Отговори
# 120
  • София
В туитър празнуват, че са изгонили сценаристката. До колкото видях, източникът е акаунт в инстаграм. Дано е вярно Simple Smile

# 121
Днес чакаме трейлър ако монтирали навреме сцените

# 122
В туитър празнуват, че са изгонили сценаристката. До колкото видях, източникът е акаунт в инстаграм. Дано е вярно Simple Smile

В една от групите писаха, че в епизода ги нямало имената на старите, а само новите сценаристи били.
Ще ми отпадне ангажимента да удуша Лейля 🤣🤣🤣

# 123
  • София
В една от групите писаха, че в епизода ги нямало имената на старите, а само новите сценаристи били.
Ще ми отпадне ангажимента да удуша Лейля 🤣🤣🤣

Има ги старите в предишната серия, а двамата нови бяха добавени под нещо различно, не точно сценаристи. Но няма значение, в петък ще стане ясно Simple Smile

# 124

Вижте на какво попаднах в Инстаграм, да не би да видим тинейджъра Ферит?

# 125

Маски долу

# 126
Сейран ще разбере за оная, явно.

# 127
  Или на Пелин машинациите.

# 128

Вижте на какво попаднах в Инстаграм, да не би да видим тинейджъра Ферит?
Вчера четох, че това момче е братовчед на Афра

# 129
  • Пловдив
А дано, крайно време беше да се разкрият всички номера на Пелин. Ще ми бъде много интересна физиономията на Ферит.

# 130

Може наистина да са братовчеди

# 131
Братовчеди са, беше й на гости по времето на изчезването на снимката на Мерт и годишните времена на Вивалди.
Момчето беше пуснало и снимки с изгледа от новия й дом, иначе живее по южното крайбрежие някъде.

# 132
Пуснали са рано-рано фрагът. За какво се тръшка Ферит и мята чаршафи? Заради Пелин ли?

# 133
  • София
Фрага
https://twitter.com/startv/status/1727372417431966182

Ферит пита идиотката за бебето, но после той става идиот и я изкарва от къщата на чичото....

# 134
Кязъм вижда снимката как Ферит й целува корема на оная.

Общи условия

Активация на акаунт