Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 32 001
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
D.D, дано бързо свикне детенцето ти в новото училище, да забрави старото, че и ти да се оттърсиш от преживяното и да посрещнете в спокойствие коледните празници! Бързо са действали в Общината ви и чудесно, че е имало място в желано училище.

# 151
  • До хладилника, който обичам
Дойдоха ли ви джуджетата? Нашите са тук. Хей сега ми попадна и един календар с лесни за изпълнение идеи. Нашите са правили някои от нещата, но не пречи да повторят.

# 152
Еха! Каква страхотна новина! Много късмет да има в новото училище и да намери много приятели!
Blue dress много хубаво е станало! Повече коледно настроение, по-малко болежки и неразположения!

Външната украса още не съм я сложила аз. Решила съм да правя коледно дърво от пръчки от старата ограда за стената на гаража. Отпаднаха ни плановете за уикенда, та може тогава да запретна ръкави.

Снегът се поразтопи на слънцето днес и следобеда като паднаха температурите всичко стана на ледена пързалка.

Бу, благодаря за идеите! Ще ги прегледам.

# 153
Благодаря Блу и Памперс, от новото училище ми казаха, че става бързо, аз бях във връзка с тях така или иначе. Там са 12 деца от предучилищната му група, та наистина се надявам на плавно преминаване Simple Smile ние бяхме там във вторник с детето, едно от предишните му приятелчета го пое веднага, гушкаха се, щастливи да се видят. Мисля, че ви бях споменавала, че този набор няма достатъчно деца и всички училища са с 6 до 10 деца по-малко от максималната бройка за клас, наистина късмет Heart
Дано всичко да е наред, но наистина се чувствам много щастлива 😀 и пеем песента зимна приказка, от вчера е много модерна, кара ни и двамата с баща му да пеем, той се включва на зън, зън, зън 😀

# 154
  • UK
Ехаа, така добре са ви се подредили нещата, D.D., много се радвам за вас! Още повече като има приятелчета там, всичко най-хубаво оттук нататък ви желая и аз.

# 155
  • някъде в орбита...
D.D, поздравления за бързото местене, и дано му пасне мястото и да е щастлив там Heart

# 156
Събудихме се със сняг

# 157
Бу, страхотно е, така се надявах и ние да имаме сняг Heart

# 158
И при нас снощи доста силно валя сняг, но днес сутринта вече всичко е киша Simple Smile Сега се чака дъжд..

# 159
  • Истински се вижда само със сърцето.
И ние осъмнахме със сняг Simple Smile но се чака дъжд сега.

# 160
Тук добре издържа до обяд, направихме чудесна игра в парка до нас, пързаляхме се с шейни, малко снежен човек, много бой с топки. Сега още има, но е вече много кишав и не става. За утре прогнозата за времето е за суграшица и киша, добре, че в неделя падна снега, да го отбележим подобаващо.

# 161
  • nowhere
Бу, каква е тази красота насред снега 😍.

Илейн, и ти си имаш една красота в снега ♥️. На колко годинки е? Изглежда ми на възрастта на голямата ми дъщеря.

При нас нито снежинка. Само мрак, студ, мъгла и дъжд. Но пък е уютно. Децата гледат Сам Вкъщи и пият мляко с шоколад и са щастливи. А ние гледаме футбол 😀

# 162
  • На острова
Завид, завид! Много ми се иска сняг. Миналата година заминахме на холидей точно преди да падне големия Лондонски сняг и децата пропуснаха.

И аз доукрасих, правихме сладки,  гледах два коледни филма, направих си червен гел лак.

Пих си тамън и чайчето от адвент календара ми на Pukka ☺

# 163
  • Великобритания
Аз отлагам коледната украса доколкото е възможно , добре че детето още не се е размънкала. До 23ти има време хаха
Като се има в предвид , че Фереро са ми най любимите бонбони евър , това ми е най най адвент вече ..ДОбре , че съм на диета и няма в къщи , че вече щях да съм на 24ти
Почвам да събирам идеи за Коледната вечеря , та ще ви чета и записвам .. Колебая се между пуйка или голямо пиле, май ще е каквото има в магазина накрая

# 164
Цял ден играхме в снега със съседите. На мен ми дойде малко в повече, но душевно - съвсем на място😁 То не бяха снежни човеци, бой с топки, чистене на колите, пързаляне с шейна...чуден ден просто!

Миналата година приятели, живеещи на юг, ни подариха шейната и нямаше сняг за пръв път откакто сме на острова😂 Обаче днес ѝ взехме тока. Децата се теглиха и на улицата пред нас на смени. В крайна сметка намерихме шейна за всеки преди да идем в парка да се спускат по хълма.

Сутринта малката намери Gingerbread man, заловен от елфите, точно преди да го изпекат. Същият този разбойник, който се мярка и в класната им стая. Та е голяма емоция днес и устата ѝ не е спряла🙈 Понеже нямаше с какво, напълних го с ориз.

mimito, добре подсещаш. Изобщо не съм мислила яденето, а май приятели ще идват да ни видят и трябва да организирам пазаруването по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт