NESCAFE DOLCE GUSTO 9

• 21 308
  • 248
  •   1
Отговори
# 165
Цифрата - колкото е по-голяма, толкова по-силно е кафето. Napoli е 13 и е от най-силните, които пия.

Чертите за препоръчителната дължина са ясни, по-малко черти - по-късо кафе.

# 166
Здравейте!
Някой поръчвал ли е www.cafekapsuli.bg? С какви впечатления сте? Надеждни ли са? Доста добри оферти имат 😊

# 167
На предишната страница ги обсъждахме.

# 168
  • Пловдив
Чакам да си получа доставката до края на седмицата. Пращат ги от чужбина и за всяка стъпка получавам мейл.

# 169
Здравейте, за колко време приблизително пристигат поръчките от cafekapsuli.bg? Поръчах в неделя, обработиха я в понеделник и вече пътува, има ли изобщо шанс да пристигне преди събота? Благодаря!

# 170
  • Пловдив
При мен дойде може би за около десетина дена, но аз поръчах точно на Бъдни вечер, ако не бъркам и то вечерта.Може би на 02.01 или на 03.01 ги доставиха.

# 171
Здравейте, за колко време приблизително пристигат поръчките от cafekapsuli.bg? Поръчах в неделя, обработиха я в понеделник и вече пътува, има ли изобщо шанс да пристигне преди събота? Благодаря!
Зависи с кой куриер работят. Ако са samday не ги чакайте Simple Smile

# 172
  • Пловдив
При мен дойдоха със Спийди

# 173
Поръчах си Dolce Gusto Genio S. Идва с няколко кутии капсули Starbucks, но като бедна студентка не мисля да купувам от тях. И понеже съм нова в света на капсулите, бихте ли ми казали кои са бюджетни и прилични за цената си. Нямам предпочитание откъм вкуса, защото пия кафето си с мляко.

# 174
Поръчах си Dolce Gusto Genio S. Идва с няколко кутии капсули Starbucks, но като бедна студентка не мисля да купувам от тях. И понеже съм нова в света на капсулите, бихте ли ми казали кои са бюджетни и прилични за цената си. Нямам предпочитание откъм вкуса, защото пия кафето си с мляко.
аз купувам от оргиналните Нескафе Долче Густо когато са на промоция .. има евтини на Кауфланд и Лидъл но неми харесват.

# 175
На мен каъфландските ми харесват, на Лидл съм взела сега да пробвам. Също можеш да си купиш и капсула за многократна употреба и да си я пълниш с каквото кафе ти искаш.

# 176
Забравих пътеката към Кауфланд, от близо три години не съм стъпвала там, но по спомен техните капсули не бяха лоши. Повече ми допаднаха от тези на Лидл. Иначе, щом няма претенции за вкуса на кафето, може да се дебнат промоции на гореспоменатите, както и на Спетема. Оригиналните капсули на Долче Густо и Лаваца за ДГ, дори и на промо, обичайно са по-скъпи от собствените марки на веригите.

# 177
  • София
А в магазините от веригите СВА и Бурлекс пускат капсули на Must, които също са на по-ниски цени (когато са на промоция де). Аз от тях харесвам безкофеиновото.

# 178
Също можеш да си купиш и капсула за многократна употреба и да си я пълниш с каквото кафе ти искаш.
пробвал съм, не стават !

# 179
За бюджетни са ти казали за Лидл и Кауфланд, цялостно са значително по-евтини от Долче густо, а понякога са и на промоция.
На мен не са ми по вкуса, затова просто пазарувам по повече кутии, когато има промоция. Във Фантастико ми се струва, че има всеки месец и цената доскоро беше сравнително изгодна. Последният път обаче ги бяха пуснали на 10 лева, което беше и цената преди стремглавите увеличения.

Все пак за кафе с добавяне на мляко тези от Лидл стават (май я няма при нас тази XXL опаковка, но е за илюстриране на марката)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт