Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 32 375
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
И при нас октомврийската е една седмица.

Бу, голям късмет си извадила.
Моите писмо не пишат от много години. Те и не знаят какво искат. Каквото им донесе е процедурата от 3-4 години насам. ЕДната година дори беше общ подарък. Обаче тази година са едни нюню на размер и се чудя какво още бюджето да добавя - иначе ще получат 3Д химикал с пълнители към него и джобен микроскоп. Дайте идеи какво още да сложа в чувала.

Veggie, да им имам учебната програма! Моите още вчера върнаха всичко и са се отдали на купон. Дори тази седмица нямат домашни. По график поне останаха само партито на сина и в сряда ще гледат филми по пижами. Всичко останало мина тази седмица и мога да си отдъхна вече. Що и по наше време не се учеше така?!

# 271
Оф не знам, ама не ми стигат моите неща, да трябва да помня кое в кой ден беше и в колко часа, че сега и техните..постоянно имам чувството, че нещо съм забравила 😬🤓

# 272
Здравейте момичета, моят син приключи днес в 1.30 и за него ваканцията започва, връщат се на училище на 3ти. Много мило днес, едно детенце ( с него са от бавачката) дойде и ми каза, Самуил ми каза, че мога да дойда у вас Heart , казах разбира се, когато пожелаеш и моментално изтича да пита майка си. Другата седмица ще им организирам пуканки, пица и печене на сладки за дядо Коледа, ще бъде веселба Grinning

# 273
  • Bristol
Pampers, изпратиха ми обиколката 😁 Подаръка е купен и пакетиран под елхата.

Нали говорихме преди, как мъжете не искат домашни любимци. Е, и моят неискащ днес води котката на рутинен преглед и ваксинация. Аз записах час с идеята аз да я водя, но се наложи да ходя до офиса. Щерката уж нямаше проблем да ме отмени и на нея ангажимент и излезе и само мъжа остана свободен. Той от вчера се затюхка, как ще я хване и заведе. И черешката на тортата, казали му, че е понадебеляла  котката. Той обикновено ми нарушава режима на хранене и сега дискутираме, кога и колко храна да й даваме, за да отслабне 😄
Както се казва, да ни имате проблемите 😁

# 274
  • До хладилника, който обичам
Merry, first world problems, дай боже само такива да са ви (ни!) проблемите Simple Smile И Цура беше на диета известно време, че много взе да яде от скука, като седи повече вътре в студеното време. Полудя животното, разкъса пакет храна, пакет лакомства 😂 Голямата беше сама по това време, наложи се да прибере всички пакети на недостъпни места, вместо на котешкия рафт. Сега май си нагласи режима и пак взе да остава храна в купичката, както и преди, не омита всичко веднага.

Pampers, настолни игри? Хем подаръци, хем истинска забава. При нас само един, и не скъп, подарък носи дядо Коледа, другите са си от нас. От ДК ще е количката. На малкия взех таблет от Амазон, че стария от сестра му умря съвсем, той и преди не беше кой знае какво, но таман стига за малко дете. И играчки няколко, плейдо и едни СТЕМ играчки за сглобяване. Големите са вече съвсем друга работа, там е техника, парфюми или пари, според нуждите, те си казват отдавна.
И настолни игри за всички.

# 275
Моите свърша ват във вторник последен ден о се връщат на 4ти. Но ние отиваме за седмица на коледни мероприятия и моите приключиха днес. То и тази свдмица нищо не правиха, дребната в у1 като я взимах днес им бяха пуснали Елза и Ана да гледат. Голямата и те нещо гледаха. Някакъв гимнастик идеал днес и цял ден се занимавали с него.

# 276
Буи ние така. Подаръците са си наименовани от кой са, белобрадият носи 1 само но нещо много дребничък и ще се загуби в чувала. За това търся и обемна плънка.

