Боледуване на децата ни-тема 74

• 29 748
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • shumen
Бръм,то доста АБ май няма.
Танче,бактерия в носа може да се лекува и а АБ капки и с Бактробан.

# 106
Цитат на: danaeka link=topic
=1607071.msg47244606#msg47244606 date=1700688087
Бръм,то доста АБ май няма.
Танче,бактерия в носа може да се лекува и а АБ капки и с Бактробан.
От Понеделник  го лекуваме със Вигамокс 3х3 капки.
Имам чувството, че няма ефект.

# 107
  • shumen
Танче,трябва време според мен.Нашата педи АБ капки изписва за 7 или 10 дни.След това да мине поне една седмица и тогава нов секрет.

# 108
Контролен не ми пускат никога. И всеки път излиза различна бактерия 😁
Сменям лабораториите понякога.
От аб кспки досега полза ме видях.

# 109
  • shumen
Бръм,ако педи не ми пусне контролен секрет аз отивам и си плащам на своя глава.

# 110
Честно да си кажа контролен не съм пускала и аз....
За бактерия в носа винаги в носа е лечението и попитах и казаха че Аб капки и
т.н  за нос не са електронни.
Започна да кашля ...напразно се радвах снощи....и този секрет не може ли по-бързо да стане ето мина и тази седмица.

Кажете след колко дни лечение със спрей и тн пускате секрети било то и платени...две седмици?

# 111
Тази зима започва зле. От началото на месеца съм с болки в гърлото, жестоки болки при преглъщане, както и към ушите е болката. Отне ми 11 дни да се съвзема..и само след още 5 отново съм в изходна позиция с  гърло и загуба на глас, храчки в гърлото,отпадналост. Ужас. Малката и тя  за пореден път с хрема. Абе кога ще минат тия болести. Има ли и други, на които този вирус създава такива неприятности толкова дълго време.

Да, на нас ни отне 3 седмици да се оправим от последното боледуване (на мен, детето, бабата и дядото). Сега ме е страх да пусна детето на ясла, защото знам, че не след дълго отново ще се боледува… Поне, ако може да се опазим до празниците.

Не знам вие как сте, но аз вече като видя болен, сополив, кашлящ човек и инстинктивно бягам от него.

# 112
И аз така разбира се и то отдавна и нея съм научила като чуе някой да кашля в градината да бяга далеч 😁

# 113
Аз работя с клиенти колкото и да искам не мога да ги избегна ...но факт е че до като детето не тръгна на ясла не съм се разболявала толкова ...

# 114
Танче,трябва време според мен.Нашата педи АБ капки изписва за 7 или 10 дни.След това да мине поне една седмица и тогава нов секрет.
Разбирам.
Капките ги слагам от Понеделник.
Доктора каза 5 дни.
Но виждам, че 7 или 10 дни се слагат.
Ще ги слагам до неделя вечерта.
Ще изчакаме и ще пуснем контролен носен секрет  да видим дали се е оправил.

# 115
Вчера си водих отчет колко пъти съм пускала секрет и лл ми е писал 7дни

# 116
  • shumen
Мими,да се оправя бързо.
Аз също ходя на работа и няма как да избягам от болестите.Иначе детето съм го научила чуе ли някой да кашля да бяга далече.

# 117
Вижте на какво попаднах:
https://marvi.bg/shop/omron-wheeze-scan-ured-za-hripove

Просто като любопитно инфо. В английския амазон го има за 100 паунда. Иначе се ровех в сайта на Марви за промоции.

Момичета, има ли инхалатори, които да могат да се ползват с Пулмикорт, Вентолин и да могат да се ползват в ЛЕГНАЛО положение? Имаме АГУ Томчи, може да се ползва в легнало положение, но не става за Вентолин. Имаме и Нами Кет, обаче детето трябва да е седнало и не става да се ползва докато спи...

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 11:26 от Барбалена

# 118
И аз така разбира се и то отдавна и нея съм научила като чуе някой да кашля в градината да бяга далеч 😁
Да бяга, да бяга....къде да бяга ? Те са в затворено пространсво, спасение няма.
Не, че и аз моята не съм я научула така...че даже и конфузни ситуации има...идва си от ДГ и ми казва" Мамо, аз днес бях до еди кое си дете  и то кашляше, но госпожата не ми разрешава да се преместя!
Тегля и една наум на госпожата и си казвам..Честито, до 3 дни сме готови с хрема, после кашлица, ако не се стопират нещата и следващи екстри....

# 119
Меш инхалаторите могат да работят в легнало положение, но не могат с популярните лекарства. За мен не стават, разпрашването им не е същото като на компресорните инхалатори. Само компресорни признавам аз.

Общи условия

Активация на акаунт