Отговори
# 345
Ето това ме дразни във Феро - той си мисли че света се върти около него.  Как така реши сам , че Пело ще иска да живее в Париж и то сама , че и билети купи. Ще ходи с нея да  я настанява. Защо решава сам великия Ферит Корхан. Правим бебето и после решаваме кой къде ще живее и как.  Ако може да не му нарушава Пело спокойствието  и да не се омъжва никога. Много добре го свалиха от облаците. Такова нещо не се решава сам , трябваше тримата  да го обсъдят.
Да чичото , Халис , Кязъм са още в миналия век , но къде са нашите хора ? Живеят наготово , не работят , само барове и кафета,  е и диванчета.  Зависими са изцяло от парите на другите. Какво  очакват ?  Който плаща , той поръчва музиката. Да направят нещо по въпроса , като да работят във фирмата  , но на заплата. Пело какво очаква , натриса се в дома на чичо си  , издържа я , бременна  и чака Феро да се разведе. Несериозно е  ! Зерин и тя висна там , до двете съпруги.  Май имаме желания  и проблеми и чакаме "лошите" да ги изпълняват и да разрешават. А когато това става, не ни харесва начинът им.  Когато си оставил съдбата си в ръцете на другите , нямаш право да хленчиш и да се сополивиш.
Според мен всички  имат вина. Само бебето е невинно.

# 346
Стори от Мерт...
Много активен нещо тези дни Smirk
https://twitter.com/Firdawssosso/status/1728441815529840775?t=Ss … ObwDmlnhsTNw&s=19

А това са Афра и Мерт от клипчето зад кадър...Simple Smile))) тук не снимат

# 347
Скрит текст:
А Сейрян не попита ли Ферит,като го видя такъв бит откъде са му раните?
/Чета Ви само и ми изникна този въпрос/

Тя разбра, че е бил при чичото, но мисли, че е заради снимките. Така разбрах аз.
И аз така разбрах момичета.Дядо Халис като извика Сейран в стаята си,за да и каже за бебето,Кязъм нали ги спря като влезе и Сейран остана с това впечатление ,че е извикана да си говорят за снимката и ,че понеже Ферит последно отиде в къщата на вуйчото уж да се уточняват с Пъръл  там са го набили.
После като се прибраха в стаята тя пак го пита  ,Ферит нищо не каза ,само си замълча ,защото сам вече себе си сигурно не може да понася с всички тези лъжи които казва на Сейран уж,за да оправи нещата ,а то става от зле по-зле и затова просто реши да не и отговаря и тя пак си реши ,че вуйчото го е бил.
Обаче ме е яд ,че не ни дадоха сцена  с боя щеше да  е интересно.После като дадоха стаята на Пелин и коридора как изглеждат като след торнадо ,а Ферит пък беше все едно  първо овъртолен в това торнадо,после сякаш е бил изплъокон в гората ама от високо и докато е падал е обърсал всички клони на дърветата и на края е имал близка среща  с баба меца която първо си е играла с него и после го е дала и на мечетата си да си поиграят  и той някак си с последни сили е успял да се отскубне и да избяга.Ето толкова нещастно изглеждаше Ферит като излезе от вуйчовата къща и нямаше да е лошо да ни го дадат тоя бой ,че малко фенската маса да бъде удовлетворена .

# 348
Ама чакайте сега, Пелин и Зерин нали нарочно отидоха в дома на вуйчото? Защото знаят какъв е, знаят какво ще направи и Ферит ще започне да действа по въпроса да защити Пелин и детето.
Дори Пелин предварително обясни на Ферит какво ще стане Grinning

Не, тук изкарахте Ферит едва ли не ангел, аз не можах да го видя в тази светлина. Видях един лъжец и манипулатор, който си направи план и се успокои. Минаха му кризите веднага.

