Боледуване на децата ни-тема 74

• 29 898
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
И моят мъж пак е болен буквално преди 2 седмици беше пак ...

# 286
  • shumen
Да се оправят болните.
Мими,тъй най-мразя.Уж го спра да е здрав,а то бацилите вкъщи.

# 287
Момичета, 4-годишното се оплака, че я боли отляво, гръдния кош, откъм ребрата. Каза, че я боли като диша. Направо съм в ступор, какво да я правя сега... Да ходим ли на лекар, утре следобяд при личния лекар ли...? Иначе е в кондиция, скача, пее, играе си, хапва. Питах я, уж не е падала и не се е удряла

# 288
От ляво отпред или отстрани и колко високо? Бях изпаднала така в паника един път, оказаха се киселини, които и до ден днешен има от време на време.

# 289
  • София
Благодаря на всички мами за полезните съвети. Засега давам тангум верде за смучене, ксизал и калциев глуконат. Сутринта подкашляше слабо, но вече влажно.

# 290
Тонш, този път не се случват нещата както преди с риноджермината. Днес сме вече 6ти ден, секревта и кашлицата намаляха, но си има още.
Чудя се вече какво да я правя като го приключим утре.

# 291
Тонш, този път не се случват нещата както преди с риноджермината. Днес сме вече 6ти ден, секревта и кашлицата намаляха, но си има още.

Ваня, старата педиатърка при която ходихме преди, беше изписала Риноджермина за 21 дена - без прекъсване. Но аз така и не го направих, защото бях записала вече час при хомеопат… Бях питала обаче фирмата вносител, дали може такова приложение, бяха казали че не е противопоказно и е по преценка на педиатъра.

# 292
От ляво отпред или отстрани и колко високо? Бях изпаднала така в паника един път, оказаха се киселини, които и до ден днешен има от време на време.

Острани. Аз подозирам, че се е ударила някъде, ама хич я няма да си казва. Може би ще идем до ЛЛ следобяд...

# 293

Ваня, старата педиатърка при която ходихме преди, беше изписала Риноджермина за 21 дена - без прекъсване. Но аз така и не го направих, защото бях записала вече час при хомеопат… Бях питала обаче фирмата вносител, дали може такова приложение, бяха казали че не е противопоказно и е по преценка на педиатъра.
Хм, интересно. Аз се чудя дали нещо не е противопоказано като ще слгаме втора доза против грип в петък. Основното ми съмнение е от противопоказанията на риноджермина....странни според мен като да нямаш абокат и да не си предразположен към ендоракдит. Не че ваксината ги предизвиква тия неща, ама знам ли вече.

# 294
Ваня, нещо не разбрах. Това са противопоказания на Риноджермина ли? 😳

# 295
Да и зарада това че въобще съществуват противопоказания си чудя дали е съвместим с противогрипната.

# 296
Да и зарада това че въобще съществуват противопоказания си чудя дали е съвместим с противогрипната.

Май по-добре да не се слагат заедно, най-малкото че може да си пречат. Но пък след седмица сигурно няма да е проблем за нов курс 🙄

# 297
  • shumen
Май не е добре да се слагат едновременно и двете.

# 298
  • гр.Пловдив
10 дни капки за очи за вирусен конюктивит-оптималната допустима доза от 1 опаковка капки пак продължават сутрешните гурли със залепени клепачи...No Mouth

# 299
Моето дете е 5-ти ден на антибиотик заради цистита и от днес е с болки в гърлото, пресипнал глас и температура. Утре ще я заведа при личната да я види, но вече ми идва да се гръмна. 😵‍💫

Общи условия

Активация на акаунт