Боледуване на децата ни-тема 74

• 29 847
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Може ли малко повече информация за Риноджермина. От доста време се каня да ги пробвам тези капки, но децата след 4-5 дни на градина и са пак със сополи. Доколкото съм чувала трябва да са здрави, без никакви секрети и да не се слагат никакви други капки. Ако успея да направя един курс докато са си вкъщи, но след това се стигне пак до капки с ксилометазолин, ще има ли изобщо някакъв ефект?

# 211
Ваня, от първия курс ли се “усеща” подобрението на сливицата? Имам предвид от първия месец де, че курса нали е три месеца.

# 212
Тони, от втората вечер имаше ефект. До 7мия ден нямаше и помен от симптомите за третата сливица, а тя говореше носово, кашляше, хъркаше, като яде избираше дали да дъвче или да диша, та носа беше пълен блокаж. После като боледуваше се влошаваше, но не чак толкова много. Купихме го, утре го почвам, защото е трагично вече.

Хоуп, това е назален пробиотик, добре е да няма сополи, защото ще го издуха... гаден е на вкус, но ние имаме процедура - пръскам и давам бонбон Simple Smile

# 213
Ще застрелям с въпрос, но...току що установихме, че на дъщеря ни и е паднало първото зъбче, тя не е усетила кога, нито как. Допреди 2ч. зъбчето си беше там. Дали е възможно да го е изяла без да разбере и да я водя ли на рентген? Направо съм потресена, че евентуално може да го е изяла без да разбере.🙄

# 214
Нищо страшно. Ще го изхвърли.

# 215
Ваня, много благодаря. Май май щв се пробва.

Applegarden, няма проблем, ще го изходи. Работих много години в стоматологична клиника и много често се е случвало, дори и при възрастни хора 🫣😀 Всичко е наред ✨

# 216
Тони, пробвай, само 33 лева губиш Simple Smile
Утре го почваме и ще кажа дали ефекта е отново Уау!

# 217
Риноджермина при нас не проработи. Сега гледам Нарине назал. Българско е. Някои ползвал ли е? Голямата е на 8 ден от капките и все още покашля на секрет и духа сополи. Как щ стане, не ми е ясно. Бебето е със сополи и я мажа със Мупироназал. Бяха адски зелени първите два дни. На микробиология нищо не излезе. Или лабораторията е скапана или  зелен сопол без бактерия, чак странно.
Нарине е супер продукт, помага и при бактерии. Малко е неприятно за по-малките, но при нас имаше много добър ефект.

# 218
  • shumen
Да се оправят болните.
Аплегардън,спокойно.Ще го изходи.
Ваня,направете снимка,ако трябва.
За скарлатина-направете тест и ще разберете дали е здраво детето.За нея имунитет няма.

# 219
  • Varna
На 9 ден от антибиотични капки, носа и се задъни, почна да кашля. От снощи запона да повръща и има разстройство. Чета из Варненските  групи, че това е вируса сега.
Всичко явно ще забърше тази зима, няма да пропусне. Сега се моля да не зарази бебето, че ще ни вкарат в болницата. Тя е само на 4 месеца.

# 220
В петък бяхме при доцент Райнов за третата сливица, понеже от повече от месец правим какво ли не, но тя продължава да хърка и да е със запушен нос. Доктора изписа лечение, като каза, че има възпаление в носа и секрет.
Почнахме лечението вчера, днес детето се събуди с температура и кашлица... Сега меря - 38.7, представям си довечера какво ще е.
Не е ходила на градина от 10 ноември, не разбирам какво лепна пак и от къде Sad

# 221
И моите не са ходили на градина от 10 ноември. През това време едната беше на АБ заради гърло, докато си го пиеше и седеше вкъщи, текнаха и сополи. С другата бяхме в болница заради отит, на 2 венозни АБ, после 7 дни АБ вкъщи. 2 дни след като свърши АБ пак и се запуши носа, изобщо няма секрет, не кашля, но диша само с отворена уста. Капки слагам от началото на октомври, с по 4-5 дни почивка, всичко което го има по аптеките за тяхната възраст са ми го изписали и съм го пробвала. Не знам как че избутаме зимата с тези носове..

# 222
Да се оправят болните.
Аплегардън,спокойно.Ще го изходи.
Ваня,направете снимка,ако трябва.
За скарлатина-направете тест и ще разберете дали е здраво детето.За нея имунитет няма.
Вече няколко пъти ходихме на лекар, и антибиотик пи...

# 223
  • shumen
Ваня,направете снимка,ако трябва.Моя така се беше озовал с пневмония без Т,въпреки че беше пил АБ.
Хоуп90,Евчето моя ходи на училище,но носа е запушен.Слагахме какви ли не капки и давам мед с джинджифил и полза няма.
Симона,сега има вирус с разстройство и повръщане.Дано бебето не се зарази,че да се разминете с болницата.
Аз снощи бях много зле.Хапнех ли нещо и веднага бягах към тоалетната.

# 224
Лекарката каза, че кашлицата не я притеснява. Вижда се, че я дави сопол, мисля, че е от третата сливица, тя си има проблем с нея. Почнах риноджермината и като пръсна не стига до гърлото, т.е. толкова е увеличена, че е блокаж. И преди е било същото, за това се нанявам да се оправи тия дни.
Ако няма.подобрение ще ходим и на снимка и пак по лекари. Вече 2 седмици влачи този вирус...
Честно казано не мисля, че е пневмония. И двете са ми правили пневмонии като са били.на аб, но са били в лошо общо състояние, а сига не е така. Супер активна е, не се спира.

Общи условия

Активация на акаунт