Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 32 338
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • До хладилника, който обичам
Ооо, ако намеря далекогледа на детето, ще направя и това.
Първите 1-2 години бях много идейна, сега вече ако 1/3 от дните "правят" нещо, е добре Simple Smile важното е да се местят.

И аз бях в такава ситуация - в бг училището една майка предложи нещо си да се случи, учителката го подкрепи - проблемът е, че беше за същата седмица. И когато няколко човека писаха, че не могат, се обидиха. Ами живи и здрави, да се обиждат колкото си искат, аз буквално нямам място в календара със седмици напред.

# 226
Извинявайте момичета Grinning

Намирам тавя полезно, ако моят син можеше вече да чета, щах да купя няколко елфа Grinning

# 227
  • Манчестър
Вече съм извън училищната възраст , но подхода ми беше революционен…Болен е човек, който лежи и очевидно нещо не е наред.

Пращала съм с температура….37.4 нищо не е. Педиатърката от Бг каза, повод за притеснение от 38.8 нагоре.

# 228
Dd, тая идея я крада, като нищо може да почнат да разчистват. Засега само ги заплашвам как ще почна да изхвърлям след тях. Вече останаха веднъж без нито една играчка, изнесох всичко в гаража за няколко дни. Малката беше много смешна, само се въртеше като в небрано лозе да се чуди с какво да играе. Днес ми беше последен ден на работа и почвам новата след нова година, коментарът беше “ точно ти ли трябва да си вкъщи сега” 😂😂😂, за да не им изхвърля нещата.
Магарешката кашлица аз имам бооогат опит за съжаление. Уж се израства, но уви, 8 годишната все още я има. Няма сопол или настинка без нея и при двете. И в болница е била голямата и линейки сме викали. Имаше година в която през три седмици точно я правеше. Дори и до педиатър я рефърнаха само за това, гледаха я и други специалисти. Мисля преди бях писала. Малката също я прави, но вече я хващам навреме и правим инхалации с пулмикотр.

# 229
Рони от сряда е с температура, сряда през нощта 40С, в четвъртък 40.1С косите ми се изправиха, до тази сутрин в 3ч пак 38.8 и започнах да давам панцеф, нито обичам да га тъпча с ллекарства съзнателно ги избягвам. За почти 4г.11м пие антибиотик за 2ри път, но тази кашлица и идиотска температура нямам какво да чакам още 😞
А ти се наслади на Коледа и прави номера на момичета  😉
Да ти е честно новото място, да е спокойно, с добър екип и място за развитие Heart

# 230
Честита нова работа, Ronka12, ако си казала, съм изтървала. Да ти е приятно там и екипът да е добър.

# 231
Ронка, много успехи и готини колеги на новата работа! Да си изкарате една лежерна и весела коледна почивка!

DD как е детето?

Аз разбрах, че приятелка е починала и не мога да се събера. Нямам идея какво да изпратя на децата. Ужасно е да загубиш родител и то точно преди празника😢В неделя се събудих с мисъл за нея и си казах, че непременно трябва да им се обадим. Оказа се твърде късно...

# 232
  • някъде в орбита...
Ronka12, приятна почивка, и много да ти пасне новата работа Hands Plus1

Pampers, много съжалявам за приятелката ти Flowers Blossom

# 233
Памперс, съболезнования Heart в такива моменти просто се замислям за какви глупости се тревожим и хабим енергия, а неглижираме живота...
Самуилски в 6ч отново с 38.6, иде ми да се гръмна... съпружието е с температура също, но замина на работа 😞
Пазете се момичета, вече 6 дни се борим с температура, а вече и с кашлица Cold Sweat

# 234
Памперс, съболезнования, ужасно наистина, точно преди празниците..то не че има подходящ момент де :Sad

Ронка, честита нова работа, дано сте сплотен екип Simple Smile

Моят син, както и очаквах снощи пламна с температура, но сутринта сякаш не беше толкова зле, пратих го на училище и треперех да не звъннат, че имах днес неотложна среща, но тъкмо приключи. 
Миналата година се сещам, че пак го играх този филм, кашлица и температура за малкия с дни и отсъствия от работа за мен..

# 235
Съжалявам, Pampers, горките деца, наистина.

# 236
  • nowhere
Памперс, много съжалявам за приятелката ти. Представям си какво ти е и колко е тежко на семейството и дечицата й 😕.

Момичета, какви са тези Бг училища, за които говорите?

Ронка, и аз съм изпуснала за новата работа! Пожелавам ти да ти легне на сърце - и тя, и колегите и да ти минават неусетно работните дни!

Веджи, радвам се, че детето е издържало в училище. Да минава бързо!

# 237
Памперс, моите съболезнования.
Една колежка, с която работихме години наред и не я бях чувала от известно време, вчера каза, че е рак и вече е претъпяла няколко операции. Пазете се всички, да сте живи и здрави!

За работата, не сте изпуснали, не бях писала. То аз забравих, че съм си подала молбата за напускане, при нас този период е три месеца 😂

# 238
Момичета, какви са тези Бг училища, за които говорите?
Моята средна, и на няколко човека тук, мисля, ходят в онлайн училище, физически базирано в Неапол, Италия, но имат дистанционни занятия през уикенда и са много популярни сред родителите в чужбина.
Доволна съм от тях за момента, първа година ходи моята, след като беше от подготвителен до 4-ти клас в местно присъствено училище (и преди това сестра ѝ ходи от 5 до 8 клас там). Но в присъственото много на късмет беше на каква учителка ще попадне и не я научиха на много, не уцели преподаватели. Спря да иска да ходи след 4 клас и аз я оставих, беше си загуба на пари и време това. Голямата пък в последните 2 години учеше едно и също с децата от 6 клас и не беше доволна. В италианското средната я заинтригуваха, интересно ѝ е, само часовете - от 8 до 12 тукашно време - много я морят, но нямаше как.

# 239
Моето е трета година в същото училище. Чакам малката още малко порасне още малко и ще я запиша и нея. Както е тръгнало може и при същата учителка, тя тъкмо ще свършила с четвърти клас. Уроците и са в събота следобед, но зависи от класовете.

Общи условия

Активация на акаунт