Отговори
# 540
Относно темите - Възможно е да има хора, които сега ще започват да гледат сериала и да не искат да знаят какво се случва. Но пък тогава да си направят отделна тема.
И аз мисля, че е по-добре да има тема начинаещи и тема напреднали. Ще е объркващо да се обсъжда заедно епизод 3 и епизод 50 примерно едновременно. Който се запали и изгледа епизодите, може да се прехвърли в настоящата тема.

# 541
Решението е взето асъл създателя е тук - ИВ Gift Heart Добавяме Златно момче....
Другото е да се пусне анкета и да се реши съдбата на въпроса ,но пак казвам за мен каквото казва Ив е закон тя ми даде позволение и поверение.Правя каквото мога!
 Щом тя рече и отсече за мен е закон на който не му изнася да си направи темата и да си идва да чете оттук.Като му омръзне да чака да му озвучат епизодите.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 22:59 от x BlackRose x

# 542
Вие попитахте всички м темата, казахме си мнението. Както прецените, и благодарско за темите. 🌷

# 543
  • София
Честно казано не вярвам някой да влезе тук и да започне за обсъжда например трета бг серия. Ако се съберат хора ще си направят тема и така.

# 544
Честно казано не вярвам някой да влезе тук и да започне за обсъжда например трета бг серия. Ако се съберат хора ще си направят тема и така.

Повярвай ми имаше такива преди години затова бях длъжна да питам на глас...

# 545
  • Дубай
Хора, решете си! Мисля обаче, че няма смисъл от две теми,тези теми трябва да се поддържат и правят, а това изисква време и работа бих се включила, но засега приоритетите  в реала са ми  къде по-важни.
Дори и да има би било много интересно, да видим и чуем още  мнения , пък може и да се включим с някой коментар.Вече ако наистина има проблем-да си направят нова

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 23:17 от I.V

# 546
Хора, решете си! Мисля обаче, че няма смисъл от две теми,тези теми трябва да се поддържат и правят, а това изисква време и работа.
Дори и да има, би било много интересно да видим и чуем още  мнения , пък може и да се включим с някой коментар.

Абсолютно ще си спомним с тях нашия трепет който за мен е убит от всякъде държа се за ината си в момента не за друго.

# 547
  • София
О, аз ще го гледам с дублаж, нямам търпение да започне. Гадно е с гласовете, но ще го преживея Simple Smile

# 548
  • Дубай
Хора, решете си! Мисля обаче, че няма смисъл от две теми,тези теми трябва да се поддържат и правят, а това изисква време и работа.
Дори и да има, би било много интересно да видим и чуем още  мнения , пък може и да се включим с някой коментар.

Абсолютно ще си спомним с тях нашия трепет който за мен е убит от всякъде държа се за ината си в момента не за друго.

И за Мерт, и за Мерт.
О, аз ще го гледам с дублаж, нямам търпение да започне. Гадно е с гласовете, но ще го преживея Simple Smile
И аз мисля да хвърлям по едно око, не харесвам дублаж щото не усещам емоцията, коята предават актьорите така , но ще го преживея като знам  Афра и Мерт как се раздаваха.

# 549

Сторито е взел добри заглавия като гледам събота и неделя пак ще са заети ще си спомня за други любимци.
Дублажа е много кофти факт не успорим.Яд ме е,че същия заспалко който озвучи Ози Долунай в ЗИ.Ще го преживея някак...Трябва!
Само като видях,че Рана е дошла миналата седмица го очаквах това с блъфирането и даже си говорихме с няколко мацки в групата ни. Но ако отговаря на това което си мислим с тях може и да ни чака реален опит с отказ за приемането му което отговаря на тези неща които си мислим...

Ив там е бетон...Но аз нали ти казвах все по ръцете ги гледам всички първо...
Пожелавам си да изиграе нещо без толкова плач ,че и той и Афра ще се подуят ,но при него е в повечко вече.

На макетова са и дали някакви сцени и книгата на Рами...
Тази жена не я спира ни сняг ни слънце ни дъжд.Болна работа!

# 550
Albena като цитираш нещо, пиши от къде или от кого си го взела, иначе язък за труда на човека. Много грозно!
Някой може ли да преведе фрага интересно ми е разговора на Кая и Суна

- Когато се обичаме толкова много, всичко не може да свърши, Сейран...
- Ти ме научи на любов... Но също така ме научи, че понякога любовта не е достатъчна...
- Сейран!
- А сега, моля те, Ферит... моля те, тръгвай си... Моля, пусни ме.. остави ме, за да остане поне гордостта ми с мен.
- Съжалявам, малко изпотроших стаята. Обновете си всичко тук отново. Изглежда вече сте трима... честито!
- Тази нощ можеше да бъде съвсем различна!
- Какво ще получиш, когато се ожениш за жалко момиче?
- Когато създаваше мечти с мен за дете в това легло, ти знаеше за всичко, нали?
- Къде отиваш? Ще дойда с теб.
- Няма да си тръгвам оттук... Тръгвам си от теб!
- Господинът иска да вземете семейството си и да си тръгнете!
- Знам... и ти ме обичаш!
- Обичах...
- Ще спечеля доверието ти, Сейран.
- Вече е много късно.

# 551
Вижте не знам точно съфорумката Албена от къде го е взела ,но е много грозно да нахлувате така с този тон все едно е извършила престъпление. Много моля ако сте преводач тогава да проявявате изискванията си към тези които са го споделили. Защото много "преводачи" знам които благодарение на тях не можем ние сега да превеждаме. Нищо те да са живи и здрави! Но това са въпроси които може да се решават на ЛС.

Albena като цитираш нещо, пиши от къде или от кого си го взела, иначе язък за труда на човека. Много грозно!
Някой може ли да преведе фрага интересно ми е разговора на Кая и Суна

- Когато се обичаме толкова много, всичко не може да свърши, Сейран...
- Ти ме научи на любов... Но също така ме научи, че понякога любовта не е достатъчна...
- Сейран!
- А сега, моля те, Ферит... моля те, тръгвай си... Моля, пусни ме.. остави ме, за да остане поне гордостта ми с мен.
- Съжалявам, малко изпотроших стаята. Обновете си всичко тук отново. Изглежда вече сте трима... честито!
- Тази нощ можеше да бъде съвсем различна!
- Какво ще получиш, когато се ожениш за жалко момиче?
- Когато създаваше мечти с мен за дете в това легло, ти знаеше за всичко, нали?
- Къде отиваш? Ще дойда с теб.
- Няма да си тръгвам оттук... Тръгвам си от теб!
- Господинът иска да вземете семейството си и да си тръгнете!
- Знам... и ти ме обичаш!
- Обичах...
- Ще спечеля доверието ти, Сейран.
- Вече е много късно.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 23:56 от x BlackRose x

# 552
Оф, и като казахте Абидин- само да не се присети да се бори за Суна! Аз вече съм харизала на друг 😆. Нека страда там тайно, да се взема с друга...че хич не ми е симпатичен.

# 553
Мистери- какви ги разправят относно спойлерите? Видях само, че някакво момиче седи на студа и се снима с табелката на Мерт 😄

# 554

Общи условия

Активация на акаунт