Отговори
# 375
  • София
Мерт, докато снимал сцена как Ферит гони Сейран си ударил главата в камерата... Не му върви, все пада, спъва се, пързаля се Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Ферит се опитал да целуне Сейран, тя го изблъскала и си тръгнала, той я гонил.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 22:53 от MysteryG

# 376
47 Simple Smile

По принцип всички сериали на ОГМ са с хубав край ,но по една жертва преди това за пътя за щастие.
Не искам да коментирам нищо от сега ще си пускам само творенията и ще ви радвам с тях защото ако говоря аз сама не знам кога ще спра.

От всички спойлери най-много ме заболя от това ако ще и да е най-долния пред нея...Не бива да го казва ще стане реалност.

Скрит текст:
Сейран казвала на Ферит :Де да беше умрял в Газиантеп!

# 377
  • София
Този спойлер го отрекоха, споко Wink

# 378
Да се включа и аз!Отново бяхме излъгани,но това не вдигна кой знае колко рейтинга!Следващия епизод явно ще е още по-зле!И аз четох,че по-скоро Ферит ще се самоубие!Дали така ще стане,не знам!Те и сценаристите още не знаят,но все още не ме напуска мисълта,че Мерт ще го изкарат от сериала!Така си мисля,защото сега прочетох,че усилено снимат до 51 серия,защото актьорите имали ангажименти в нови проекти.Мерт,най-вероятно го чака втори сезон на "Шахмаран"!Трети сезон на "Рибарчето",май ще е с Таро и Берил или изобщо няма да го има!Както и да е!Сега ще кажа кое най-много ме накефи в последната серия.Първото беше когато Ферит и Аби вкараха Пелоджум във стаите на прислугата.Момичето тръгна със самочувствието на господарка,едва ли не да изхвърля Сейран за косата,а я натикаха даже не в имението,а в стаите на прислугата.Ееее,на такова унижение не би се подложила и най-обсебената жена.То любов,любов ама...Второто,когато Ферит и каза,че ще я изпрати в Париж.Аз ако бях на негово място щях да я изпратя в Анадола ама нейсе,има пари човека решил да я изпрати по далеч.Второ унижение!Третото,когато остави Аби да я наблюдава,а той си прегърна жената и си тръгна.Тя сигурно очакваше да стои при нея цяла нощ и да я "обича"!И накрая,Пелин изправена пред всички гости на сватбата с доказателството си,че е "любовница"на женен мъж и целия си резил.Толкова беше жалка,изправена срещу гордата и красива Сейран,че с по-голямо удоволствие не съм гледала никоя сцена.Жалката Пелин с тъпия си кравешки поглед  и три метра над нея Сейран!Това беше вече пика  на нейното унижение и падение!И какво беше това загасяне на светлината и осветяване на тримата?Направо ме изби на смях!Разбрах го като възвисяването на Сейран и падението на "любовницата"!Не знам дали ще гледам следващите серии.Аз и тази я гледах без превод и не знам дали ще я гледам с превод.Може би ще гледам само тези последните сцени за да се насладя отново на пълното унижение на Пелин.Няма да гледам защото Сейфер вече ги няма,няма ги и Кайсун.Както каза един от коментиращите "според сценаристите на втори сезон на "Рибарче" никой няма право на щастие в имението!"

# 379
Мерт, докато снимал сцена как Ферит гони Сейран си ударил главата в камерата... Не му върви, все пада, спъва се, пързаля се Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Ферит се опитал да целуне Сейран, тя го изблъскала и си тръгнала, той я гонил.

Е това вече да го пуснат зад кадър...Joy
Мерт наистина дава всичко от себе си за да изрази Ферит по най всевъзможния начин, както и Афра...
Представете си ние, които гледаме вече сме на ръба.. а те го играят... Confused

# 380
  • София
В туитър доказаха, че сценаристите са мега тъпи и рибата не може да е бременна от Ферит
Дата на документите в 29-та серия - 15.04.2023
Дата на билета за Париж - 24.11.2023

Ферит няма как да е направил това бебе, дори да е спал с нея в 19-ти епизод, защото вече щеше да е родила.

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 00:36 от MysteryG

# 381
  • Яко в Матрицата...
Мистери, не си гледала достатъчно турски сериали, иначе щеше да знаеш за чудесата на турската медицина, за това, че турските мъже от раз правят деца, колко му е жените да забременяват като Дева Мария Joy

Гледах сега фраг на предаването на онези двама сладури - Dizi Çapkını, мислят да спрат да коментират сериала, въпреки че видеата им за сериала са най-гледаните и най-харесваните в канала. Писнало им е и на тях…

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 08:58 от Reni 🧿

# 382
Aesthetic Heart Eyes

Много са симпатични тези момчета от Dizi Çapkını и коментират наистина сериозно Blush

# 383
  • Яко в Матрицата...
Пишат из Тиутър, че може да стане като в “Момичето на прозореца” - любовницата катастрофира и детето не може да бъде спасено. Ако го повторят това, тия наистина са много зле като сценаристи.

Извадиха хората дати, но това няма да спре тия некадърници да напишат поредната нелогична сцена или спомен. Детето не трябва да е от Ферит, точка 🤣 Иначе сериалът се превръща в от драма в комедия.

# 384
Спойлери от YouTube

Скрит текст:

# 385
  • София
За мен след всички тези глупости най-логично ще е да лъжат, че е забременяла в 30-та серия и да изкарат Ферит, че не помни, че се е заключил. Просто трябва да го приключат това с тази да не казвам каква и да я разкарат.

Не знам, много вдигнаха патърдията сутринта, сега пък пишат, че 48-ма серия трябва да се гледа задължтелно, не мога да ги разбера...

https://twitter.com/urazbulbeni/status/1728714956366090600

# 386
За мен след всички тези глупости най-логично ще е да лъжат, че е забременяла в 30-та серия и да изкарат Ферит, че не помни, че се е заключил. Просто трябва да го приключат това с тази да не казвам каква и да я разкарат.

Не знам, много вдигнаха патърдията сутринта, сега пък пишат, че 48-ма серия трябва да се гледа задължтелно, не мога да ги разбера...

https://twitter.com/urazbulbeni/status/1728714956366090600

Те за всяка серия пишат, че трябва да се гледа... че ще бъде уау, че не трябва да се пропуска, че ще е различна, че сега ще видим нещо по... по и накрая нищо. Така си поддържат рейтинга от доста време, а хората се хващат, защото имат надежда, че сериала ще стане както преди😁😁😁
Умна маркетингова стратегия😁🤣

# 387
48 серия щяла да е серията на Сейран. Вярвам, че наистина ще я напишат така, за да успокоят феновете, но после ще си продължат както си знаят.
И хората наистина ще гледат, за да видят какво ще направи Сейран. Феро и Пельо са ясни.

Снимки в ялъто, едва се сдържат хората от смях с Дирен Grinning

https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1728722557073797201

# 388
  • София
Те за всяка серия пишат, че трябва да се гледа... че ще бъде уау, че не трябва да се пропуска, че ще е различна, че сега ще видим нещо по... по и накрая нищо. Така си поддържат рейтинга от доста време, а хората се хващат, защото имат надежда, че сериала ще стане както преди😁😁😁
Умна маркетингова стратегия😁🤣

Да, но този път публикацията е от организаторката на простестите, която от снощи публикува несъотвтствието в датите.... Тя със сигурност има някаква вътрешна информация, за да пише това. Май Афра ще има много силни сцени, не виждам друга логика.
Снощи имаше стая в туитър, говориха големите профили, много интересно какво са обсъждали, че гледам, че под поста на Уразбулбени и една от говорителките в стаята е потвърдила. Ермулах също беше в стаята, но като започнаха да го тагват да види датите изчезна (може да е съвпадение).

