💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 36 812
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Благи, и на мен ми е много тъпо без епизод.
В петък ще е като на война за този социален рейтинг. Satisfied Май ще трябва да туитвам, отдавна не съм го правила, от времето на "Почукай на вратата ми". Ще каже човек, че си нямам друга работа, но заради силната ми спортна злоба, защо пък не. Satisfied

Леко ни загатват.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 18:15 от midnight__sun

# 676

Да ви кажа клюката от днес, която се върти из соц. мрежи :
Преди 2 г. Ханде и Керем не са отишли на Пеперудите, заради въпросите, които са щели да зададат на Керем за Стефани.  ( Снощи Акиф нещо е намеквал... ) , но сега не го намирам.
Ако открия нещо ще ви споделя...
Явно крушката си има опашка и пъзелът малко по - малко ще започне да се нарежда..😎

# 677
"Закъсняло празнуване на рождения ден на #HandeErçel от екипа Definitely Extra +, с когото тя снима днес."

Gift Heart

# 678
Миси, прекрааасна на тази снимка! Heart Eyes
Има ли някой, който носи очна линия по-добре от Ханде Ерчел? Wink
И какво сега, оказва се, че сагата Фокс не е само в болните мозъци на феновете на Бурак и Ханде. Не е само плод на нашето въображение. Защо бе? Защо? И най-нагло с това, което ви споделих като факт по-горе, най-нагло ФОКС не крият очевадно лошите си намерения към Бамбашка Бири. Вече наистина ме оставиха без думи. Горкият екип…

# 679
Миси, прекрааасна на тази снимка! Heart Eyes
Има ли някой, който носи очна линия по-добре от Ханде Ерчел? Wink
И какво сега, оказва се, че сагата Фокс не е само в болните мозъци на феновете на Бурак и Ханде. Не е само плод на нашето въображение. Защо бе? Защо? И най-нагло с това, което ви споделих като факт по-горе, най-нагло ФОКС не крият очевадно лошите си намерения към Бамбашка Бири. Вече наистина ме оставиха без думи. Горкият екип…
Май се влошиха отношенията между продуцентите и Фокс след Кан.
Писаха за много продажби, Фокс искат да намажат, а на продуцентите не им се дава. Satisfied
Можехме спокойно да изкараме още два епизода в понеделник, след като ще стартира нов сериал чак на 18 декември.

Миси, на бележката пише: "Честит рожден ден със закъснение, Ханде. Желаем ти всичко, което желаеш, и повече. Много се радваме, че работихме заедно. Надяваме се да те видим скоро."

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 19:10 от midnight__sun

# 680
Фокс не симпатизира на ДЧ, за 10 дни ще има само едно повторение и то ще е в петък,  няколко часа преди новия епизод.
Нови снимки на Керем с Ксения Бородина

# 681
Здравейте Animal Bee

Sun_and_moon, добре дошла в темата. Епизод 12 ще бъде качен след малко, а епизод 13 ще го гледаме на живо заедно и ще го обсъждаме в темата. Благи превежда за нас от руската озвучка. Ако си свободна, заповядай в петък вечер в темата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Коко, и в Бургас усетихме земетресението. На 12ти етаж работя и се усети леко, предполагам, че на ниските етажи не се е усетило изобщо.

Дилеми, благодаря за поста за стайлинга на Керем и Хафса. Никога нямаше да забележа тези детайли, но явно , че подготовката им не е била от вчера за днес. Sunglasses

Тина, това с повторенията наистина е странно. Мислех, че е заради рейтинга, но се въртяха в туитър повторенията на Фара, а рейтингите ни с тях са на едно ниво т.е. би трябвало, ако Фара има 3 повторения през седмицата и ние да имаме толкова, примерно. Нищо против Фара, нека си имат повторения, да не ядосам комшиите нещо, за Фокс пиша. Grinning

# 682
# 683
Много благодаря за превода , прекрасни пчелички!
Ще се върна да коментирам серията, друго си е с бг буквички Simple Smile

# 684
Пчелички, страхотни сте! Kissing Heart

Purple Heart

# 685
Сърдечни благодарности за нашите работни пчелички! Дами, невероятни сте!

И да не е спам 😀

# 686
Flowers Herb Благодарности! Работливки ...Animal Bee Animal Bee Animal Bee

Да се насладим на епизода в пълнота с красотата на родния език.

Без пристрастия, но с емоции...

# 687
И защо изместиха Бамбашка в петък от тази седмица, при условие, че заместниците им започват чак на 18.12.23 ??? Думи нямам…
Cocodoggo, какво толкова сте учудени за финализиране на Бамбашка. Още след Кан в два  сайта  оповестиха, че променят деня от понеделник на петък за Бамбашка бири. не гледам този сериал не е мойто, затова не го коментирам.  Стана ми интересно как рекламират в Кан втори сезон, дори трети, а като погледнах петък, там е "Рибарче" и ми стана ясно, че ще финализират сериала. По късно  писах за промяната , ако сте го прочели. Това е комерсиалната турска индустрия за съжаление!

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 22:27 от didi54

# 688
# 689
didi54, къде точно видя в думите ми “учудване”? Laughing Ти сама си споделила, че не го следиш. Няма нужда да си вменяваме емоции без да сме запознати първо с темата, второ с мислите на човека. Тези, които следят проекта, знаят много добре какво коментирах снощи.
Скрит текст:
Междудругото броени са седмиците и за друг сериал на Фокс, все още неясно кой.

Бирдже Акалай с коментар относно спирането на нейния сериал:
"Нашата серия #birderdimvar от първия ден на пътя, по който тръгнахме. Бях развълнувана, че мога да подам ръка на травмираното дете, чиято битка е добре известна у нас. За съжаление нашата работа не намери отклик в рейтинговата система, която ни ръководи. Общественото мнение обаче винаги е най-ценно. Всички реакции и коментари, които получихме…
Вашите аплодисменти са най-голямата награда и източник на мотивация. В този смисъл бихме искали да благодарим на всички, които споделиха нашия ентусиазъм и ни подкрепиха с каквото могат. Благодаря от сърце на моите приятели и близки.
“Имам проблем” е еднa от най-добрите песни в живота ми. Искаше ми се да продължи по-дълго…
С любов.”

Усеща се разочарование и тъга в думите и. Очаквам същото и от нашите след няколко седмици, въпреки че очевидно има и доста по-рано клъцнати проекти, и то не на фокс. Колкото и да не е редно да ни звучи успокояващо - не са сами.

Успешен ден!

Пчелички Animal Bee Сърдечно благодарим! Прекрасни сте!!!

Знам, че е супер тъп и неподходящ gif за благодарност, ама…
Исках за “баланс” да намеря снимка и на Керем с букет цветя, ми то като напишеш “Kerem flowers” в Гугъл - само снимки на Ханде с букети от него. Просто констатирам, не подпалвам. Laughing

Малко тъпо, че много хора критикуват Керем за “изцепката” че едва ли не е проговорил първо на английски, докато си получава наградата. Това си е типично в негов стил, вероятно повечето от вас сте забелязали, че неведнъж в сторитата си прави така - докато говори на турски вмъква паразитни думички на английски. Така че надали е било от притеснение, каквито предположения имаше из Туитър, ама и няма как хората, които не го следят, да знаят.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 06:52 от Cocodoggo_mom

Общи условия

Активация на акаунт