💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 36 815
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Привет! Първи понеделник без “Друг човек”… Cry

В Истанбул ги е поолюшкало - около 5 и нещо по Рихтер. Дано всички са добре. Heart

# 661
В очакване сме....
"#HandeErçel в декемврийския брой на L'Officiel Türkiye"

Wink

# 662
Здравейте! Flowers Hibiscus

Снощи не помня дали писах, но на мен Хафса и Керем ми харесаха визуално.

Чакаме и Ханде тогава. Много е хубаво като има материал. Satisfied

# 663

Как ми се иска Бурак и Ханде да направят общ проект за Нетфликс.. ( мечтите нали са безплатни)

И един с Керем и Демет 😉

# 664
Здравейте,
на един дъх изгледах "Друг човек" и открих темата тук, за което мноого се радвам. Жесток филм, а актьорския състав е ТОП! Любимата Ханде Gift Heart
Знаете ли нещо за еп. 12, къде мога да го открия?

# 665
Здравейте,
на един дъх изгледах "Друг човек" и открих темата тук, за което мноого се радвам. Жесток филм, а актьорския състав е ТОП! Любимата Ханде Gift Heart
Скрит текст:
Здравей, радвам се, че ти е харесал сериала. Flowers Hibiscus
Ние го превеждаме, днес или утре най-късно ще го пуснем. Relaxed Мъничко остана.

Попадна ми онзи ден като колаж и ми хареса много.

# 666
Здравейте,
Скрит текст:
Ние го превеждаме, днес или утре най-късно ще го пуснем. Relaxed Мъничко остана.

Така ли?
Възползвам се от случая тогава, да благодаря за превода!!! Страхотна работа и адмирации за труда! Flowers Rose

# 667
Нови снимки и гифчета от снощната церемония:
https://twitter.com/i/status/1731649230081528260

Wink

Керем със стилиста Бурак Шенгюл

Gift Heart

# 668
Доан май се завръща

И от вчера

# 669
Керем, си е Керем ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Разбираме ги нещата ... Sunglasses

Gift Heart

# 670
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

детайли: Nature Zap

https://twitter.com/violetsona/status/1731591031643091052
Вратовръзката на Керем и ръкавите на Хафса са ушити от една и съща сатенена тъкан. Брошката на Керем и пръстена на Хафса бяха във формата на лъв 🦁цветът на дрехите, бижутата бяха уникални, шикозни, измислени до най-малкия детайл. Hollywood Couple Look❤️‍🔥

Nature Sparkles
https://twitter.com/ISencalkapimi/status/1731659061634990192
Двама джентълмени са горди и емоционални от успеха на своите партньори, докато им благодарят от сцената🙈Този вид партньорства са просто невероятни във всеки един аспект 😎

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 16:30 от Dilemi

# 671
И защо изместиха Бамбашка в петък от тази седмица, при условие, че заместниците им започват чак на 18.12.23 ??? Думи нямам…

# 672
Коко, може да искат да го финализират максимално бързо, а в понеделник има шанс да качи рейтинг и да им обърка плановете. Докато в петък е обречен и всичко приключва ..

# 673
И защо изместиха Бамбашка в петък от тази седмица, при условие, че заместниците им започват чак на 18.12.23 ??? Думи нямам…
Ели, разчитат, че хората ще забравят за наградата и че в петък няма да има рейтинг. Все надолу ще е и ще го изтъкнат като причина за финализирането му.

Тина, на снимката Ханде е много красива. Тази жена все по-хубава става.

Global Agency, която продава телевизионния сериал "Bambaşka Biri" в чужбина, ще продава сериала под името „Another Love“ в „Marina Bay Sands“ Сингапур между 5-8 декември 2023 г.

Скрит текст:
Здравейте,
Скрит текст:

Така ли?
Възползвам се от случая тогава, да благодаря за превода!!! Страхотна работа и адмирации за труда! Flowers Rose
Така, така. Relaxed Довечера ще пуснем 12 епизод. Следете темата.

# 674
Гадно ми е бе епизод днес.

Тина, точно с тези снимки идвах. Очаквам да е красива фотосесия.

От вчерашните награди разбрах, че за Керем имаме право да пишем само хубаво или нищо. Въпреки че, сме фенки, ако нещо не ни харесва, можем да си го заврем там, където слънце не огрява.

Дилеми, много интересна информация сподели. Благодаря ти! Hug
Това е едно от нещата, за които се възхищавам безкрайно на феновете, забелязват такива дребни детайли. Явно всичко в облеклото им е било съгласувано. Харесаха ми много. Добре стояха един до друг. На Керем брошката ми хареса много, бижутата на Хафса не особено.

За номерата на Фокс не ми се говори. Не знам, какво толкова. Ясно, че сериала потъна, в петък е предизвестена смърт, зор някой да не се излъже да гледа Grinning Продължавам да твърдя, че този сериал беше за платформа и би се радвал на много по-голям успех. Но.... моля се поне читав финал да направят. Ако се появи Доан, ще съм най-щастлива Joy

Общи условия

Активация на акаунт