Отговори
# 150
  • Яко в Матрицата...

– Нямаше ли да ходиш на училище днес?
– Не отидох.
– Защо?
– Защото трябваше да отида на друго място.
– Тези снимки, това момиче – всичко е било игра на Пелин, батко!
– Играта, която се опитваш да играеш, не е по силите ти.
– Щом е така, защо Ви е страх от мен? Попречете на брака, ако имате достатъчно сили.
– Писна ми вече от теб, лан!
– И детето, което носиш в корема си, не е от мен, нали, Пелин?
– Халис ага, аз какво казах ти?!
– Онзи мъж се обади. Щял да омъжи Пелин.
– Не издържам вече! Не мога да понеса всичко това!
– Много те обичам, Сейран!
– И аз те обичам много!
– Не е ли най-естественото право да искам да живея с мъжа, чието дете нося?
– Единственият ти проблем е да се разделя със Сейран, нали?
– Сейран! Ще ти кажа нещо, но…

# 151
И детето в корема ти не е мое, нали, Пелин? 
💥💥💥💥
# женкарят/47 ,3 фраг

Как пък вече втори сезон /47 епизода, тази хлебарка не си смени "артистичната физиономия".
Кой я е насочил в тази професия не ми е ясно.
Ферид, както до сега изнася сериала и показва брилянтна игра. Сложи в малкият си джоб много изтъкнати имена от този бранш.
Малко му се ядосах за това, че "пощръкля" заради хлебарката, че ще се жени за шофьора. За мене той е натоварен да изиграе ролята на двуженец. Обича безумно Сейран, знае за гадостите на Пелин и продължава да я обгрижва. Що за характер и по скоро за безхарактерно поведение.
Вече много се проточи историята с тази бременност и стана банално да гледаме продължително тази особа, която уж нищо не искаше, но се домогва непрекъснато до Ферит и фамилията.
Крайно време е новите сценаристи да разкрият лъжите и и да си получи това което заслужава. Достатъчно време и отделиха в сериала. Има и други интересни сюжетни линии  които да развият и заинтригуват зрителя.

# 152
  • Яко в Матрицата...
Ай да се маха вече тази 🐟 Мимиксиз 🤮

# 153
Айдеее и Тайлан стана Тайлош.... 😂😂😂😂 не могааа
https://vm.tiktok.com/ZGeeSkMwe/

Фрага г/д става... но не е онова дето беше от 1 сезон..

Тъпата Пелин много и е хубаво да е втора цигулка май... да си стои в стаята на Султан а Ферит и Сейран да си се гушкат горе...
Преди това и халвета им видя..
Чичото е прав.. няма ли малко гордост???
Писна ми от физиономията и и от манипулациите и.... винаги е жертва.. направо не знам как ще я изтрая да я гледам ....
Ферит много ме дразни с това "Много те обичам"
Ако обичаш Сейран трябваше да и кажеш истината... ако обичаш не на думи разбира се...
Явно е полудял в стаята, защото дядото му казва, че Пелин ще я омъжват а Халис не иска внука му да не е Корхан... и Ферит не издържа на натиска който му налага....
От султанската стая ще се намести в ялъто...
Ужас... отвратително...

# 154
Не мога🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Тези рускини са страшни😂😂😂😂😅😅

# 155
А може ли фрага да е подвеждащ, Суна да не е видяла Пелин, а това което ще каже на Сейро е за играта на Кая и че Сейран е била права, като я е предупреждавала за него?! Thinking

# 156
Да се изкажа и аз за фрага.  Защо Пелин е  в имението  - защото Ферит го позволява. За мен той е виновен  колкото нея. Нима не знае за игричките и  - знае. Още от първи сезон .Пак и позволява да си прави схемите , да им трови живота със Сейран. И какво толкова има да разкриват за нея. Може би само за момичето от 1 еп. То и това не е някакво голямо прегрешение на фона на следващите и изцепки.  Той си я знае  и пак търчи за нея,  не само за детето. Разочарована съм тотално от тази  "голяма любов" към Сейран. Заради тези двамата /Ферит и Пелин/ я направиха пълна глупачка и наивница.  Ферит си заслужава Пело , но не и Сейран. С право не му се доверяваше дълго време. Дори бебето да не е негово ,при тези му действия , трудно е да повярваш в любовта му.

