АЛЕЯ НА СЛАВАТА - сезон 1, тема 2

• 18 854
  • 214
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз тоя път на дансаджията нищо не му разбрах, ама грам. То иначе е трудно, а като е в комбинация с мляскане,хептен.
Свежен винаги си е бил сладур. На младини ми напомняше на Дейв от Депеш мод.

# 91
Броят на епизодите в уикипедия се смени от 30 на 36

След 7 години ще се сменят от 298 на 306! Simple Smile

# 92
Аааахаха.
Много ми хареса този епизод. Всичко ми хареса.
Аз на Дерин му разбирам. Малко зор видях с тая баничка, ама му разбрах. 😁😆

# 93
Валя излезе най-свестният човек от четиримата. Браво, много достойно и благородно постъпи. А сега дано се раздели с него.
Марта се превърна в абсолютен плужек. В момента и Пумпалът, и всички са ми по-симпатични от нея. Накрая ще остане абсолютно сама и ще съжалява. Много ще пати от решенията си...

# 94
  • София
Знаех си, че има защо да ми харесва Валя Simple Smile дано не развалят образа. Марта е дъно.
Али много ме дразни също.
Сцената с баничките и аз не я чух.

# 95
Али ще си изпати накрая с Лагадинов, но предполагам, че всичко ще е наред с нея накрая. Сигурно и Милен и Валя съвсем ще заровят томахавката.

# 96
# 97
Знаех си, че има защо да ми харесва Валя Simple Smile дано не развалят образа. Марта е дъно.
Али много ме дразни също.
Сцената с баничките и аз не я чух.
Отново да споделя, че Маргита Тошева се справя страхотно с ролята.

# 98
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен тя ми е сред любимите образи - солидна жена,защитава си бизнеса и семейството със зъби и нокти.ю
Мъжа й не я заслужава.

Марта,аз го казах преди седмица - Изключително противна и отблъскваща ми е,сцените с нея ги гледам с неприязън.
Най-глупавият образ от всички в сериала и искам да си остане сама,и искам Пумпалов да й съсипе ресторанта.Безгранична злоба и глупава жена - чудесна комбинация.

# 99
Включвам се с едно предположение от страна на моята майка.
Днес й споделих, че все още не ми е ясно, какъв е този луд интерес на Лагадинов към Али, а тя изказа нейната теория, че Али не е биологична дъщеря на Слави и Валя, а е осиновена. Биологичният й баща е Лагадинов.

На мен ми се струва абсурден вариант, но все пак реших да споделя и тази теория.

# 100
Ох, не я давам ма Гадината. Но пък Слави си има Ивчо.
Сега с тая катастрофа ще трябва да им се прелива кръв. И така ще стане ясно кой кум- кой сват, кой на булката брат. Малко като в Откраднат живот ще стане.

# 101
Може пък ЛаГадината да иска да прилапа френската възпитаничка, аурата й може да го е отвяла, знае ли човек?!🙈
Самите французи се имат за нещо крайно специално, висша класа/висша мода/висша гастрономия🙄 Нали на онзи нафукан дивак, ресторанта му е Béarnaise 🙈, предаването Flambé, претенциите - до високото небе😂 - яко залита по всичко френско и като нищо кулинарната френска академия, от която излиза Али, да го е заслепила🤷🏻♀
Ако пък след кръвни проби се окаже и негова щерка - джакпот😅

# 102
Това продуктово позициониране на ябълки ли е?

# 103
Тази идея е топ. Joy А може само Слави да не е бащата.
Валя затова може така "леко" и великодушно да прие новината за детето на Слави. Имала е една лежерна, младежка, пиянска нощ с Димето и после го е приписала на Слави. Grinning
Не, не вярвам така да стане. Бетер индийски сериал ще е, но кой знае.

# 104
  • София
Тази мелодраматичност можеха да я съкратят. Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт