NESCAFE DOLCE GUSTO 9

• 21 309
  • 248
  •   1
Отговори
# 150
Джинa, ще ти свърши работа избраната машинка. Аз пия такива големи баки дълго кафе с мляко и имам едно пиколо от магазин втора употреба за 60лв. Вече толкова години се държи милото.
И даже като миеш такива големи напитки е по-добре да си спираш сама машината, че ти да си преценяваш колко дълго да тече водата през капсулата.
Има в една капсула събрани кафе + мляко, но тогава обикновено става въпрос за нескафе. Но и с две капсули да пуснеш няма да те бави толкова.
Виж контейнера за вода е мъничък на тези машини и ако двама човека пият дълги напитки, може да се наложи след първия да доливате вода.
Това не го знаех, че тези в една капсула са с нес кафе Rolling Eyes  Не съм много фен. А ако се прави с две капсули, то много се оскъпява Rolling Eyes Само аз пия кафе, едно на ден. Не е проблем водата, нито да го спирам сама, само това с капсулите ме замисля Frowning1

# 151
  • На изток от Ада
Аз харесвам flat white, café au late. Кортадо също

# 152
Кортадото е по-горчиво, да предупредя.

# 153
  • София
И аз пия  flat white и café au late. Даже това лидълското ми допада. От разделните капсули пия капучино, но има такива които не са оригинални и са на по-изгодна цена. Например понякога си купувам само капсули стандартно или соево мляко от cafecapsuli.bg и си ги комбинирам с такива от друго любимо или бюджетно кафе или пък с безкофеиново кафе.

# 154
Mini me може да се намери и за около 100лв. Аз предиоколо 5г. взех моята машина за около 90лв на някаква промоция от ЕМаг с 2 кутиикапсули.  Аконеви е спешно- почакайте и следете.

И аз пия  flat white и café au late. Даже това лидълското ми допада. От разделните капсули пия капучино, но има такива които не са оригинални и са на по-изгодна цена. Например понякога си купувам само капсули стандартно или соево мляко от cafecapsuli.bg и си ги комбинирам с такива от друго любимо или бюджетно кафе или пък с безкофеиново кафе.
Може ли да споделите кое е лидълския еквивалент, защото и аз предпочитам тези 2 напитки.

# 155
  • София
В момента магазините са заредени с това и от него взимам и ми допада

По едно време беше не в кубични кутии а в по-продълговати от този тип

И да кажа, че капучиното на must e в една капсула, но мен ме изкъртва от сладост, защото е със захар и го завещах на дъщеря ми. Ако някой обича сладки напитки - става

# 156
  • Пловдив
Някой поръчва ли е от cafekapusli.bg? Гледам, че има интересни капсули за Долче густо и си поръчах 4 кутии, но ще ми е интересно да чуя мнение.

# 157
Аз си харесах кафемашина от тях. РозАва. Ама пет ще ми станат много вкъщи Rolling EyesJoy

Не съм поръчвала, чакам да ми свършат запасите, които съм натрупала сигурно от началото на ковида. Добри отзиви съм чувала иначе, най-много някоя кутия да пристигне смачкана.

# 158
  • Пловдив
То и аз имам запаси до към февруари сигурно, ама само аз си го пия. Много рядко по празници се случва някой да иска да му направя. Обаче ми харесаха няколко вида и реших да поръчам. В Пловдив специално ми се струва, че няма голямо разнообразие във физическите магазини.

# 159
Аз капсулите почти винаги ги поръчвам, че ме мързи да следя промоциите. Ама бая кутии ще натрупам от тоя сайт, щото хем имат разнообразие, хем като ще поръчвам викам поне да се вместя в безплатната доставка Head Band

# 160
  • Пловдив
Аз промоции не следя, защото само в Лекси има разнообразие на видове и затова взех, че се ориентирах да поръчвам.

# 161
  • България
Някой поръчва ли е от cafekapusli.bg? Гледам, че има интересни капсули за Долче густо и си поръчах 4 кутии, но ще ми е интересно да чуя мнение.
Всичко, което поръчах ми хареса.

# 162
Цифрата на кутията на капсулите долче густо съответства ли на силата на кафето или е само до вкус?

# 163
  • На изток от Ада
Цифрата на кутията на капсулите долче густо съответства ли на силата на кафето или е само до вкус?
съответства . Но зависи от това с каква машина сте, аз например пускам по- дълго от оказаното

# 164
На нескафе долче густо,по малката цифра по- силно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт