха падали на такова ниво .Отвратиха ме. Не бих гледала нищо повече свързано с тях двамата . Само , ако може да спрат да претендират за опазване на "българщината" , че тези "ценности" , на които толкова се възхищават , правят думата обидна .
Приятно доглеждане , на всички останали , беше ми изключително приятно

# 222
Чак не ми се пише . Иван и Андрей винаги са ми били любимите водещи. Още от "Сблъсък". Никога не бях виждала при тях пристрастия (освен съвсем нормални без излишно натрапване ) Толкова жалко , никога не са се държали и не бяха падали на такова ниво .Отвратиха ме. Не бих гледала нищо повече свързано с тях двамата . Само , ако може да спрат да претендират за опазване на "българщината" , че тези "ценности" , на които толкова се възхищават , правят думата обидна .
Приятно доглеждане , на всички останали , беше ми изключително приятно
С всеки сезон се отдалечават от същината на Фермата и все повече се доближават до конкурентното предаване (отбори, битка за територия - Ад/Рай, стратегии). Нека си има стратегии и отбори, но поне да има обединение и отпадането да става чрез дуел и ако имах възможност да избирам 1 промяна, която да върнат то това ще е е дуел 1:1.

# 223
Тази вечер епизодът от Фермата беше пълна тъпота, особено края с доцентката по етнология, чийто асистент/актьор играеше ролята на палячо с тези тъпи вицове. Самата идея, която беше замислена , се замете и стана много пошло с тези плитки вицове, които не бяха анекдоти, както доцентката искаше да представи.
Това падение на продукцията направо ме втрещи.
Не мога вече да гледам физиономията на Сергей. Когато беше в Елбетица показваше едва ли не скромност, нали е любимец на Мартина. Сега в Канатица му видяхме багажа - обижда, псува, скача като маймуна, вика, плюска и т.н.
Дали извисената балерина би го харесала? Сергей се отпусна в компанията на Кенан, защото са си лика прилика.
Жорката голям певец се извъди, започна да ухажва с песни. Некадърник е той и се прикрива зад другите много мазнещо.

# 224
Утре ще има сватба. УхаЖоро и Теди ще се вземат Joy

Общи условия

Активация на акаунт