Ох, заринати сме с настолни игри. Оня ден пристигна Алиса от Никола Райков и ще я разучаваме ваканцията. От неговите само тази нямахме.

Ронка, весело изкарване!

# 277
  • някъде в орбита...
Нашите приключиха, и поне няма да се занимаваме със school run.

При нас стандартно по една играчка за всяко хлапе, по някоя приказка, и книжки за оцветяване. Много вървят тези неща, а не са скъпи, та съм доволна Grin

# 278
  • UK
При нас всичко идва от дядо Коледа и вече ми омръзна само той да обира точките, имам нужда и аз от точки вече, че напоследък само се караме. Нещо натоварени са много децата и в края на срока пара излиза от ушите им и само като ги погледна и ме гледат лошо.
Бу, с всяка следваща котка се увеличават рисковете мисля, като с децата мен ако питаш, все едно ще ти се падне на въпреки. 🤪
Памперс, обувалка, защото го мързи да се наведе да си обуе обувките като хората и тъпче пети на едно място като тръгнем да излизаме по пет минути и ме изкарва от равновесие. Пък и нямаме вкъщи.
И ние с две седмици ваканция  през октомври и сега свършваме на 22-ри и се връщаме на 4-ти освен дъщерята, която ще има два инсет дни и по време на инсет дни няма холидей клубове. 🙄

# 279
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние всички вкъщи приключваме на 21ви 🤣, детето е 2 седмици ваканция и се връща на 8 януари на училище, ние с баща и ще се разменяме в къщи януари от вторник до четвъртък докато тя е във ваканция , аз в петък не работя така или иначе.
Моята щерка от дядото си е пожелала само рокля на Елза и крафт комплект да плете гривни, другите два подаръка са от нас, как ли пък няма да я уча, че дядото носи лап топ 🤣 пък и скъп подарък като това няма да и се случи друг скоро.
За нас чаши за уийски, не че аз пия, но се изпочупиха, а ММ пие от време на време и май по един шоколад ще взема да мушна в коледните чорапи Simple Smile.
Другата седмица са коледното тържество и аз за първи път не мога да отида, та баща й ще ходи, вторник пантомима и, сряда коледен обяд и ако в четвъртък се сетят за неуниформен ден ще е чудно.

# 280
Ох, dejie голям автогол е това. Стискай зъби още някоя година.

Кураж, Илейн, не остана!

Моите изядоха хляба на патенцата. Грам не се впечатлиха от табелката, а толкова време ми отне да я натъманя😂

# 281
  • До хладилника, който обичам
Вкъщи се гонят с динозаври

# 282
  • nowhere
Не се спират тези елфи! Нашите тази сутрин бяха извадили кетчупа и майонезата от хладилника и ги бяха размазали по пода в кухнята. Голяма еуфория беше, ама не снимах. Толкова чисти и невинни душички са децата. Вярват безрезервно и всичко им се вижда чудо.

# 283
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моята щерка май е голяма за Елф вече, до сега не съм правила, но тя сама ме попита ще идва ли елф догодина, та може и аз да спретна такова шоу , много ми харесва 🤣

Вчера Дядо Коледа мина през квартала, тя си вярва милата, че е истинския и прави проверка на децата точно преди празника 🤣

# 284
Колко е миличка♥️
Ние имаме влак с дядо Коледа и елфите. В четвъртък ще са в нашия квартал. Голяма е еуфория за всички.

В класа на сина (10г) всички вярват. Още са си деца. Достави ѝ това удоволствие. Те в училище си разказват чий елф какво е направил. В училище също имат елфи.

Една приятелка така казала на сина си, че тя го мести и той ѝ се изсмял. Не било вярно. Как ще ходела да мести всички елфи, даже и тоя в училището им😂

Мен като ме пита нещо във връзка с елфите, казвам, че е магия и не е нужно да търсим причините за всичко, а да му се насладим.

Общи условия

Активация на акаунт