🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 554
  • 485
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И аз се чудя какво му харесват на Жоро жените. Вярно, че другите по-симпатични мъже имат семейства, но Жоро изглежда смешно с тези женски шапки и кърпи на главата. Никаква мъжка енергия не виждам у него.

# 346
  • Bayern
На Жоро какво му харесват жените се чудя. Ама наистина, за мен е не само посредствен, а направо грозен. Чисто физически имам предвид.
Жоро има харизма, външно е много мой тип, но като поведение напоследък ме разочарова .

# 347
Теди ми е много сладка като някоя ученичка седи на ограда при ухажоро и общо взето нищо смислено не си казват. Според мен си го харесва 🤷♀😀
Подкрепям предния коментар , има харизма и е различен от другите мъже във фермата и като цяло, чисто визуално! На мен също ми харесва визуално (мой тип)  още от началото , но характера му и поведението не ми допадат !

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 11:44 от puppylover

# 348
Жоро още не е пораснал. Не харесвам поведението му - говоря специално за това към жените.

# 349
Очевидно хората харесват различни неща. 😂😂😂 Жорката нито визуално, нито като характер ми допада.

# 350
Vivi, браво за търпението да гледаш видеата на Петър.
Не искам и не бих издържала.

# 351
Изгледах видеото. С глас се смея. Simple Smile
Ох и аз! 😂 На местна почва навърза още женски скалпове на колана си Пепето, жив и здрав да е, ама е много смешен. Излез от филма, бе, човек, дръж се естествено. Ако можеш, де. Wink

# 352
  • при късмета
Ясно е, че всяка харесва различни мъже (на външен вид) иначе нямаше всички да си намират партньори. Но орлов нос, рехава проскубана брада и розова шапка, не е моят тип мъж. За държание и характер изобщо не искам да отварям дума, защото най-големите дон жуановци, търчащи по всичко в пола, са най-неуверени и пълни с комплекси в сфера връзки.
Това с брадата е наказанието ми явно, защото моя мъж е с брада, пък аз хич не я харесвам. Като му кажа "обръсни се", веднага влиза в банята и изпълнява, ама си бръсне главата и оставя брадата. Полудявам
А Теди видимо е привлечена от Жоро. Обаче и Жоро и Петър, която харесаха вътре, всичките излязоха и то с тяхна лична помощ. Та не знам

# 353
  • България
На Жоро какво му харесват жените се чудя. Ама наистина, за мен е не само посредствен, а направо грозен. Чисто физически имам предвид.
Жоро има харизма, външно е много мой тип, но като поведение напоследък ме разочарова .

Що, виж колко е забавен в идиотизма си Grinning За мен е малко нисък и лично аз харесвам по-високи и светли мъже, но Ухажоро показа някакъв вид галантност и кавалерство към жените в предаването. Не е най-красивият, но има чар. И е сред най-младите от мъжете тази година. Иначе ми изглежда много некооридиниран и скован като се засили да бяга или да се движи.
Боби визуално ми допада най-много - и е най-красив, и има интелигентен и елитарен вид.

# 354
На мен Жорката като външност ми е симпатичен, но аз не си падам по красавци. Носът му, му отива на цялостния образ на сатир. Брада харесвам, шапка носи заради комплекс, че косата намалява, но пък шапките му отиват. Има хармонично тяло, малко на крачката конят му е избягал, ама сигурно е играл доста футбол. Бе, не е лошо момчето. Можеше да е малко по-висок. Ама това поведение на цветарка...

# 355
Къде останаха Иван, Петър и Андрей... дори Сергей има хубави черти, когато се усмихне (тук се абстрахираме от характер) и разбира се Коко? 😂😂😂

# 356
Аз пък от всички мъже в този сезон харесвам физически най-много Андрей.

# 357
  • България
Къде останаха Иван, Петър и Андрей... дори Сергей има хубави черти, когато се усмихне (тук се абстрахираме от характер) и разбира се Коко? 😂😂😂

Иван ми харесва в лицето и ръста, но ми е малко възрастен. Grinning Андрей, Пепе, Коко не са мой тип - или твърде набити, или чисто футболната физика ми е безразлична. Grinning Сергей няма да го коментирам.

# 358
За разлика от другите участници, Петър носи на критика и вярвам, че си взема поука. Зарадвах се на обръщението му. 🫶
Дяволо, благодаря за изчерпателния и интересен пост. Напоследък се изгуби в тази тема.
Къде обаче изчезна Синева? Усеща се липсата ѝ…

# 359
  • София
Павката стоеше най-добре на екрана - ако ще си говорим за тяло и осанка. С плътен глас, чаровна усмивка. Прекалено е млад за много от жените, списващи тук - може би затова не уловихме чара му, но има потенциал да стане много хубав мъж.

Общи условия

Активация на акаунт