Отговори
# 465
Деменцията го хвана. На него му е простено, от годините, ама младите и те с деменция 😄
Дедето няма търпение да ги изгони!

Той нямаше ли да се взема с лелята ,защо ги гони

# 466
  • София
Брей, фрагът ще чупи рекорди по гледаемост

Мерт и Афра споделят, харесват, че и Афра го коментира...
Ами ще гледаме и ще ревем, щом трябва....

# 467
Много хубав анализ от Туитър ми хареса:

Епизод 1 Белен използвал момичето като грях
Епизод 1 Грехът дойде от небето, за да слезе на земята и да излезе от вратата. /Използване момичето на прислужничката /
Епизод 47 Белен използва детето като грях
Епизод 47 Грехът дойде от земята, т.е. ти влезе през вратата/ Нюкет я изпрати по време на сватбата/ и ще се възнесе на небето
Птицата е детето, което се издига към небето
Беленската роза, която ще смачка Сейран

# 468
Не си струва да си правя труда да изчислявам  в кой месец е Пелка,драгия сценарист, не се занимава с това. Но трябва скоро да ражда. Тръпна в очакване какво,ще сътворят от сега нататък.  Сейран ще страда,  Ферит  ще тича между двете,  известно време. Най-сетне  докараха нещата до разкривянето на истината.  Толкова тътриха до тук, турците обичат драмата. Но от сега нататък нямат много полезни ходове. Раздяла, развод, бременна Сейран?   Чудя се на кое ще се спрат ? Joy

# 469
  • София
По принцип следя статистиките, но такива цифри в ютуб не помня

Афра се е порязала докато е снимала, вижда се как й тече кръв.

Айде честито

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 23:10 от MysteryG

# 470
Хайде,новата зарибявка излезе!Три сцени от около 5-10 мин.със "мъката" на Сейфер и 2 часа  разправиите на Ферит с вуйчо и молитвите към Пелоджум да не си тръгва от Ялъто.Защото спойлерите които гледах аз, точно това казваха! Пелоджум давала вид,че иска да си тръгне,но Ферит всячески я възпрепятствал и вуйчо си тръгвал без нея.Чудеха се как са го убедили да я остави и предполагаха,че охраната на Халис ги е изгонила от Ялъто.После вуйчо отива в университета и предлага парички на Сейран да се разведе с мъжа който я предал.Ферит става свидетел на всичко това!Явно сценаристите са решили да бъдат по-милостиви към Сейран и не са я оставили да спи на пейката под дъжда, а са я прибрали в библиотеката.Ферит ще се побърка и ще започне да се държи много лошо с Пелоджум.Халис внезапно ще стане добричък,/може би защото се чувства вече като свако на Сейран/,ще каже,че мястото на Сейран е в имението,а Ферит да си хваща чукалата и да заминава където си иска.Значи две-три серии Сейран няма да я има и ще гледаме Ферит и Пелоджум как се хващат за гушите.Ще имаме време да се насладим на "мумията се пържи в собствен сос"!В крайна сметка вуйчо си я прибира.Сейран се връща заради смъртта на Халис.Това е последното което са измислили!Поне с идването на новите сценаристи диалозите са станали малко по-смислени.Не е ясно още какво са измислили за бащинството,но е имало интервю с режисьорката и тя се е изказала,че след развода Ферит не е изневерявал на Сейран и е признала,че от развода до втората сватба са минали 7 месеца,т.с. бебето няма как да е от Ферит.Сега,как ще го оправят това с бащинството не е ясно.Сигурно ще измислят някаква трагедия с бебето и Пелоджум и ще замажат положението,без да се изясни чие е .Имаше ги,няма ги.В друг спойлер пък се говореше,че лъжите на Пелин ще излязат наяве и тя ще се побърка и влезе в психиатрия!Но какви точно лъжи не е много ясно!Така!До тук със спойлери и предположения!Да си изложа моето мнение!Сейран няма какво да прощава чак толкова много на Ферит!Погледнато от моя ъгъл Пелин даже не му е любовница защото техните взаимоотношения приключиха доста отдавна.Дори пияния Ферит не можаха да излъжат с мама Зерин!Във втори сезон той така и не се поинтересува какво се е случило с Пелоджум,дори и не знаеше,че се е давила!За лъжите спрямо Сейран и някои необмислени постъпки съм съгласна,но не виня него,а тъпата сценаристка която първо се опита да раздели Сейфер  чрез докторката и след неодобрението реши да прави Франкенщайн от първи сезон.Погледнато реално всеки мъж се страхува от това да признае на съпругата си,че чака дете от друга жена,независимо дали я обича или просто ще му се развали рутината и ще трябва да влезе в нови коловози!Пък и никоя съпруга не би признала на мъжа си,че чака дете от друг!Нали знаете приказката:"Не е важно от кого е детето,а в коя кошара блее!"Конфликта между двамата е меко казано раздут и преувеличен!Защото не Ферит руши брака си,напротив той искаше да го защити и затова направи тези необмислени постъпки!Брака им искаше да разруши една отдавна бивша "любовница",превърнала се в жалко същество без достойнство,чест и самоуважение,чиято единствена гордост е да пъчи надут корем незнайно от кого и да го ползва като коз за да унищожи чуждото щастие защото е неспособна да си изгради свое!Ако в първи сезон персонажа на Буче излезе що годе с някаква чест,то връщането му го сведе до нищожност!Като прибавим и некадърното и изпълнение,Онур и Лейля дори  не разбраха как сринаха под дъното персонажа и актрисата!Направиха и " мечешка" услуга!Не знам какви пари е "заработила",но трябва много да си ги къта защото не зная дали ще има по нататъшна кариера!По-добре,с тях, да си отвори бутик за бременни и да го нарече "При мама Пелоджум и татко Али"!Не бях права като се съгласих с един коментар,че никой от Ялъто няма право на щастие!Най-сетне се появи една щастлива двойка,леля Хаттуч и свако Халис!Жалко,че щастието им ще трае само две-три серии,т.с.около 6 часа,но поне деде,като не дочака правнук,ще си отиде щастлив и влюбен!Леле,ами сега Сейран и Ферит какви ще бъдат?Братовчеди ли?Майтап бе, Уили!Та така!Нито Ферит е изневерил на Сейран,нито Сейран е изневерила на Ферит,следователно няма за какво да се прощава и реве чак толкова!Май стана доста дълго,но като ми текне логичната мисъл и не мога да се въздържа някаква си псевдо сценаристка да ме потиска емоционално!ОК!

