Отговори
# 480
Четин Тикиндор нямаше ли и той да напуска сериала? Или сега остава?

# 481
  • Яко в Матрицата...
Гюнтер се връщал, интересен ход. Уразбулбени даже написа, че сценарият на 48 серия е негов. Да видим как ще извади от дъното потъналия кораб и дали изобщо ще успее.

# 482
  • София
Дано намали екранното време на рибата. Аз бях сигурна, че тя знае нещо, за да напише изведнъж, че ще гледа.
Поне ми се върна надеждата, че няма да пишат бебето на Ферит Simple Smile

# 483
Ох много се радвам, че Лейля я няма и Гюнгер се връща!
Да видим какво е измислил...

Докато била порязана Афра, искали да я превържат, но тя отказала за да си изиграе сцената!

Време е някой да оцени труда на Афра и Мерт и да спрат да се подиграват с тях с глупави сцени и ужасни реплики!

# 484
  • Яко в Матрицата...
Кирилова, Гюнтер също им пишеше кофти реплики. Да видим дали е помъдрял и дали перото му е станало по-романтично и поетично Joy

# 485
Пише той, но знае как. Човека има въобръжение, сърце и топки за да предаде любов която изгаря всичко и мъка която къса плът. Дано не е поредната спекулация с името му за рейтинг.

П.п.  Знаете ли как мога да намеря други филми по които е работил да видя там какво се случва? 
Кирилова, Гюнтер също им пишеше кофти реплики. Да видим дали е помъдрял и дали перото му е станало по-романтично и поетично Joy

# 486
  • Яко в Матрицата...
Според достоверен източник в серията ще звучи тази песен. Текстът е баш за случая, но мелодията ми е твърде тюркю…

https://youtu.be/vjU-RcwSwO4?si=UvbzyQmqyxHXjXOa

# 487
  • Дубай
Здравейте! Радвам се, че ентусиазмът с който започнахме все още е тук,но май Ферит бая е сгафил.
Според достоверен източник в серията ще звучи тази песен. Текстът е баш за случая, но мелодията ми е твърде тюркю…

https://youtu.be/vjU-RcwSwO4?si=UvbzyQmqyxHXjXOa
Хвана ме за гърлото, текстът е брутален.

Повтарайки ти, ти, ти, съсипах себе си, моето момче.
Но забрави ме, ако можеш, хайде да  видим!
Изпих те на малки глътки, моето момче...Хайде продължи по старому, ако можеш!

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 10:03 от I.V

# 488
Ela1, Чапкъна е първи сериал за Гюнгер, преди това е писал анимации. Сега пише за нов сериал на OGM - Yan Oda.
Според Бирсен, ще пише с екипите си двата сериала.

Според клюките в туитър, Гюнтер се е върнал с условието да не му се бъркат в сценария. Дано е така, много се радвам за връщането му.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 10:57 от Еванджелин

# 489
Опа,ново двайсет!Гюнгер вече е в сериала!Афра го е написала!Значи ще се гледа!Най-сетне!

Къде го е написала Афра
Има група във фейса и администратор е Афра!Там го публикува снощи!

# 490
  • София
Афра няма фейсбук акаунт. Има туитър и инстаграм. Във фейсбук е пълно с фалшиви профили.

# 491
  • Дубай
Опа,ново двайсет!Гюнгер вече е в сериала!Афра го е написала!Значи ще се гледа!Най-сетне!

Къде го е написала Афра
Има група във фейса и администратор е Афра!Там го публикува снощи!
Бъркате, Афра не ползва феисбук. Както са ви написали Туитър и Инстаграм

# 492
Афра няма фейсбук акаунт. Има туитър и инстаграм. Във фейсбук е пълно с фалшиви профили.
Може и така да е,но всичко което съм видяла и прочела там се е оказвало истина.Така,че дори и да е фалшив е по-достоверен от други.Reni много добри си бяха диалозите на Гюнгер.Мисля,че този сериал съвсем няма нужда от "захаросани" и "сладникави" реплики и диалози защото той е всичко друго,но не и романтичен.Мен,специално с това ме завладя ,с динамиката,неочакваните събития и въпреки всички негативи с раждането на нещо красиво.Някой спомена,че Гюнгер поставил условие да не му се бъркат в сценария!Може би Онур е прекалил в първи сезон или режисьорката,/поне така бях прочела,че имат разногласия с нея/,та затова и той не е успявал да доразвие някои сюжетни линии заради които го критикувахме.Дано са  осъзнали,че без него Титаник в едно със 700000 долара за епизод, потъва!

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 11:56 от mimi 65

# 493
Хубав е трейлърът, вижда се стария почерк на Гюнгер. (Все го бъркам като име с Гюнтер от сериала Приятели, и така си го представям, албанос Simple Smile ) Много силна драма правят, разтърсваща, и очаквам трагични събития, ще има градация. Много ми се иска да има свежи моменти, с хумор и закачки, както беше в първи сезон. Ама ... Забелязала съм и в други турски сериали, докато се стигне до някъде, забавно, приятно, интересно, и после забиват в тежък драматизъм, чак не ти се гледа. Та дано Гюнгер оправи нещата, то че драма ще има, ясно, но малко повече позитивизъм да напише.
Все пак историята е за двама млади хора в началото на живота си, и каквото и да се случи между тях, им предстои един цял живот, независимо от това дали ще продължат заедно или не. Важното е да са живи и здрави Wink

# 494
  • София
На мен ми омръзна да гледам Мерт да реве... Наистина, да минат тези драми и да има някой и друг положителен епизод. Мерт е много красив като се смее Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт