🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 552
  • 485
  •   1
Отговори
# 360
Павката е моите очи е дете. 😁

# 361
  • София
То и в моите. Мога да му бъда майка. Simple Smile
Но се опитах да дам обективен поглед.

# 362
Аз броя и Линда за дете, а тя е година по-малка от Приси.

# 363
  • Bayern
На Жоро какво му харесват жените се чудя. Ама наистина, за мен е не само посредствен, а направо грозен. Чисто физически имам предвид.
Жоро има харизма, външно е много мой тип, но като поведение напоследък ме разочарова .

Що, виж колко е забавен в идиотизма си Grinning За мен е малко нисък и лично аз харесвам по-високи и светли мъже, но Ухажоро показа някакъв вид галантност и кавалерство към жените в предаването. Не е най-красивият, но има чар. И е сред най-младите от мъжете тази година. Иначе ми изглежда много некооридиниран и скован като се засили да бяга или да се движи.
Боби визуално ми допада най-много - и е най-красив, и има интелигентен и елитарен вид.
И на мен ми харесва Боби, но измежду всички участници тази година Павел ми е направо съвършен Purple Heart ,но е още хлапе Blush

# 364
  • гр. Варна
Според мен, Теди не си припада по Жорката, а просто има нужда от мъжко внимание и затова се поддаде на "чара" му.

# 365
Направо не знам как може на някого Жоро да му е харизматичен?! На мен ми е нечистоплътен Joy С тази рошава брада, сплескана и мазна коса, която рядко се вижда изпод смешните шапки... Нооо добре, че сме различни и харесваме различни неща Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 14:10 от Криси`

# 366
Днес може да гледате Генчо МВР-то в "Семейни войни"

# 367
От всички мъже в тази ферма за мен лично Андрей най ми хареса. Висок , синеок , за жалост женен 😄

# 368

По-рано бях пратила част от това видео, а ето го и цялото. Relaxed

# 369
Валерия, моля те, следващия път закрепи този микрофон , за да не се налага да си кръстосваш ръцете , докато сменяш скорости. Моля те! 
    Бг мама е сила ,нали Пепе!
   Много се смях със снощната игра. Очаквано за мен , Канатица спечелиха.
   Изобщо не харесвам Георги - супер инфантилен ми е. Не зная на колко години е, но Павката , дето уж е най-младия е в пъти по-голям мъжкар като поведение. От това , което видяхме.

# 370
То (с  2-3 изключения) тази година няма много мъже в предаването, някои жени са по-мъже от тях...Но такава е тенденцията и в реалността...

# 371
Заради участието на Петър , не успях да погледам изявите на другите участници. Но и те му позволиха отчасти това отношение. Въпреки, че Сергей и Станислав се опълчиха, неговото мнение си оставаше меродавно, защото беше омаял жените. Те му бяха силата , и те му отрязаха главата накрая. Сега участниците са спокойни , весели, забавляват се, поне това , което показват.

# 372
Как Сергей по-точно му се опълчи? Като избяга в другия отбор ли? Да, беше ясно, че не го харесва, но дотам. Никакви действия не предприе, а можеше да започне с разговор с Жоро и Андрей, с Мартина също, за да си свери часовника и по този начин да му се опълчи като измисли някаква стратегия. Но Сергей нямаше търпението за това. Станислав и той знаеше само да мрънка. На думи лесно, ама и действия трябват.

# 373
  • България
Ето ви ползата по въпроса за шапките и кърпите:

И Приси за Пепе:

# 374
  • София
Чудно дали от женските щандове ги взима, розовата отива повече на Приси, отколкото на него. Имам същата и като тази косматата му.

А Приси е била обвързана, така че ме съмнява вътре да е имала заиграва с Жоро. Много ме зарадва, когато написа, че е взела кученцето Рая и се грижат добре за нея.

Общи условия

Активация на акаунт