Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 32 376
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Истински се вижда само със сърцето.
О аз съм голям фен на Коледа, една част от мен с що вярва в него 🤣  детето ще го посетят елфите догодина 100 % 🤣

О това с влака звучи страхотно!

# 286
О аз съм голям фен на Коледа, една част от мен с що вярва в него 🤣

И аз съм същият ентусиаст🤭

Поздрав с днешния залез

# 287
  • UK
Да, и аз си спомням, че вярвах, не го толкова късно като че ли. Вярвах и в Сънчо като бях дете. 🤪 Ето този, как обикаля по къщите да приспива дечицата и им свири на ушенце приспивни песнички. Все се оглеждах вечер из спалнята, като започна да се прозявам.

# 288
Аз съм от времената на дядо Мраз и новогодишните купони. Дядо Мраз носеше подаръка в детската градина, а после след падането на режима изчезна. Така в училище си организирахме размяна на подаръци в класа да компенсираме липсата му. Бях 11-12 клас като започна да навлиза Коледа и си взехме някакво малко изкуствено дръвче колкото да сме по модата и ние. 😂
Коледния сезон в моето детство е свързан с коленето на прасе.

# 289
  • До хладилника, който обичам
Минка е тук! Много дълго пътуване беше да я приберем, три часа в посока, но съчетахме с много приятна разходка в празнично украсения Оксфорд.

Котето е много гальовно и мило. Видимо е стресирана, пътувала е дълго с бус от Испания, но е била заедно с брат си, а сега съвсем сама, като не сме в стаята, се крие под леглото на мека постелка, която ѝ сложих, като влезем и я повикаме, охотно излиза. От радост като я гали човек, леко гризка любовно, без да стиска зъбите, любимата ми котка правеше това и ми върна спомени ❤️
Разчесала си е ухото и до окото от стрес по време на дългото пътуване към Англия, но ще я наблюдавам и мисля, че до няколко дена ще е добре.
Едва пратих децата на училище, голямата получи late gate, искат да стоят при котката.

# 290
Бу, Минка е разкошна Heart

# 291
Сладуранка! Дано бързо свикне! Поне през ваканцията няма ѝ липсва компания.

# 292
  • Истински се вижда само със сърцето.
Много сладко котенце ❤ Бързо да свиква милата душичка.

# 293
  • Великобритания
Минка е прекрасна , дано свикне бързо у вас ..

# 294
  • София
Прекрасно котче си имате, Бу! ❤

Лъки и Кеноби още младежи:)

# 295
  • nowhere
Бу, Честит нов член на семейството! Много е красива!

Тя с вас бързо ще свикне, но с другите котани може и да отнеме време, там си има йерархия и дълги процеси на опознаване 😀.

# 296
Ах, каква сладка муцунка! И аз не бих искала да излизам, за да съм до нея😍 Давай адреса да се телепортирам за малко котешка терапия.

У нас дребната вече иска да е ваканция. Как ще избута още 3 дни не знам🙈
Съученик на сина пък пътуват за Лапландия и са му потънали гемиите, че ние никъде не можем да отидем. Някак да избутаме до Коледа да си отворят подаръците да се вдигне настроението.

# 297
  • София
Pampers,  още малко остана! 🙂

Ще ходим тази седмица до българския магазин да купим за празниците неща. Да ви кажа, не ми се получават сърмите, заради лошите лозови листа, пробвах различни брандове и все едни малки, разкъсани или големи и дебели, чудя се да купя ли консерви със сърми направо за Бъдни вечер, някой да е доволен от конкретен бранд?

# 298
Тези на Лидл са толкова солени, че не стават за ядене. Тях не препоръчвам. Други не сме вземали.

# 299
Аз съм си кучкар до мозъка на костите, но тази котчица е много сладка, дано свикне бързо с вас и се спогоди и с другите котки Simple Smile

Приятелско семейство ще е с нас за Коледа, не беше предвидено, та сега поръчах подаръци за тях, по-скоро за двете деца..трябва и да почистя къщата, като за “гости”. 🤓

Докато хапвах от Харибото на децата онзи ден ми падна пломба, сега ще трябва запълване на канали и корона, всичко на частно. 😟 Както каза мъжа, виждам, че за Коледа искаш единствено нов зъб. 😬
Тъкмо се върнах от Бг, но разбира се там зъболекарката точно този зъб не го пипна..
Менюто за Коледа няма да го мисля, затова си имам готвач у дома, той да се оправя. 😌

Общи условия

Активация на акаунт