🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 596
  • 485
  •   1
Отговори
# 195
  • Валенсия
Сергейчо веднага след отпадането на Петър:

"Това го отчитам като МОРАЛНА победа....Нещо като между доброто и лошото....." FlushedFlushedFlushed

Смешкооооо, смешко!

# 196
  • България
УхаЖорката се е развихрил в Инстаграм: малко като телеграф по време на война се изразява и дистанцирано. Изяжда доста хейт, който няма да качвам тук.
Скрит текст:

# 197
Скрит текст:
Не се прекалява . Та то е очевидно. Но разбира се вие никога няма да сте съгласни. Не виждам смисъл , да опонирате на всяка моя дума Heart

Забранено ли ни е да опонираме на това, с което не сме съгласни, само защото не сме фенки на Пешко и Ния? Grinning Grinning Grinning
Да съм казал, че е забранено? Не.
"Та то е очевидно. Но разбира се вие никога няма да сте съгласни. Не виждам смисъл да опонирате на всяка моя дума"

Ако не го бях прочела във форума щях да го взема за цитат на Пепе.

Благодаря за комплимента Heart

# 198
Олеле Кенан е по гащи, каква гледка😅😅😅

# 199
Коко-Чоко - За нас е голям плюс напускането на Петър... Пък аз мислех, че всичко правят за възтържествуване на демокрацията в противниковия отбор...

# 200
На времето в Биг Брадър или подобни предавания не им ли четяха мнението на зрителите отвън?
Много обичах да видя физиономиите на такива като Лили, Кенан, Сергей, които си мислят, че са супер яки и харесвани и ... малко ги свалят от облаците, като им покажат какво се говори за тях.
Не знам във Фермата дали са го правили, гледала съм само няколко последни сезона.

# 201
  • Валенсия
Големи съмнения от Присияна как ще продължат напред без Петър, споделени с Мартина. Grin

Ами, да му беше ударила едно рамо и да не беше гласувала той да си тръгне предната вечер! Пак щеше Андрей да остане в играта (имайки предвид другите три гласа против Пепе: Линда, Мартина и Жоро), но на тръгване щеше да му е една идея по-леко на Петър.

# 202
  • на село
Защо всички разочаровани от изгонването на Петър трябваше да информират, че били до тук и спирали с гледането Joy

Аз пък не гледах заради него- Пепе и поради целястното организиране на формата, тъп ми е и продължавам да не гледам, ама чета Joy
Е вярно по диагонал,
но тук е забавно Heart Eyes

# 203
Защо всички разочаровани от изгонването на Петър трябваше да информират, че били до тук и спирали с гледането Joy

Аз пък не гледах заради него- Пепе и поради целястното организиране на формата, тъп ми е и продължавам да не гледам, ама чета Joy
Е вярно по диагонал,
но тук е забавно Heart Eyes
Предполагам, е защото това е публичен форум със свободен достъп.

# 204
  • на село
Много оригинално, добре, че ме информира, ама 90- 100 отговора,  от които около половината това казват, прави впечатление.

# 205
Това нищо не променя. Всеки има свобода , да пише каквото си иска. Другите,  ако не им е интересно пък са свободни,  да прескачат

# 206
  • Валенсия
Ако утре си тръгне кЕни, Серги, KокИ, ЖорИ, или който и да е друг от тях, няма и 1/10 от форума да информира, че спира да гледа предаването.

Това само по себе си говори за важността на Петър за траекторията на това предаване от самото му начало, както и като лидер на Елбетица, и въобще като комплексен, отборен играч, един от малкото такива там.

# 207
Нещо тая Ферма доста прилича на Мастершеф, толкова неща готвят😁

# 208
Още на първия пазар без Пе/Пе си личи липсата му . Еми , да им е честито на Елбетица

# 209
Какво са правили Ухажоро и Анди цялата седмица... един гардероб не можаха да направят🙄

Общи условия

Активация на акаунт