🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 626
  • 485
  •   1
Отговори
# 120
  • България
И аз се чудя какво му харесват на Петър.
Готви по-добре от жените.
Майстори по-добре от мъжете.
Рекорд за най-много верни отговори на Алманаха.
Рекорд за най-много победи на арената.
Благодарение на неговите стратегии отборът им има повече хора и благодарение на неговите "манипулации" тези слаби жени изобщо още са в играта.

Е как да обичаш някой, който е много по-добър във всичко от теб ? Нормално е всички да го мразят.

Като го викат най-много на дуели на арената ще направи най-много победи в дуели и ще вземе най-много верни отговори на Алманаха. Все едно опитваме да синтезираме Философския камък е загадката.

# 121
Мили, момичета и момчета, беше ми много приятно да си пиша с вас. От време на време може и да хвърлям по едно око и евентуално за финалното гласуване ще се включа. 😘
И на мен ми беше приятно! И съм на път да те последвам и да спра да гледам тази нагласена пародия, но... си оставям още малко време да си помисля, а и може би да видя докъде ще стигне наглостта на Сергей и Коко!

# 122
  • Разпиляна във въображението
Я си сипете по едно вино 😃
Що така вътрешно приехте изгонването на Петър??

А защо не?

И аз съжалявам за Петър. С всичките си минуси и плюсове.

Отсякоха ореха, сега Елбетица ще избуят.

# 123
С кой се бях обзаложил, че Серго ще остане и днес? Чакам си пендарите Trollface

# 124
От начало до край Петър играеше достойно и по правилата. Подмолните отношения и подливане на вода го сломиха. По-добре, че си тръгва, защото той самият вече изгуби желание и хъс. Сега ще мирясат злобарите най-накрая. Не ми е приятно да гледам Сергей и СИЕ. Спирам с Фермата за този сезон. Ще продължа да ви чета.
И аз само ще Ви чета,да падат от тук нататък тъпите патки от Елбетица

# 125
С кой се бях обзаложил, че Серго ще остане и днес? Чакам си пендарите Trollface
С мен. В случая ме устройваше и загуба, и победа. 😉

# 126
Чакам рейтинга след отпадането на Петър. Да видим как ще разцъфне предаването след неговото напускане.

# 127
  • при късмета
Броя на отрязаните филии е важен, а не дали са отрязани по очертанията
Елбетица сега ще се видят без Петър. Балерината разби отбора. Тя ли ще го замести? Няма начин, слаба е
На мен лично ми е почти безразличен, признавам и предимствата и слабите му страни
Най-ме е яд, че пианото турче остава. Толкова ми е противен, че ако спра да гледам ще е заради него. Всички останали ще ги изтърпя

# 128
Аз отдавна не гледам сезона, ама Пепе изгониха ли го най после Joy

Така и не разбрах какво му харесват, може би популистките речи, готов политик, то всичко ни е такова, актьор до борсов играч, не го харесах от визитката, а първото впечатление никога не ме подвежда Grinning
И аз го гледам епизодично предаването, но Петър и Иван  определено изпъкнаха с интелект над събраните там. Четох , че и в задачите се справял . Като му разгледах преди седмици профила във фейса ( противоречиви отзиви имав тази тема  за него , като образ ) и още повече ми хареса. Хубави и смислени публикации и послания. Умен и приятен мъж. И всичко това на фона на Сергей Георги, Кенан . Как да не  харесваш  такъв герой да има в реалити формат . Но не , решили са че пошлостта  е по-гледаема

# 129
Достойно си тръгна Петър.

# 130
Чакам рейтинга след отпадането на Петър. Да видим как ще разцъфне предаването след неговото напускане.
По-скоро темата тук ще разцъфне след отпадането му. Рейтингът и с Петър си беше добър спрямо думите на Иван в Надкаст. 😉

# 131
В БГ винаги се уважават грубияните и простаците. Това са хората с връзките, с най много приятели като тях самите, заемат хубави длъжности, разполагат с пари, на заплатка са, цялото им семейство са добре

Не се учудвайте че изгонили тоя или оня. Ще ги гонят винаги, не им трябват ненужни за тях хора

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 23:39 от dsfds

# 132
  • Варна
Прекалявате. Победата си е абсолютно заслужена.

# 133
Не харесвах Петър от самото начало, но той беше най - интелигентния и подготвен участник, беше централна и главна фигура за този сезон и ми стана мъчно, че си тръгна на този етап. Отново обвинявам Иван и Андрей и малоумните им правила. Не може силен мъж като Павел да бъде изгонен без битка. Не може силен играч като Петър да бъде изгонен от слабите чрез гласуване. Какво е това отвратително предаване слабите да гонят силните ?! Пълен абсурд и огромно разочарование. Не гледам отдавна, видях само гласуването на края на епизода. Страшна пародия са сътворили този сезон. Как може Теодора да е още вътре дето за нищо не става, а Петър да си тръгне ?! Нямам думи.

# 134
Броя на отрязаните филии е важен, а не дали са отрязани по очертанията
Именно, досега на никого не са правили забележка заради това. Защо да правят на Петър или на когото и да е на негово място.

Жените сега ще се радват, че са го наиграли, ама Петър със сигурност ще си тръгне по-харесван, отколкото някои от тях, които в опитите да направят обрат, единствено се изложиха. И в момента излиза, че пожертваха Валерия, когато можеха да го изгонят още тогава, ама нали гласуваха за доброто на отбора.

Общи условия

Активация на акаунт