Отговори
# 435
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Един спойлер ми се наби в очите в Т.
Когато Сейран разбере, че е бременна, ще каже на Гюлгюн, заедно ще отидат в болница, няма да каже на Феро. Той ще научи по-късно.
Animal Fish би трябвало да се махне 50-та серия, ако няма промени.
Гюлгюн май ще каже на Феро за Сейран, защото иска СейФер да са заедно.
Animal Fish няма да роди, нещо лошо щяло да стане...
48-а и 49-а серия ще са кофти, след това нещата постепенно ще започнат да се орпавят.
Гюлгюн щяла да убеди Сейро да се върне, но Феро ще спи на дивана.

Ако се случи нещо с Animal Fish и не роди, значи детето го пишат на Ферит Rolling Eyes

# 436
Ама рибата има брак с Али. Защо ще се пише детето на Ферит?
Някъде прочетох, че тя в началото на 2 сезон, в болницата си е имплантирала корем за бременност за да може да отмъсти на Ферит и Сейран.
Дано стане така за да видим състоянието на щастливият баща при поредната лъжа от метресата.
Очаквам да се разкрият всичките манипулации на хлебарката в най скоро време. Достатъчно екранно време и отделиха на тази " блестяща " актриса.

# 437
# 438
Oффффф фрагааааа SobSobSob

# 439
Севийотум какво е?

# 440

Ферит и казва: Знам, че и ти ме обичаш
Сейран: Обичах те..

# 441
Ох,аз само фрага гледам и се разревах, ана серията не знам какво ще бъде

# 442
Много тежък фраг,а за играта на Афра и Мерт просто с ръце им ръкопляскам,те сигурно ще забравят да се смеят в реалният живот. Толкова изплакаха в предните серии ,сега лше ще имат да съчувстват

# 443
Браво, Сейран!!!

# 444
https://youtu.be/HvPelKuC7s8?si=N0dOyEyzuM_8OM9m

Хареса ми интрото към фрага ,ако някой се интересува от песента,да си поплаче🤧

# 445
Афра коментира фрага..
А бащата на Рамо ще се окаже най-верният фен на сериала и на сина си естествено 😄

# 446
И след кадър с такава талантлива игра, в следващия момент си представете сцена с Пело тъпото Grinning

# 447
Някой може ли да преведе фрага интересно ми е разговора на Кая и Суна

# 448

Суна казва на Кая какво би постигнал ако се ожени за момиче, което смята че е жалко в очите му...

# 449

Суна казва на Кая какво би постигнал ако се ожени за момиче, което смята че е жалко в очите му...
Ако може да преведеш и какво казва Кая ще съм ти още по Благодарна. Май междо тях няма да се получи имах някаква надежда но и тя почна да се изпарява. Благодаря ти за Превода

Общи условия

Активация на акаунт