# 471
За втори сезон със сигурност е рекорд 💃Не помня само цифрите за 37 еп. Но 1 млн за 3 часа е Уау!!!
И съм щастлива, ако наистина Гюнгер се връща!!!
Да се погрижи за децата си, че Лейля ги закопа.
.
По принцип следя статистиките, но такива цифри в ютуб не помня

Афра се е порязала докато е снимала, вижда се как й тече кръв.

Айде честито

# 472
Много хубава новина,надежда за сериала и  нас Hug

# 473
Вярно ли Гюнгюр се връща? Страхотна новина!

# 474
Гюнгер 🫶💃💃💃 Хайде, дано и истинските Сейран, Ферит и СейФер да се върнаттт вече. 😜

# 475
Опа,ново двайсет!Гюнгер вече е в сериала!Афра го е написала!Значи ще се гледа!Най-сетне!

# 476
Опа,ново двайсет!Гюнгер вече е в сериала!Афра го е написала!Значи ще се гледа!Най-сетне!

Къде го е написала Афра

# 477

Къде го е написала Афра

Навсякъде вече го има това. Дори Бирсен писа!
Гюнгер се завръща!!!

# 478
А дано че този бащица се връща от Мармарис още кога писаха . Берекет версия ще вдигаме феновете

# 479
Момичета мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus
Рени  мерси за превода    Flowers Hibiscus
Трейлъра ми хареса,много интересен ,но и страшно тъжен и предвещава и един също толкова интересен и тъжен епизод в петък.
За 3 часа има над милион гледания трейлъра еми това си е супер . Simple Smile
Халис ага си върна пак фабричните настройки и след краткия романтичен миг от миналия епизод  сега няма никакво търпение да изпрати Шанлъ фемили да си ходят от където са дошли.Остаря този човек,колко много неща са му се случили през този дълъг живот ,колко много загуби е претърпял ,нооооо така и не  разбра ,че много по-важно е да бъдеш щастлив и да обичаш и да си обичан отколкото да си запазиш честта  и достойнството и да живееш по някакви престарели традиции и обичаи.
Но пък тръгването на Щанлъ сигурно означава ,че и Сейран  ще има къде да иде защото при условие ,че семейството и е в имението тя нямаше да има избор и също трябваше да остане .Обаче сега ако те си се приберат в техния дом  ,значи и Сейранчето ще си иде при тях ,а Феро бей ще стои в разрушената стая и и ще страда за  разрушения си живот .
Миналата серия хем ми беше тъжно за Ферит хем и ме беше яд ,че постъпва така.Цял епизод той търча на пред на зад като линейка,чак под жлъчката сигурно се изпоти да се чуди как да прикрие грешката си и затова лъжеше Сейран ,Докара Пелин в имението въпреки че много добре знаеше предния път като я доведе това колко много обиди жена му ,а тогава даже и не бяха  си разкрили чувствата ,а сега  само примръцква колко я обича  обаче продължава да прави глупости . Angry Много ме е яд на тия сценаристи дето ги докараха СейФер до тук сега да видим на там какво ще се случи .
Ако е вярно ,че стария сценарист се връща ,а след като  и всезнаещата Бирсен го е написала значи би трябвало да  е вярно силно се надавам ,че ще има надежда бебето да не се окаже ,че е на Ферит или просто по каквато и да е причина  тая риба да си ходи вече ,че достатъчно глупости станаха заради нея.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 15:00 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт