Отговори
# 405
  • София
Афра и Дениз Джан Акташ
https://instagram.com/denizcanaktasofficial?igshid=MTk0NTkyODZkYg==

Са си харесали няколко снимки в инстаграм... Thinking

Стари лайкове са, я кажи от кой ти дойде инфото? Питам от любопитство Joy

# 406
А защо Буче не качи никога снимка с Афра и Мерт за 47 епизода За една година никой( нито Афра , нито Мерт нито Буче )  никога не качи снимка , стори и нямаше снимки зад  кадър на това невероятно трио Grinning  и по отделно Даже и от продукцията няма  и на официалния акаунт на УС  и на Стар ТВ

В Мола си беше чист ПР

И да ,  един Мерт държи сериала  Ако не беше той ,  Ферит отдавна щеше  да е в небитието на рейтинга

# 407
  • Яко в Матрицата...
Нека си се харесват хората, и снимките нека си харесват. Аз този младеж също го харесвам Grinning

# 408
Мистери- не помня, беше в тик ток но го загубих.. 😄
Амиии стари, стари нека хаха

А това трио в мола Мерт,Афра и Буче наистина си беше чист ПР... имаше много фенове на този сет, излизаха спойлери, клипчета, снимки... нормално да ги накарат да седнат тримата като първи приятели и да си се смейкат...

Аз имам един въпрос, защо Буче си очертава така устните????

# 409
  • София
Аа, ок, реших да не е от туитър, че там разни фенки не принтера (или негови фалшиви акаунти) всяват смут почти всеки ден Joy

# 410
Аййй Кирилова, извади ми очите с тази снимка Grinning Но поне не е с тъпата физиономия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 411
Аййй Кирилова, извади ми очите с тази снимка Grinning Но поне не е с тъпата физиономия Stuck Out Tongue Winking Eye

Хахаха почти не е с тъпата физиономия...
Чудя се на кастинги пак ли с този поглед ходи или си я пази за пред екрана 😄
Иначе е много смешно с тези устни, то си личи, че слага отгоре молив и че не е устата и No Mouth

# 412
Абе баш си е стъпата физиономия- тя друга си няма.
Не всеки има устните на Афрош!

Хахаха почти не е с тъпата физиономия...
Чудя се на кастинги пак ли с този поглед ходи или си я пази за пред екрана 😄
Иначе е много смешно с тези устни, то си личи, че слага отгоре молив и че не е устата и No Mouth

# 413
  • София
Гледам сега началото на серията с превод. Хич не искам да защитавам Ферит, защото той покрай рибата става безмозъчен, но след срещата със Сейран той си тръгва абсолютно сигурен, че бебето не е негово. Онази като се закле го убеди. Това ми е много интересен момент, коя майка ще се закълне за нещо, за което лъже, в нероденото си бебе.
Как мислите, че Сейран ще реши да се върне, след като си тръгне? Аз не мисля, че ще е бременна, а вече не мисля и че ще се върне, за да си отмъщава. Мисля, че тя ще разбере нещо.

# 414
Гледам сега началото на серията с превод. Хич не искам да защитавам Ферит, защото той покрай рибата става безмозъчен, но след срещата със Сейран той си тръгва абсолютно сигурен, че бебето не е негово. Онази като се закле го убеди. Това ми е много интересен момент, коя майка ще се закълне за нещо, за което лъже, в нероденото си бебе.
Как мислите, че Сейран ще реши да се върне, след като си тръгне? Аз не мисля, че ще е бременна, а вече не мисля и че ще се върне, за да си отмъщава. Мисля, че тя ще разбере нещо.
Ами то из спойлерите имаше варианти за това защо ще се върне в  имението и бременността беше един от тях. Аз не мога да реша, но не искам да е бременна сега, пак да си кажа
Скрит текст:
Другите варианти бяха, че е заради Суна, за да я подкрепя; след като разбира че Пелин се е върнала в имението. Имаше и такива,  че Гюлгюн ще я убеди. СмърттанаХалисили Есме

# 415
MysteryG, да не ти секвам ентусиазма, но ако Ферит беше сигурен, че бебето не е негово, нямаше да я дотътри в ялъто. В момента е убеден в противното. Наистина не знам защо го пишат такъв идиот в присъствието на Пелин.
За бременността на Сейран писаха, че са я отложили засега, това с отмъщението е много тъпо.
Последно писаха, че известно време няма да се върне в имението. Още повече, че нали писаха, че са решили да оправят сценария /за кой ли път Head Band/

Емрулах какво разправя, днес ще пуска ли фрагман?

# 416
Няма какво да каже вече Емрулах,човека емотикон и емотиконите му се изтъркаха 😁. Пък и лъже ,нищо вярно от това дето описва в Туитър. Кой знае колко гол фраг ще сложат иначе няма информация още

# 417
  • София
Ами убеден е защото в присъствието на рибата нещо му става. Онази се закле, после нарочно така го изигра пред чичото, защото знаеше, че Ферит слуша и как ще реагира.
Но след разговора със Сейран каза на Аби в колата, няма какво да й казвам за к..та, може да няма нищо за казване.... Просто сценаристите го правят мега тъп, с проблясъци веднъж на няколко серии, че да има за какво да се хванем.....

Скрит текст:
Сега предпоследно Сейран в библиотеката на университета ще спи.

Онзи със спойлерите преди малко писа, че тя не се връща нито защото е бременна, нито от злоба по рибата. Друго решили.

Аз ако не обръщам внимание на спойлерите, а и те са един куп, мисля, че тя ще разбере нещо за рибата и ще се върне.

# 418
# 419
  • Яко в Матрицата...
Изобщо не сте романтични Joy Ще се върне, защото обича Феро бей, какъвто ще да е, тя си го обича. Може да не му вярва, но го обича. Освен това, нали бракът е да сте заедно в добро и в зло, в болест и в радост... Веднъж вече се разведоха, не можаха да стоят далеч един от дуг. Сега няма как да търсят същото решение.

Общи условия

Активация на акаунт