дано се окаже истина и рибката да си ходи вече 
Ще умира ли Пелин ,бебето ли няма да е на Ферит няма значение ,важното е да си заминава по живо по здраво.
Май и месеците на бебето не са много ясни колко са ,като че ли не се каза или аз не помня
Май само фенски предположения има според корема на рибка ,който в последните две серии му се мени и големината
Абе има надежда ,че може да стане чудо ,нооооооо докато не стане аз лично няма да се радвам много много ,че те тия сценаристи всичко могат да измислят и човек трябва да го е страх от тях.
Ферит нали така си мечтаеше да си остареели двамата и той да си давал чейнето на Сейран тя да му го сложи в чашката
Така и ще стане сигурна съм
Освен това до сега всичките сериали по истории на Гюлсерен са завършвали хубаво ,няма ние да сме първите с лош финал ха ма ха .А и нали реалните хора ,чиито прототипи са Сейран и Фверит също са си заедно и са си много щастливи и доволни в живота ,така чеееее без умиране ,без рибки и чужди бебета само СейФер форевър и това е то

Афра,Берил ,Мерт и всички останали се раздават максимално само мис Овчи поглед има едно изражение и те това е
.
) Ама защото жената си има талант ,а рибата е бездарница от класа.
Накрая Ифош да не стане по-секси от Гюлгюн и Орхан хептен да не знае вече при коя да отиде.А той тоя човек с Диджелто какви са им отношения
Гадждета ли са или приятели,в туитър има съмнение ,че му била дъщеря е това ако пък е вярно дедко Халис съвсем ще получи сърдечен удар. 

Препоръчани теми