Отговори
# 360
Marbellaa, ако го напишат сценаристите, ще го направи. Пък и вече я е оставял в пицарията, за да отиде при Пело и Сертер. Сигурно пак ще получи спешно обаждане от хамсията.
Чета и други спойлери сега: Сейран - отмъщение
Остава да направят Сейран някой демон на отмъщението Grinning
Няма да се учудя, така ще изпъкне колко е невинна хамсията.

Фандома много загрижен къде ще отиде Сейран и решиха да отворят домовете си за нея Grinning

Скрит текст:
Докато се карат в стаята си, щели да си кажат отвратителни неща.
Например Сейран щяла да му каже: Де да беше умрял.
После изтри този спойлер, защото не бил сигурен.
Чичото щял да вземе Пелин от ялъто, но после щяла да се върне.

# 361
Хората създават щастливи Сейфер в играта Sims 😂 до къде докараха фандома....
https://vm.tiktok.com/ZGeeK2N73/

Това Пельо ли е на терасата? Joy

# 362
  • Яко в Матрицата...
Еве, Гюлчин е свалила някое и друго грамче, килограмче и е станала страхотна мацка Heart Eyes

# 363

Хахахахах, дааа

# 364
Включвам се с още един спойлер, но направо останах без думи Grinning

Скрит текст:
Ферит щял да намери Сейран да спи на пейка в градината на университета Head Band

Сценаристите са пълни некадърници Rolling Eyes

Рени, тя си е много красива жена. Понеже я следя от времето на Вятърничавия, в живота е много позитивен и забавен човек. И купонджийка Grinning

# 365
  • Бургас
Ееее, чета, чета и не се стърпях Laughing Засърбяха ме пръстите....
Juliya* И този път ме впечатли с точния анализ на основните сюжетни линии, в станалото вече на повечето ни, рутинно гледане на този "феномен" Yali Çapkini "
Липсата на логическа последователност, както и  градация в развитието на образи и събития е единствената причина да гледам сериите от начало до край. А и не обичам да оставям започнатото......виж ако сериалът беше завършен – да съм го приключила до сега с мишката. И въпреки, че поспрях да пиша, да не дотягам с постоянното си дуднене, от време на време някои постове ме провокират.
Ще започна с имението, което превърнаха в хан – то не бяха сватове, дъщеря и внук- „маймуни“ безброй на клона, с основна задача – статисти, които в даден момент, да са под ръка на Онур, за да спасяват осенилата го идея. Занулиха действието около масата, където Халис беше господар, защото трябваше да се даде поле за действие на хипер активния Кязъм.
Затова беше време да ни върнат към причината за тази търпимост – Хаттуч. Слабо е да се каже, че стояха  нелепо с тези любовни обяснения, но явно някой разчиташе, че това ще доведе зрителят до умиление.
Какво да кажа за Сейран? Защото от новия сезон, нейният образ стана безумно непоследователен, като че ли и тя получи раздвоение на личността....вкарват я от ситуация в ситуация, като че сълзите и прекрасните и сини очи ще ни доразкажат „неизмислените“ от сценаристи и режисьор сцени и мотивации.Трябваше да усети отново заплаха от Пелин ли, за да пренареди приоритетите си? В първи сезон ни показаха едно зряло за възрастта си момиче, а сега гледаме една лутаща се, търсеща правилния път към сърцето на любимия мъж жена. И добре, че ни показват поне, типично женската и интуиция, която с малко чужда помощ я доведе до развръзката. Какво решение ще вземе? Много сценарии могат да измислят, но за мен раздялата е неизбежна – дори само за да подреди пъзела в който я хвърли живота и да вземе решение, може ли да се справи с това!...
Ферит....само защото се играе от Мерт е и моя слабост.... Ако в първи сезон бях склонна да прощавам грешките му, то след финалната серия очаквах, един възмъжал, зрял, доказващ любовта си с всяка своя постъпка Ферит. А още с началните епизоди ни показаха един незрял страхливец, който след време е готов чрез мрежа от лъжи да не губи това, което е убеден, че му принадлежи... и за жалост това му състояние се задълбочи с появата на Пелин и дилемата пред, която го постави чичото. Добре изработения план на Нюкет в комбина със Зерин / която заради дъщеря си е готова да издържи тормоза на брат си / се оказа препъникамъка, който Ферит не можа да прескочи. Така както Халис се е справил изпращайки любовница с дете в Лондон, за Ферит решението е Париж....
„От паника, страх и незрялост, Ферит пропусна да изговори нещата със Сейран. Да те е страх да загубиш някого не е непростим грях. Непростимо би било да избереш едно от двете“ – мнение на Джули, което напълно споделям.
Какво да кажа за останалите от мизансцена – за Орхан чакам да се развихри, та да разберем Диджле любовница ли е или незаконна дъщеря, Гюлгюн и подстригаха косата, контят я като за Кабаре във всяка серия и до там....За отбелязване Асуман в тази серия имаше цели две сцени с текстче. Приветствам трансформацията на Суна – вече ми беше писнало от сладникавата, сестринска любов, защото скритата завист прозираше в характера и. А Ифакат се оказа, че добре е подготвила Суна за господарка - при подготовката за сватбата как си показа зъбките... Продължавам да си харесвам Кая и съм убедена, че там ще се пропука планът за отмъщение.
Май се поувлякох, за което се извинявам, но щом има неща, които още ни вълнуват и темите ще се изписват и нито рейтинга ще падне, нито скоро ще занулят „любимото“ дизи. Току виж сме стигнали и до трети сезон....

# 366
  • Яко в Матрицата...
Тя си в хубава, Еве, просто сега така вталена е и секси Heart EyesJoy

Много умувате, момичета. Хубави постове сте написали, но аз нямам голяма надежда за главното чифте.

# 367
  • София

Хахахахах, дааа

Хахаха, тези са съвсем луди, а аз си мислех, че вече съм за психолог Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази вечер се скъсаха от спойлери.

Важното е, че Мерт е на вълна Вивалди и круизни кораби Stuck Out Tongue Winking Eye

# 368
Някой знае ли други спойлери освен това, което аз и Еванджелин написахме?

# 369
  • София

Скрит текст:
Сейран или ще се върне защото е бременна, или ще разбере, че рибата е в имението и ще се върне заради това.
Сега се появи заключения профил и пише, че е бременна.
Другия пише, че утре щял да има повече инфо.
Уж едната е писала, че се работи над промяна в сценария от досегашния, но не й вярвам.

# 370

Скрит текст:
Чичото ще намери Сейран в университета. Ще й предложи пари да напусне  Ферит.
Ферит в еп. 48 ще бъде показан като още по-лош. Той щял да напусне Сейран 🤯🤮

# 371
Силно се споменава и говори, че или Сейран или Ферит ще се самоубият накрая....
И аз май силно започвам да вярвам на тези слухове колкото и да не ми се иска..
И все пак се надявам финала на сериала да бъде щастливи Сейфер

# 372
Силно се споменава и говори, че или Сейран или Ферит ще се самоубият накрая....
И аз май силно започвам да вярвам на тези слухове колкото и да не ми се иска..
И все пак се надявам финала на сериала да бъде щастливи Сейфер
Еееее.... Не мога да го приема, това със самоубийството... Пък и ще сме далеч от истинската история. Вярвам, че накрая на пътя ще имаме щастливи Сейфер ❤️

# 373
Сейфер отдавна са загубена кауза. В живия живот такива отношения нямаше да оцелеят.

# 374
„От паника, страх и незрялост, Ферит пропусна да изговори нещата със Сейран. Да те е страх да загубиш някого не е непростим грях. Непростимо би било да избереш едно от двете“
Тази незрялост в поведението, намираща израз в: неспособност да се взимат информирани решения, да се поема съответната отговорност, свикването с живота в забавления и игрички, хитруването и дребните лъжи - всичко това води до неглижиране на проблемите, които създава на близките си хора. Това поражда страха и паниката в ситуации, които не може да контролира. Ферит въобще не е готов за живот на женен мъж. Той затова още в началото се съгласи да се ожени, но с условието да си продължи като я е карал. Признава истината, когато е хванат натясно. Вечно е неразбран и невиновен... И не ми се изрежда повече, но това са си признаци на чист инфантилизъм. Тук трябва да се признае на сценаристите, че просто следват чертите на личностния мъжки инфантилизъм. Който е вярвал, че ще има развитие в характера му, просто е искал желаното да стане действителност. Средата, в която живее, празното ежедневие, егоцентризмът изключват подобно развитие.

Общи условия

Активация на акаунт