# 349
Тук ми харесват много Heart Eyes

А ето и едно меме Joy

Аз четох, че Халис ще изгони Ферит и ще иска Сейран да остане в имението

# 350
Стори от Мерт...
Много активен нещо тези дни Smirk
https://twitter.com/Firdawssosso/status/1728441815529840775?t=Ss … ObwDmlnhsTNw&s=19

А това са Афра и Мерт от клипчето зад кадър...Simple Smile))) тук не снимат

Тук може би репетират

# 351
Скрит текст:
Ама чакайте сега, Пелин и Зерин нали нарочно отидоха в дома на вуйчото? Защото знаят какъв е, знаят какво ще направи и Ферит ще започне да действа по въпроса да защити Пелин и детето.
Дори Пелин предварително обясни на Ферит какво ще стане Grinning

Не, тук изкарахте Ферит едва ли не ангел, аз не можах да го видя в тази светлина. Видях един лъжец и манипулатор, който си направи план и се успокои. Минаха му кризите веднага.

Grinning  Еве  хич никъв ангел не е  ами направо си е един малък шейтан .Играеше си той игрички ,подслъгваше ,манипулираше и си живееше живота с мисълта ,че е непогрешим и за всичко лошо което му се случва все някой друг е виновен .Но не е и чак толкова лош според мен ,защото се опитва да си поправи грешките ,опитва се да започне живота си на чисто ,но никак няма да му е лесно точно заради всички грешки от миналото.
А Пелин и майка и даже според мен аха сами да си влезнат в капана ,защото не очакваха вуйчото да предприеме толкова бързи мерки да жени рибата за Али или пък може би са очаквали ,че Ферит като разбере ,че има наследник веднага ще скокне и ще хукне да се развежда и малката рибка ще влезе победоносно в имението и даже за неин кеф може да и дадат да оскубе косата на Сейран и да я изхвърли с ритници  .Което ще бъде много ,много,много красиво и Пело ще изглежда точно като една бъдеща майка -мила и добра ,в мир със себе си и подготвяща се за бъдещото хубаво събитие.А Ферит и цялото му фемили  ще стоят и ще ръкопляскат и ще и викат машала Пело ,продължавай все така Angry

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 18:40 от Eny87

# 352
Актьорите са много мили обаче...
Знаеха, че финала на епизода много ще ни удари и веднага след като свърши серията Таро,Гюлчин,Гьозде пуснаха снимчици зад кадър  за настроение:)))

А аз да питам сцената дето ни дадоха като фраг май не се излъчи??
Дето Сейран казва на Ферит: Не ме наричай повече Сейран или нещо подобно
Ще я дадат ли изобщо??

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 18:58 от Kirilovaa98

# 353
  • София
Актьорите са много мили обаче...
Знаеха, че финала на епизода много ще ни удари и веднага след като свърши серията Таро,Гюлчин,Гьозде пуснаха снимчици зад кадър  за настроение:)))

За съжаление не мисля, че това актьорите го направиха, защото са мили, а защото им беше наредено да се покажат колко се разбират зад кадър и да умилостивят зрителите, които яко набраха след серията. Това показаха и зад кадър. Как пък в този клип всички се смееха... Не ми се връща дори на тагването на б...., добре, че беше стори.

# 354
Мистери- Да права си 😄 и аз си помислих така, но като се замислиш повечето от актьорския състав са приятели и се разбират един с друг..

# 355
Казано честно, ако имаше някой друг силен сериал този сезон... Например като нашия от първи сезон, щях са спра да го гледам, но Онур е късметлия, за съжаление няма нищо спиращо дъха. Затова много хора продължиха да го гледат с надежда, че ще тръгне  нагоре. Така беше и при летните сериали тази година.

# 356
Малко спойлери

Скрит текст:
Сейран ще си тръгне и Ферит ще я търси навсякъде..
Ще я намери (не се казва къде) ще я гледа как спи тя ще започне да говори за дете...
Ферит ще напусне  Сейран тя ще плаче много...

# 357
От снощи искам да споделя и все забравям, че Гюлчин беше много красива снощи

# 358
Много странно звучи Ферит да в остави.. освен ако тя ме му е крещяла да го остави на мира

# 359
Хората създават щастливи Сейфер в играта Sims 😂 до къде докараха фандома....
https://vm.tiktok.com/ZGeeK2N73/

Общи условия

Активация на акаунт