NESCAFE DOLCE GUSTO 9

• 21 217
  • 248
  •   1
Отговори
# 135
Тази ще ти свърши работа за целите, но е ръчна, т.е. сама си регулираш колко кафе и колко мляко да ти сложи. Работи със съвместими капсули, само трябва да гледаш опаковките изрично да пише, че е за машини Долче Густо. Има отделни капсули с мляко и кафе (капучино, лате макиато чисто, лате макиато с различни вкусове и мока), има капсули инстантно кафе с мляко (Cafe au Lait, Flat White, Cortado).

# 136
Тази ще ти свърши работа за целите, но е ръчна, т.е. сама си регулираш колко кафе и колко мляко да ти сложи. Работи със съвместими капсули, само трябва да гледаш опаковките изрично да пише, че е за машини Долче Густо. Има отделни капсули с мляко и кафе (капучино, лате макиато чисто, лате макиато с различни вкусове и мока), има капсули инстантно кафе с мляко (Cafe au Lait, Flat White, Cortado).
Не разбрах Rolling Eyes Как си регулирам ръчно? Не е ли всичко в капсулата? Не искам да купувам отделно кафе, отделно мляко. Простете за лаишките въпроси Kissing Face

# 137
В смисъл, че като сложиш капсулата и пуснеш кафе, няма да спре автоматично, а трябва сам да го направиш. Затова има и модели, които са автоматични и правят това вместо теб, но са по-скъпи. С какъв бюджет разполагаш? Най-изгодната такава машина е Mini Me. Апропо, на първа страница в скрит текст има специални видеа за всяка машина с първи стъпки и декалциране. Мисля, че ще ти е полезно.
И това:

# 138
  • На изток от Ада
Аз имах Пиколо което се подреди. Сега имам infinissima . И двете ръчни. Отделно имам и автомат

# 139
Всъщност чак сега видях, че е за Гранде. Ето и за Cafe au Lait, Капучино и Лате Макиато:
Скрит текст:

Предполагам търсиш последното. В началото е трудно и объркващо, но после му свикваш.

# 140
Оле, ти ме уби Simple SmileКакви са тия по сто капсули Simple Smile Аз си мислех, че слагаш една и ти излиза кафе с мляко Simple Smile Това последното клипче май е точно така. Искам да стана, да натисна едно копче и след 1 минута да имам кафе Simple Smile Нямам нерви за такива упражнения Simple Smile
Бюджетът ми е точно колкото тази машина - около 100 лв. Ще видя сега другата колко струва.

# 141
  • На изток от Ада
За 100 няма не и автоматична,  аз взех infinissima за 129лв  с 5 кутии капсули.
16 капсули са в малките опаковки. От тях има  лате макиато, чокочино и капучино с отделни капсули мляко.
Cafe au Lait, Flat White, Cortado).са кафе и мляко.

# 142
Капсулите на Неспресо на мен са ми блудкави, каквито и да съм пробвала - все ми идват слаби и нито един вид не харесах.

За Долче Густо има капсули с кафе и мляко в едно, просто на посочената машина като натиснеш копчето за пускане, ще трябва да го натиснеш и за спиране.

# 143

За Долче Густо има капсули с кафе и мляко в едно, просто на посочената машина като натиснеш копчето за пускане, ще трябва да го натиснеш и за спиране.
Това не ми е проблем, ще я спирам. Май на нея ще се спра. Дано ми хареса кафето.

# 144
  • Варна
Аз също препоръчвам автоматичната, имаме 3 машини долче густо вкъщи и една на работата. Тези ръчните са супер неудобни за мен, трябва да чакаш да загрее, да си пуснеш кафе и да следиш кога да я спреш. Автоматичната само слагаш капсулата натискаш копчето и можеш да свършиш нещо друго през това време - тоалетна, документ да сканираш и т.н. Освен за кафета има капсули и за чай и шоколад, аз редовно зареждам на децата нескуик и за деца също е елементарно да си пуснат една напитка,без да се притеснявам, че ще омажат или чупят нещо.

# 145
Какво означават двете оцветени различно капсули на кутията?

# 146
  • България
Използват се двете капсули за една напитка.
Едната капсула е с кафето, другата със сухо мляко.

# 147
Благодаря! Не се бях досещала, а все се чудя като ги видя.Blush

# 148
  • София
Бялата капсула е с мляко, кафявата - с кафе.
ТУК е описано как се приготвя.

# 149
  • София
Джинa, ще ти свърши работа избраната машинка. Аз пия такива големи баки дълго кафе с мляко и имам едно пиколо от магазин втора употреба за 60лв. Вече толкова години се държи милото.
И даже като миеш такива големи напитки е по-добре да си спираш сама машината, че ти да си преценяваш колко дълго да тече водата през капсулата.
Има в една капсула събрани кафе + мляко, но тогава обикновено става въпрос за нескафе. Но и с две капсули да пуснеш няма да те бави толкова.
Виж контейнера за вода е мъничък на тези машини и ако двама човека пият дълги напитки, може да се наложи след първия да доливате вода.

Общи условия

Активация на акаунт