# 157
Момичета, не ме убивайте с камъни, но ще кажа нещо в защита на Ферит!🫣😜 Аз вярвам в неговата любов. Ферит много се промени, откакто разбра, че обича Сейран. Тази грижа е грижа към детето му, не към Пелин. Той не обича Пелин. И аз искам да каже сам на Сейран, но той много се страхува, а и все чака подходящ момент, но няма такъв. Събитията са едно след едно и той няма време да се замисли, дори за това дали детето е негово. Дано наистина прогледне в петък! Все ми се струва, че плаща още за миналите си грешки и поведение!
Ферит не е идеален, но се старае и все пак обича истински за първи път! Аз вярвам в Сейфер!❤️🥰

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 22:10 от Dichkata

# 158
Да се изкажа и аз за фрага.  Защо Пелин е  в имението  - защото Ферит го позволява. За мен той е виновен  колкото нея. Нима не знае за игричките и  - знае. Още от първи сезон .Пак и позволява да си прави схемите , да им трови живота със Сейран. И какво толкова има да разкриват за нея. Може би само за момичето от 1 еп. То и това не е някакво голямо прегрешение на фона на следващите и изцепки.  Той си я знае  и пак търчи за нея,  не само за детето. Разочарована съм тотално от тази  "голяма любов" към Сейран. Заради тези двамата /Ферит и Пелин/ я направиха пълна глупачка и наивница.  Ферит си заслужава Пело , но не и Сейран. С право не му се доверяваше дълго време. Дори бебето да не е негово ,при тези му действия , трудно е да повярваш в любовта му.
Напълно съм съгласна с теб Ками.
При тези мизерии които му направиха хлебарката и майка й през първия сезон, при появата й той отново се промени. Нима забравихме думите му когато се появи Сертар в живота на рибата. Когато отиде при нея/за кой ли път/ и и каза, че всяка клетка от нея му принадлежи, тя цялата му принадлежи. Подразбиращо е, че тя е негова до края на живота му и няма да я даде на друг. От тази сцена за пръв път ми стана неприятен и двуличен.
Той е обсебен от чувството за притежание и собственост. Започвам да се съмнявам в "голямата любов" към Сейран. По скоро е свикване с нещо което е в ръцете му, като дете с любимата играчка.
Права беше рибата за "Бинго". Само при появата и с корема и Сейран беше оставена да се оправя сама със стреса с фотографиите. Но само ако хлебарката се обади и хленчи по телефона, всичко се оставя и дори с риск да го набият, той е до нея.
Вече не вярвам  в любовта му към Сейран. Него го е страх да не загуби нещо което смята, че е негово., надделява чувството за собственост. Явно не е свикнал да губи.

# 159
Ферит е глупав и жалостив .. всичко , което му направиха все едно се изпари от мозъка му.За Пелин му пука като за човек от семейството му , винаги ако знае , че е в беда ще й помогне , той е израстнал с нея.Грешката му е , че не разбира , колко наранява Сейран с тези си действия.

# 160
Ферит е глупав и жалостив .. всичко , което му направиха все едно се изпари от мозъка му.За Пелин му пука като за човек от семейството му , винаги ако знае , че е в беда ще й помогне , той е израстнал с нея.Грешката му е , че не разбира , колко наранява Сейран с тези си действия.

Именно! Забравих за това в поста си, но наистина Ферит всъщност има една доброта в себе си, която е много завладяваща!❤️

# 161
  • София
Океййй, нещо за разведряване на обстановката Stuck Out Tongue Winking Eye

А рибата го лъже, че ще я женят ли, че той отива да я вземе. Ох, само това много ме издразни. Да, за детето го прави, да е Корхан. Нали ако я омъжат бебето ще е с друга фамилия.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 22:07 от MysteryG

# 162
Мисля, че тук Ферит изпада в криза не защото ще женят Пелин, а защото може би е научил, че Тайлан е навън и реално всеки момент може да пусне снимките пред клиниката с 🤰и следователно Сейран да ги види, и да го зареже.

# 163
Eдно хубаво фотошопче😍

# 164
Това водене на рибата в имението  ми напомня на първото и замъкване  там , когато след вечерта , която прекара при нея я домъкна със сакчето в спалнята им. Дежавю !  Пазеше я от мафията , сега ще я пазим от чичото. Тогава раниха Кязъм , сега ще ранят някой друг / евентуално Сейран /. Ако тя загуби  бебе заради това , няма прошка за него. И няма да ме интересува ,колко бил добър и жалостив. Тези качества трябва да ги проявява първо към жена си.
По отношение на бебето , не е първият мъж с извънбрачно дете. Има си начини да го припознае , да претендира за бащинство , да прави тестове. Ама не - ние вярваме безрезервно на Пелин , а това че ще я омъжат направо го побърква. Той да не си мисли , че тя цял живот няма да има съпруг и че той няма да се грижи за детето му ? Ако не иска това , да се отказва от Сейран и да си взема Пело.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 22:42 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт