Боледуване на децата ни-тема 74

• 29 866
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Благодаря ти. Ще дам ксизал от Пулмикорт реагира за съжаление.

# 271
И моето едното кашля до откат от пулмикорта. Може чисти инхалации, по-добре ще е от нищо и изкарай детето навън или на отво.ен прозорец. Студа успокоява ларингитната кашлица.

# 272
  • София
Много  благодаря. Аз не смея да го изведа. Още утре сме навън.

# 273
  • Пловдив/София
Аз не знам дали съм права, но извеждам детето болно или здраво всеки ден. Днес е вкъщи с кашлица, излизахме три пъти- до магазин, до баба и да вземем баткото- и да искам няма как да спестя тези излизания…Да, студ е, но навън май почти не кашля, а вкъщи повече, особено легнала. Това задна хрема ли е обикновено?

# 274
Не бих извеждала единствено дете с температура или ако видимо не се чувства добре и иска да си стои вкъщи.
За лаещата кашлица студения въздух навън ще повлияе много добре. Не знам каква реакция има към Пулмикорта, но дори и да се разкашля час, два след инхалация после се успокояват нещата. Противоалергично, калциев глюконат ампула.
Пипи, може да е задна хрема, може да е алергична кашлица, може да е кашлица от 3-та сливица.

# 275
Ваня, виждаш ли вече ефект от Риноджермината спрямо сливицата?

# 276
  • shumen
Аз не извеждам единствено дете с Т или видимо отпаднало.
За лаеща кашлица правя  инхалация с Пулмикорт.

# 277
Аз пък и здраво дете не извеждам при силен вятър или мъгла.
Честно казано, досега не ми се е случвало да лекувам ларингит без Пулмикорт. Включително и в момента е с такъв и на инхалации.
Миналата седмица беше с комоцио след игра в снега. Изобщо.... не знам как оцелявам психически.

# 278
  • shumen
Моме,тези деца ще ни побъркат.Моя още е със сини колене след падане по стълбите в училище и го болят.

# 279
Ако детето много кашля може и просто прозорец да отворите, пак работи. Аз гледам всеки ден да идем да вземем голямата от училище, което си е час разходка докато се приберем. В студа ги обличам с шушкави гащеризони да не мръзнат и готово. Свекървата гледа малката последните 2 седмици, защото не бях добре и тя един я изведе само..студуно било, а аз обяснявам да излезат навън да походят и да се приберат, не на маратони да ходят, ама кат да е.
Тони, кашлицата много намаля. То намаля секрета в носа, който я дави. Все още не усеща вкуса на спрея, та все още е много увеличена сливицата. До петък ще се пръска, надявам се да мине съвсем до тогава.
Малката е с посинено око..не можа да вземи завоя на скорост и се прасна в касата на вратата...някой ще каже,.че са я били.

# 280
И моята скоро беше синя в страни на корема 🙈 уж мажех с Бочко за синини незнам колко помогна да се разнесе,близо две седмици си променя цвета

# 281
Моето си е свикнало постоянно навън, дори и за 30 мин да е. Вятър, дъжд - извеждам. В градината също ги извеждат. Тя е зимно бебе и все бяхме навън и като беше бебе. Даже си купих специално дебела и дълга парка, като бях по майчинство Grinning
Моето е все синьо също. В неделя падна по очи на плочките, още й е синьо едното око.

# 282
За ларингитна кашлица, трябва да видите явно какво работи при вас.
Аз два пъти съм лекувала само с Ериус и за щастие е минавала при нас. Но синът ми се е диагностицирам с алергичен ринит и явно при него са на алергична база нещата.

# 283
  • shumen
И моето е от тези дето са все сини или паднали.
Снощи пак се опита да се пребие.Хвърли се на леглото,но не прецини,че ще удари главата в стената и така издрънча,че акъла ми излезе.

# 284
Баща й си дойде неделя следобед от друг град по работа беше и болен,от снощи и мен ме боли гърло ...уж я спрях да е здрава то вкъщи бацили и изтръпвам

Общи условия

Активация на акаунт