Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 32 399
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Veggie,  поздрав по този повод с една от най - любимите ми коледни песни - Nat King Cole - All I Want For Christmas Is My Two Front Teeth 🙂

https://youtu.be/9licLoRO7NI?si=-OWljHtY64tU0kLE

# 301
Ахаха, за щастие е един от задните, ако беше някой от предните, щях да съм в самолета за Бг в момента 🤣  Голяма каръщина значи..сестра ми твърди, че Ретро Меркурият е виновен 😁

# 302
Идва колета от Бг, ММ напада локума като невиждал - резултатът е паднала пломба😂Днес беше на зъбар за нова.

А сагата с оня мой зъб, който накрая извадихме, завършва с избор между 650£ и 3000£ - и двете на частно.🙈 Опцията мост е невъзможна по ред причини, както си знаех. Та ще си остана без зъб за тая Коледа.

Veggie, вие нямате ли зъболекар по NHS?

Happy😂😂😂

# 303
Имам nhs зъболекар, но той не прави “много сложни” манипулации, като запълване на криви или дълбоки зъбни канали, много било трудно и сложно..сам ме насочи към частен 🤓

# 304
Лозови сърмички ще купя от Теско от хладилната витрина. Подобни съм вземала и от M&S и Waitrose, но на Теско ми харесват най-много като вкус, а и в нашето Теско винаги ги има налични, докато нашите M&S и Waitrose зареждат от тях инцидентно.

След Нова година започвам сага със зъби и импланти. Надявам се покрай цялата история поне да ям по-малко.

Момичета, някоя със скорошен опит с DofE бронз? Хвърлих поглед в сайта им, но нещо ми се губят стъпките или просто нямам търпение да го прочета.Flushed

# 305
  • До хладилника, който обичам
Момичета, някоя със скорошен опит с DofE бронз? Хвърлих поглед в сайта им, но нещо ми се губят стъпките или просто нямам търпение да го прочета.Flushed
Голямата ми го прави преди 6г, средната го прави сега, ако мога да съм полезна.

# 306
Голямата ми го прави преди 6г, средната го прави сега, ако мога да съм полезна.
Като начало как се избира или намира assessor?
Oнзи ден дойде welcome pack-а на дъщеря ми и тя се хвана за това, че не знае кой ѝ е assessor. Възможно е като си влезе в акаунта да има повече информация или линкове към такава, но за момента ѝ е по-удобно да се сърди.

# 307
Ако правилно помня/знам, веднъж от училището/програмата имат автоматично назначен такъв. И после във всяка от трите области ще е човекът, който ще супервайзва и ще подпише, че наистина са изпълнили каквото трябва. Голямата ми доброволстваше в Оксфам, ираеше народни танци и учеше инструмент за бронз - съответно получи подписи от мениджърката в Оксфам, ръководителката на състава и т.н. То е супер базово, те по същество казват, да, той/тя направи каквото трябва, дати, часове, подпис - онлайн.
Ако не греша, могат и сами да заявят, ако са правили нещо - да речем, учат език с Дуолинго, няма кой да потвърди - и правят сами заявка.

# 308
  • Истински се вижда само със сърцето.
Happy aз купувам лозови листа от Амазон и съм доволна. Ще ти пусна линк ако искаш утре, че съм на работа сега.

Ние тотално сменихме менюто за Бъдни вечер, ще правя печени картофи, супа от тиква, питка, салата от фенел и маслини и една от моркови на пара и после глазирани на тиган за детето.

# 309
Илейн, в Лондис продават буркани с лозови сърми също.
Когато аз самата попадна на солено зеле го измивам и слагам много малко сол в самата плънка.

# 310
  • Истински се вижда само със сърцето.
А на мен листа ми трябват само и тези от амазон са ми ок Simple Smile, не знам имаме ли такъв магазин. Кисело зеле иначе взимам от полския магазин.

# 311
Ако правилно помня/знам, веднъж от училището/програмата имат автоматично назначен такъв. И после във всяка от трите области ще е човекът, който ще супервайзва и ще подпише, че наистина са изпълнили каквото трябва. Голямата ми доброволстваше в Оксфам, ираеше народни танци и учеше инструмент за бронз - съответно получи подписи от мениджърката в Оксфам, ръководителката на състава и т.н. То е супер базово, те по същество казват, да, той/тя направи каквото трябва, дати, часове, подпис - онлайн.
Ако не греша, могат и сами да заявят, ако са правили нещо - да речем, учат език с Дуолинго, няма кой да потвърди - и правят сами заявка.
Благодаря, Бу. Междувременно дъщеря ми ми направи услугата:wink: да си влезе в профила, където видя, че всъщност има посочено име за ДофЕ лидер, който пък ще трябва да апрувне асесърите за всяко от трите активитис. Имам някакви идеи какво да прави по трите направления, но за начало нека си помисли сама, все пак си беше изцяло нейно желание да прави ДофЕ сега. От друга страна, искам и аз да съм подготвена, ако се стигне до големи драми.

# 312
След Нова година започвам сага със зъби и импланти.
И на мен едната опция ми е имплант, но предвид състоянието на главата ми, нямам идея как ще ми се отразят манипулациите и упойките. То и никой не може да предвиди де. Ще чакам отзиви.

Това  DofE част от учебната програма ли е или се прави доброволно? За пръв път го чувам.

# 313
  • Bristol
Това  DofE част от учебната програма ли е или се прави доброволно? За пръв път го чувам.
Допълнително е, като клуб Simple Smile
Редовно ги засичаме, като ходим по разходки из природата. Групички деца, лутащи се с карта в ръцете. Понякога питат за информация, да се ориентират къде са и дали вървят в правилната посока, въпреки, че май е забранено това. Последния път бяха група момчета, които вървяха в обратна посока. Ориентирахме ги накъде да ходят, вървяхме заедно и си приказвахме с тях, когато излязохме на пътя и видяхме ван и възрастен, който ги чакаше Simple Smile На моя приятелка, групичката на дъщеря й пък се объркали, 4 часа по-дълго обикаляли, докато намерят вярната пътека, свършила им водата, огладнели. Накрая попитали туристи за посоката, заприказвали се с тях, те ги съжалили, дали им вода и пакет с бисквити Simple Smile
Бу, твоите имали ли са такива приключение или са добре с ориентирането? Simple Smile

# 314
Средната тепърва ще прави тренировъчната и истинската експедиция. Голямата прави бронз и сребро - на бронз се бяха позагубили, но не ужасно много. Бяха минавали през полета с добитък и бяха малко стресирани от това (то си е за страх, ако са бикове!, въпреки че те май овце срещнаха)

Общи условия

Активация на акаунт