# 389
Ей този последния спойлер от коментара на Dichkata  най ми хареса Hands Clap  дано се окаже истина и рибката да си ходи вече Hands Pray
Много се задържа Бучето при нас време и е вече да и кажем гюле гюле  Hands Wave Ще умира ли Пелин ,бебето ли няма да е на Ферит няма значение ,важното е да си заминава по живо по здраво.
Тия от туитър много хубави доказателства са намерили за невъзможността на Ферит да е татко на бебето на Пелен ама да видим сценаристите какво са измислили по въпроса.Аз много много не смея да се надявам ,но си имам една плаха надеждичка ,че бебето не е негово ама съм оставила  като опция ,че и възможно  и да е .
Тези факти които феновете са намерили ,не може сценаристите да са чак пък толкова тъпи ,че също да не ги знаят .Верно ,че сценария за втори  сезон е писан от други сценаристи,но все пак трябва да се поддържа линията от първия сезон нали така .Освен това още Пелин първия път като се видя с Ферит и той като я пита кога е станало тая работа с бебето тя беше доста уклончива с това ами нали помниш ти като дойде една вечер ,е хубаво де кога е била тази вечер Thinking Май и месеците на бебето не са много ясни колко са ,като че ли не се каза или аз не помня Thinking Май само фенски предположения има според корема на рибка ,който в последните две серии му се  мени и големината Simple Smile Абе има надежда ,че може да стане чудо ,нооооооо докато не стане аз лично няма да се радвам много много ,че те тия сценаристи всичко могат да измислят и човек трябва да го е страх от тях.
За Ферит и Сейран никакви такива самоубийства да няма ,не може ,не става ,аз им предвещавам тука дълъг и щастлив семеен живот    така ,че никакво умиране преди да станат на по 90 години най-малкото Simple Smile Ферит нали така си мечтаеше да си остареели двамата и той да си давал чейнето на Сейран тя да му го сложи в чашката Simple Smile Simple Smile  Simple Smile  Така и ще стане  сигурна съм Simple Smile  Hands Pray Освен това до сега всичките сериали по истории на Гюлсерен са завършвали хубаво ,няма ние да сме първите с лош финал ха ма ха .А и нали реалните хора ,чиито прототипи са Сейран и Фверит също са си заедно и са си много щастливи и доволни в живота ,така чеееее без умиране ,без рибки и чужди бебета само СейФер форевър и това е  то  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
Я какви са сладки душици само как така ще се оставят на една метреса да ги провали .

https://x.com/Mariana82715655/status/1728661972764500114?s=20

Като стана дума за метресатз и за актрисата която я играе ето как са и събрани всичките  изражения от последната серия.То всъщност е само едно изражение де ,ноооо в различни ситуации.И после  хората защо не я харесват ами ето за това ,защото не може да играе .  Angry Афра,Берил ,Мерт и всички останали се раздават максимално само мис Овчи поглед има едно изражение и те това е Angry.
Например Гюлчин каква мръсница играе обаче никой не говори лошо за ней и само се обсъжда Ифош-( това беше много добро попадение на пияния Ферит   Simple Smile) Ама защото жената си има талант ,а рибата е бездарница от класа.
Аааа и като стана дума за Гюлчин лелеееее наистина с всяка серия става все по добре тая жена ,браво на нея как хубавичко отслабва само Hands Clap Накрая Ифош да не стане по-секси от Гюлгюн и Орхан хептен да не знае вече при коя да отиде.А той тоя човек с Диджелто какви са им отношения  Thinking  Гадждета ли са или приятели,в туитър има съмнение ,че му била дъщеря е това ако пък е вярно дедко Халис съвсем ще получи сърдечен удар.  
Ииииии ето я обещаната компилация от изражения на рибката

И на края КайСун и  мама свекърва-това със сигурност е  извън кадър защото иначе Нюкет по никакъв начин няма да могат да  я принудят доброволно да ги снима. Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 13:17 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт