Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 32 315
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Честит Никулден! Нздраве на празнуващите!

Предполагам, че последната хрумка в имиграционната политика цели да се отсеят наистина, ама наистина висококвалифицирани кадри, а също и да се ограничи воденето на партньори на етнически принцип, както е въпрос на дълг и чест при някои. А за европейци ЮК може вече да не е атрактивна, но от Индия, Пакистан, Шри Ланка, РЮА, Нигерия и изобщо бивши колонии и държави с много нестабилна вътрешна политика, винаги ще има желаещи да дойдат. Поне да пробват, защото и на тях не винаги им харесва, и от тях има такива, които се връщат.

За Елфа в тоалетната съм правила следното по идея от ФБ: издърпах малко повече тоалетна хартия и я оставих да виси към пода. Висящата част я нацапах с разтопен или течен шоколад шоколад. Толкова. По-бързо се прави, отколкото се описва.

# 196
Ние взехме голям пакет тоалетна хартия от Костко, която беше на камара в ъгъла на тоалетната. Елфите я разопаковали и оформили като елха(това сънено око нощес в тъмното нямаше да различи), а на стойката сложили тая майтапчийска хартия.

Синковецът стана пръв и го чух как се хили откъм тоалетната още в 7🤭

# 197
  • До хладилника, който обичам
Просто не разбирам как помага ограничаването на квалифицирана работна ръка, когато нелегалната имиграция е реалният проблем. Британски работни места за британски граждани е доста нелепо, когато квалифицирани кадри просто липсват в момента.

# 198
  • София
Здравейте!

Някой пазарувал ли е от българска онлайн аптека в Англия? Трябва да си набавя билки и не знам къде да търся. Не съм в Лондон.

# 199
Билковата аптека ли имаш предвид? Поръчвала съм от там смрадлика, пристигна и нямаше проблеми.
https://www.bilkova-apteka.co.uk/store/c1/Featured_Products.html

# 200
Билковата аптека ли имаш предвид? Поръчвала съм от там смрадлика, пристигна и нямаше проблеми.
https://www.bilkova-apteka.co.uk/store/c1/Featured_Products.html

И аз съм си взимала от там.

# 201
  • София
Благодаря ви, Veggie и Ronka12!

# 202
Момичета, не се сдържах 😀

# 203
  • След завоя в дясно
Добро утро девойки.
Мери често колело, без аварийно да се го караш.
За Коледа ще имаме гости  и аз съм в чуденка с менюто. По принцип  пуйка с ориз и  стафиди правя, но тази година искам нещо по различно.
Поздрав от мен  на  притежателите на мъркащи мустаци.

# 204
  • nowhere
Аз се бях зарекла да не се занимавам с елфи тази година, но щерката като хвана варицела, реших да я разведря и сега всяка сутрин стават с мисълта за елфите. Това беше положението тази сутрин, голяма радост за децата, но аз издишам откъм идеи:

Вчера ходихме на панто, супер беше, но продължи над 3 часа децата бяха преуморени от емоции.
При нас снощи имаше някакъв ураганен вятър, направо изместваше коли, не бях виждала такова нещо.

За Коледа ще правим пуйка, печени картофи (открих една страхотна рецепта на bbs goodfood), бейби моркови, карфиол и броколи на фурна и торта за десерт.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 12:31 от Blue Dress

# 205
Blue dress, как е детето? Моят син беше с +40°С  истински кошмар четвъртък и петък.  Вече е значително по-добре, но пак се появява температура от рода на 37.6°С и кашлица 😞

# 206
DD бързо да оздравява!

Blue Dress , и стопанина на къщата позволява елфът да се вихри?! 😳Онзи ден майка на сученик показа как се е наложило да кърпи техния 😂

Нашите играха джаги вчера. Мъжкото бие женското, което се повтори и в реалния свят.

В петък се разигра тази драма:

Гладиха къдрав чипс

Имах елха от тоалетна хартия:

Бяха завзели закуската на децата:

Бяха извадили всички коледни книги и се правеха на bookends

Довечера с кучетата на пау патрул ще спретна нещо. 1/3 от времето играят с на децата играчките, 1/3 носят нещо, 1/3 правят смешки или безобидни пакости.

Ние днес бяхме при дедко (много сладък го бяха подбрали, с кеф да му нащипеш бузите) и малката така и не си поръча нищо за Коледа. Два елфа я питаха после г-жа Клаус, накрая и дядо Коледа и все казваше "Не знам". Изрeждат разни неща и тя клати глава в отрицание. 🙈Брат ѝ поне иска конкретна книга.

# 207
  • nowhere
D.D, добре е, благодаря! Пъпките още не са изчезнали всички, но засъхнаха и тя се върна се на училище в сряда. Като цяло го изкара леко мисля, макар че още е малко по-уморена от нормалното.

Вие ходихте ли на лекар? Радвам се, че температурата спада. Да му минава бързо на малкия юнак! Той кога почва в новото училище?

Памперс, страхотни снимки и идеи! Ама те вашите елфи много примерни. Нашите само бели вършат. Мъжът ми не само че няма нищо против, но и се забавлява с тях и ги окачва на високи места. Той е на един акъл с децата 🙂

Аз надписах коледните картички за съучениците на каката и за съседите и утре ще ги раздаваме. Накупихме и повечето подаръци. Много ми е тежък декември - малката дъщеря и мъжът ми имаха рождени дни тая седмица, а родителите ми са рожденици в седмицата преди Коледа. Направо ше си отдъхна като дойде януари. Нямам търпение да отида да гледам варненския балет в Ливърпул тогава. На някой идва ли му се?

# 208
Памперс, децата ти са късметлии, моят не е случил на майка и елфи няма да има 😀
Утре мисля да го засиля към училище.  От миналият понеделник е в новото и понеже ми го дадоха в сряда следобяд с 38.5, която през нощта стана 40.1, го оставих в къщи, а той нещастен ми повтаряше, аз съм добре, ще кажа на учителката, че съм добре 😀
За няколко дни посещения съм впечатлена както от учителският екип, така и от майките, изключително кооперативни, има комуникация, което за мен е изключително важно. Участва и в коледното тържество, в което беше Ангел, всички деца бяха боси в изключително студена зала и на другият ден вече беше  с температура, но това е положението. Бях ви споменавала, че 12 деца от предучилищната му група са в този клас и а сега нещата звучат добре Heart

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 20:01 от D.D

# 209
  • На острова

🤣🤣🤣

Аз пропускам с малката. Но виж с баткото правих и един ден бях написала с червило на огледалото I will be back или нещо от сорта, не е било много страшно, но той много се стресира и го беше скрил елфа, та повече не исках да го притеснявам и набързо приключи ритуала 😆.

Общи условия

Активация на акаунт