Боледуване на децата ни-тема 74

• 29 683
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, след два бронхиолита в рамките на 6 месеца на бебето ми, (плюс антибиотици и инхалации), предизвикани от градински вируси, които носи баткото се реших да пробвам с Аквасорс. Дълго време се дърпах, разчитайки на естествено изграден имунитет и все още съм леко скептична, но с последното разболяване чашата преля . Нямам какво да губя, регистрирах се, изготвиха ми схема за даване и на малкия и на баткото и започнахме. Моля се само да има някакъв ефект, защото с батко на 4 години и половина и бебе на 6 месеца е нещо страшно.

# 91
Дано се окажа лош пророк, но в нашето семейство Аквасорс помогна единствено за осезателно изтъняване на портфейла.... Стартирахме с "Лесно начало" и всичко както е по препоръки, и - файда йок....

# 92
Дано се окажа лош пророк, но в нашето семейство Аквасорс помогна единствено за осезателно изтъняване на портфейла.... Стартирахме с "Лесно начало" и всичко както е по препоръки, и - файда йок....
Аз и на двамата давам Омнибиотик, та лесното начало го пропуснах и се насочих към други продукти. Вие колко време давахте? Решила съм да давам поне 6 месеца и после да си правя изводи, имам приятелки, които са много доволни, знам, че не ме лъжат, но докато не видя ефект съм скептична.

# 93
За мен времето е най- приятно след дъжд, въздуха е най- чист. Не извеждам при мъгла, не броя ходенето до магазина, който е на 200м.

# 94
Там някъде - около 6 месеца давах, може 7 малко повече. Не можах да издържа финансово по-дълго време хем стотици лева месечно за Аквасорс, хем пари за лечение на вируси всеки месец, х 2 деца. Личното ми мнение е, че както и всички други добавки, сиропи и пр. елексири - действат само при деца, които по начало не боледуват особено.

# 95
  • shumen
И аз съм скептично настроена към всички имуностимуланти.Давала съм ли какво ли не и файда не видях.

# 96
Как лекувате Streptococcus Pneumoniae масово в носа? Имаше преди и нищо не правихме по съвет на УНГ, но сега има як сопол и кашля от него.

# 97
За първи път се сблъскахме с тази бактерия в носа.. резултата беше: бронхит…. има ли кашлица, веднага отидете на лекар. Много е кофти бактерията.

# 98
  • shumen
При моето дете се е стигало до пневмония с тази бактерия.

# 99
Бактерията е в гърления секрет.
Барналена, според мен нямате нужда от стероскоп. От моя опит за две години с кашлица, ще усетите когато правят бронхит. Ако щете ми вярвайте, ама вече с просто ухо я чувам, а личната слуша на слушалка и казва - ммм, не е слязло надолу. След това на снимка се потвърждава. Когато кашлицата стане давеща, детето не може да спре да кашля напримев минута'две, за мен е проблемна. Става звъняща и дълбока, суха и давеща. Все си мисля дали ще я разпозная, но знам, че ако се чудя, значи още не е станала. Обаче появи ли се, вече нямам съмнение.
Днес умишлено заведох малкия при пулмолога. Той работи и в детско отделение. Каза, че в практиката си вижда деца, които са в тежко състояние и без изолирана бактерия, както и такива с бактерия, в сравнително по-добро състояние. Като цяло следи общото състояние.
От месец детето ни е на Пулмикорт. Усеща се разликата. Тушира проблемите надолу и се задържат в носа и гърлото. Гърлото сега е чисто. Може би докато една бактерия не прави сериозни поразии, лечение не се налага.

# 100
  • shumen
Бръм,в гърлен секрет бактерия и нашата педи с АБ през устата лекува и то поне 7 до 10 дни.
Ти Зината намери ли?

# 101
Тази зима започва зле. От началото на месеца съм с болки в гърлото, жестоки болки при преглъщане, както и към ушите е болката. Отне ми 11 дни да се съвзема..и само след още 5 отново съм в изходна позиция с  гърло и загуба на глас, храчки в гърлото,отпадналост. Ужас. Малката и тя  за пореден път с хрема. Абе кога ще минат тия болести. Има ли и други, на които този вирус създава такива неприятности толкова дълго време.

# 102
  • shumen
Ние миналата зима бяхме така.Ту детето болно,ту аз.
Не смея да кажа,но днес не е кашлял.Надявям се да отмина това чудо,че ми писна,а сега тепърва се започва.

# 103
Зитат йок. Утре ще звъня да го сменят.
Не знам каква е разликата в двата секрета, при нас носен никога не е пускан

# 104
Тони,по принцип не е хубаво да дишат влагата децата,но все вкъщи ли да ги държим зимата?
Барбалена,аз водя на лекар,ако нещо кашлицата не ми хареса.Аз и да го слушам нищо не разбирам.
Сорай,чисто е изследването.
Бръм,къде е бактерията?Ако е в носа не мисля,че е нужно всеки път АБ през устата.
Аз също искам да попитам .
Когато детето има бактерия във носа не трябва ли да приема антибиотик през устата.
Антибиограмата която излиза като резултат това не са ли антибиотици които трябва да се приемат през устата.

Общи условия

Активация на акаунт