💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Този Садък ли какъв беше явно е замесен…
Тина, неточно го превежда автоматичния. Ще съм благодарна някой да го преведе Heart

# 286
Този от фрага се появи и я нарича снахичке и я пита дали и защо е ходила в съда. Садък се казва човека.
Тя му каза, че е разбрала, че сина й е жив и го търси. Той каза, че трябва да я заведе в болница, защото явно не е добре.
Тя каза, че няма да спре. Знае, че сина й е жив.
Садък: Тя знае нещо! Тя е намерила следа.
Лейла отива на вечеря с Озгюр.

# 287
Ели и аз не разбрах. Етем е сценаристът на сериала нали?

Ай, колко е красива Ханде с тази зелена рокля. И са в същия ресторант, в който вечеряха с Кенан.

# 288
Да, той е. Цитат от сегашния епизод е. За жените, за това как трябва да са обичани, независимо дали са майки или не, доколкото чух и прочетох оттук оттам. Ще видим, пчеличките като го преведат.
Кенан симулира среща Grinning

# 289
Да, той е. Цитат от сегашния епизод е. За жените, за това как трябва да са обичани, независимо дали са майки или не, доколкото чух и прочетох оттук оттам. Ще видим, пчеличките като го преведат.
Кенан симулира среща Grinning
Може да е реплика на някой от епизода. Ще видим като почнем да превеждаме.

Кенан се появи в ресторанта. Не разбрах обаче, знаеше ли, че ще са там или случайно се появи. Satisfied
Какъв досадник просто. Satisfied

Много им се радвам на тези двамата. Радост за окото.

# 290
Според мен знаеше. Благодареше на момичето, че е тук с него

Егати неловкото Grinning

# 291
Озгюр е щастлив, не очаквал, че ще дойде. Тя иска да поговорят, той бил на ясно, че е имала отношения с Кенан и после той е изчезнал. Той просто искал да се запознае с нея и тя да го опознае. С времето и по-отблизо.
Кенан говори с непознато момиче и я моли да се прави, че са заедно. Озгюр предлага да си тръгнат, защото Кенан и момичето стоят на съседната маса, но Лейла не иска.
Момичето пита Кенан дали бившата му е там, не, Кенан все още я обичал. Момичето каза, че ще влезе в ролята си и започва да го гали, Кенан каза да не прекаляват.
Момичето пита Кенан дали я обича. Да, повече от всичко на света. А тя? Тя в момента може би не много.
Лейла пита Озгюр, с какво се занимава. Имали семеен бизнес.
Кенан пита момичето, с какво се занимава, била журналистка и имала страница. Кенан я моли да не пише за тях.
Озгюр иска да си ходят, защото не се чувства добре. Лейла не иска. Отива до тоалетната.
Кенан след нея. Лейла го пита какво прави там. Бил дошъл да вечеря с приятелка. Знаел, че тя ще е там и за това е дошъл. Лейла му каза, че ще го забрави, нали това искал. Кенан искал да чуе, че тя не можела да живее без него. Обаче Лейла се връща при Озгюр и казва, че всичко е наред.

# 292
Новите хора, които влязоха май забравиха за Доан... и сега зациклиха на отнесения Кенан..
Тук е една от основните им грешки..

# 293
Този Йозгюр нали беше губернатор или нещо от сорта, питах и Алекс за репликата на Ясемин от предната серия, сега пък семеен бизнес имал. Те ли не помнят какво да писали или ние грешно сме привели, ще видим. Joy

# 294
Намерих го с по-точен превод.

Heart
Тези двамата ще ми липсват, баща и син Heart
Почнах със сбогуванията Joy

# 295
И на мен ще ми липсват...
Дано на Коледа стават чудеса... , че нещо съм от песимистите в групата..
Кенан продължава да ми е неадекватен в този епизод..

# 296
Фокс, рекламира за другия понеделник филма, за който писа Бирсен. Всичко, което написа днес се оказа вярно.

И на мен ми се губи Доан. Почнах да се чудя каква им е идеята на сценаристите.

# 297
Така разтягат днес, все едно ще продължим до 30 епизода Heart Eyes Grinning

# 298
Преводачката изчезна. Разговора в ресторанта….

# 299
Нищо, Благи. Да оставим малко загадка. Grinning Да ни е интересно с превод. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт