Отговори
# 390
Това искам за празниците като подарък Simple Smile))
https://vm.tiktok.com/ZGeddgcfW/

# 391
Много ми е интересно ка ще им стоплят отношенията до празниците,а аз съм почти сигурна че ще имаме един епизод като 15-ти от първи сезон. Но такива каши се забъркаха че ще ми е интересно какво ще стане до новогодишния епизод

# 392
Ще ги дадат в планинската къща .. гушнати пред камината голи .. халвет , след халвет цяла нощ .Ще си се вричат как се обичат до смъртта и след нова година айдее пак циркове.

# 393
Пельо сигурно пак ще ги гледа през прозореца за нова година как правят халвета... а тя с корема и с тъпата си физиономия...
Едва ли ще има епизод като 15ти

Аз си мисля друго.. след като няма да има развод.. дали Халис ще приюти рибата в имението заради наследника и всички заедно да си живеят...

# 394
Ами тъпите сценаристи не оставят никакъв шанс на Сейран. Момичето няма къде да отиде, освен в градината на университета. Това са успели да измислят, няма хотели, няма планински къщи и прочее. Къде да отиде? Ще се върне в ялъто, за съжаление. Все пак трябва да изстрада щастието на бъдещите родители.
Хамсията и тя ще присвари там... Не знам.

# 395
А сутринта как е излязъл без да отключи 😂Това дете както и да го мислят не е на Ферит!
Тя Нюкет добре прецака Пельо. Да показа се, че е бременна- засрами Ферт, но добре посрами и себе си. Неженена и бременна?! Никой ли няма да я посочи с пръст във висшето общество на Турция.
!
За мен след всички тези глупости най-логично ще е да лъжат, че е забременяла в 30-та серия и да изкарат Ферит, че не помни, че се е заключил. Просто трябва да го приключат това с тази да не казвам каква и да я разкарат.

Не знам, много вдигнаха патърдията сутринта, сега пък пишат, че 48-ма серия трябва да се гледа задължтелно, не мога да ги разбера...

https://twitter.com/urazbulbeni/status/1728714956366090600

# 396
Едно видео зад кадър на Ферит и Сейран:
https://vm.tiktok.com/ZGed8NVUt/
От вчера е, от снимките в университета.

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 19:06 от bellie_ellie

# 397
  • София
Офф, как по пейките.... Не знам и аз за състрадание ли го правят. Честно казано хубави спойлери за следващата серия няма.
Остава пълна загадка за мен това агитиране да се гледа следващата серия. Търся някаква светлина в тунела, но все не я намирам....
А сутринта как е излязъл без да отключи 😂

Е как, направил е бебето и се е заключил JoyJoyJoy

# 398
изгледах серията.......
Абе тая Пелин нали нямаше да иска нищо от Ферит?!?
Нали само се показва,щото той имал право да знае....
Трудно ми е да приема факта,че Ферит дотолкова е изглупял да не си даде сметка,че Пелин я няма в имението на чичо и и докато полети за Париж няма кой да я потърси
Щеше да е така,ако я беше изпратил веднага на сутринта след като я изведе оттам
Пък и да тръгне за Париж,нали чичото ще вдигне ялъто на главата си и Сейран пак ще узнае?
Много тъп сценарий,направо все едно само блондинки са се съблари да го пишат
Думите на Сейран накрая на серията може и да се сбъднат-че иска син от Ферит.Да,Ферит има син и може да се наложи тя да го гледа
Внимавай какво си пожелаваш са казали хората и дали си готов за това
Суна направи наистина невероятна игра в тази серия
Почувствах всяка една нейна емоция и наистина изпитах съжаление към това момиче,което е разкъсано между баща си,неизвестността и незнайната съдба,мерзавеца/както тя нарече Кая и любимия мъж
За Мерт и Афра каквото и да се каже няма да е достатъчно!
Великолепни....

# 399
Спойлери от YouTube
Някои се повтарят с вече изтекли
Скрит текст:

# 400
Офф, как по пейките.... Не знам и аз за състрадание ли го правят. Честно казано хубави спойлери за следващата серия няма.
Остава пълна загадка за мен това агитиране да се гледа следващата серия. Търся някаква светлина в тунела, но все не я намирам....

Смисълът го виждам в това да се покаже , че силната Сейран  ще вдигне рейтинга , а не умрялата хамсия

Четох мнения в ТТ , че детето няма да е на Ферит (то не , че вече има смисъл след всички изпълнения ) , защото Тотала в рейтинга държи за момента сериала А Тотала чака да види от кой е детето , обича интригите около любовниците , но не приема детето да е от любовницата

Също и мнение , че за да оправят бакиите на Ферит е много възможно да го изкарат болен и ето ти 3 сезон
Акаунтът , който все обнадеждава фандома , че Афра , Мерто всичко е цветя и рози Joy преди пееше песента , че сезон 2 е края и за Мерт има нов сериал , за Афра дегитален проек от ОГМ , сега прогнозира 3 сезон .Хем парите добри , хем заедно били  Афрам Grinning

Изчаквам някакви знаци за разкарването на хамсията Не мога и кадър да я търпя Всичкото това за мен е , че не можаха да измислят свястна сценарна история и се върнаха към това да възбуждат негативизъм
Афра споделя хамсията и Мерт Маха снимката на Мерт . Мерт тагва хамсията  Асуман я обличат в рокля на Сейран И всичкото  това за взаимодействие , да се говори за сериала Няма значение , че в ТТ  Инстаграм  и ЮТ всички коментари са негативни
От видеото на момчетата , което Рени каза , гледах го с автоматичен превод Хваща се общият смисъл И да съгласявам се с тях .Играта на всички артисти  е спаднала Един красиво плачещ  Мерт за къде по-напред Grinning

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 21:51 от KrasiAnna

# 401
Защо Афра да не качва снимка на Буче, защо Мерт да не отбелязва че дадена снимка е направена от Буче... Защо да не си харесват снимки...Тук не става дума за Пелин, а за актрисата, която изпълнява тази роля. Извън кадър всички те са си в добри приятелски отношения. Както сами видяхме в мола зад кадър си седяха тримата и си говореха и си се смееха и това е съвсем нормално нещо. Колегиално и приятелско.

Не съм съгласна, че актьорската игра е спаднала! На кого?! На Афра или на Мерт, които ни въздействат и предават всичките емоции на героите си . На Дирен ли , на Гюлчин, или пък на Тургут, който прави прекрасен Шехмуз между другото. Единствената слаба актьорска игра идва от Буче. Аз друг не виждам да е смъкнал нивото.

# 402
Афра и Дениз Джан Акташ
https://instagram.com/denizcanaktasofficial?igshid=MTk0NTkyODZkYg==

Са си харесали няколко снимки в инстаграм... Thinking

Афра харесала и коментирала публикация на Ерсин от 2019г
Рибата Пелооо Joy отдолу има коментари само за нея

# 403
Не видях да са си харесали снимки. Дениз е бивше гадже на Хафса, с която принтера изневери на Афра.
Иначе е много готино момчето.

# 404
Ами ето тези са, но може и да са стари лайковете.. не знам, но писаха че май са нови

И тази е харесал, обаче трябва да се цъкне на харесали и да излязат всички за да се види

Общи условия

Активация на акаунт