💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Инфо:
Сериалът "Друг човек" е № 1 за месец ноември според DigiLUP Wink

Purple Heart

Wink

От сета днес на "Друг човек"

В следващия епизод ще има сцена межди Мурат и Идрис

# 496
Мурат, Идрис, Мама Ш, хич не ме вълнуват. Нерде е Доан? Искам сцени с Лейла и Кенан. И фраг. Поне 3, щом няма да е в понеделник. Или много искам?
Май Доан изчезна завинаги. Сега ще гласят любовната история, родителската, семейната и няма място за екшън.

# 497
Привет!
Ханде изглежда щастлива, спокойна, уверена - на върха на хармонията със себе си. А нали знаете кога човек изглежда така? Когато е на крилете на любовта и обичта. Ханде според мен е в щастлива връзка в момента. Независимо кой колко споделя. Simple Smile В началото и аз бях резервирана към Хакан, но явно(надявам се) съм била в грешка.
На хората, които мислят, че Ханде е меркантилна и е с Хакан заради парите, мога само да се изсмея Grinning Те наистина ли си мислят, че Ханде разполага с недостатъчно пари?! Grinning
За разлика от Ханде обаче, Хакан не мисля, че може да се похвали с пари, изкарани с труд от сутрин до вечер ежедневно. Длъжен е на мама Арзу и фактът, че с Ханде показват любовта си пред цял свят(независимо кой колко показва) говори достатъчно за намеренията му.
Естествен ход на събитията ще е Ханде да се оттегли след година, две, три от върха на кариерата си. Дори след още един проект само да го направи. И да не бяха Сабанджъ, други да бяха, желаем ли доброто на Ханде - ще и желаем подобни неща даже. Надали ще направи подобна стъпка насила, нали? Вече е постигнала достатъчно в кариерата си.

Ханде дано ни е ясно какво я чака, ами двамата мъже, коментирани в темата? Керем от доста време вече не сме го виждали щастлив с жена…

Aма Бурак и той със свободно сърце. Не сме го коментирали, но в едно от последните му интервюта ясно заяви, че не е във връзка с Бестемсу. А колко е галантен с Ханде… добре са го възпитали покойните му родители.
Само бъдещата господарка на сърцето му трябва да го вкара в правия път и да го отърве от вредните навици тогава, когато не е зает с КенДо Wink Жалко, че горкият хиииич не го бива в избора на жени според мен! За разлика от Керем.
Скрит текст:
Бившата му

Тези Бамбашки цъфнали и вързали, промотират си на сторита разни други проекти, не мога вече с тях Grinning

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 00:12 от Cocodoggo_mom

# 498
Клюката, която се върти тази вечер е, че Керем и Хадисе са във връзка - от няколко дни.
Чакат Акиф или Бирсен да съобщят новината 😉

# 499
Тази пък коя е? Grinning Слънце, Тина е нашата gossip girl Sunglasses
Клюката, която се върти тази вечер е, че Керем и Хадисе са във връзка - от няколко дни.
Чакат Акиф или Бирсен да съобщят новината 😉

# 500
Коко, ето я мадамата 😉

# 501
Въпросната певица, която ми излиза в Гугъл ли? Тя омъжена, бе! Grinning

# 502
Разведена била...
Даже май Хадисе  е "голямата любов " на Хакан от преди няколко години, но мама Арзу нещо не я е одобрила и се разделят ( инфото е от нета, не знам дали е истина 🙄)

# 503
Разведена била...
Даже май Хадисе  е "голямата любов " на Хакан от преди няколко години, но мама Арзу нещо не я е одобрила и се разделят ( инфото е от нета, не знам дали е истина 🙄)

JoyJoyJoyJoy
Това ако е истина ще е много яко!

За снимката на Ханде от днес рускините коментират, че не била за годишнина, а това бил първият им общ спомен от някакво пътуване до Исландия. Дали е истина не знам.

# 504
Може и да имаме фраг..

# 505
Благи, първата им годишнина е явно. Малко по-рано публикувах скрийншот на туит на Хакан, в който той е написал “1 Heart
Разведена била...
Даже май Хадисе  е "голямата любов " на Хакан от преди няколко години, но мама Арзу нещо не я е одобрила и се разделят ( инфото е от нета, не знам дали е истина 🙄)

JoyJoyJoyJoy
Това ако е истина ще е много яко!

Че е смешно - смешно е, ама на смехът ти още повече се засмях Kissing Heart Hug ушите ми сякаш те чуха Joy

# 506
Ето го фрага на 13 еп
https://www.youtube.com/watch?v=rhtaHxJLPwQ

"Нова снимка Hande изпрати от @/rania fawaz официален служител"

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 21:48 от mi_si

# 507
Добър вечер, мили момичета, Flowers Hibiscus

Колко хубави и интересни постове прочетох! Извинявам се много, че зачезнах, но имах много натоварена седмица!

Интересен фраг! Нурай е разкрита от Лейля, че нe чака бебче.

Май Идрис издаде на лошите кой е синът на мама Мушареф!

Мама Невин е спасена и моли Лейля никога да не напуска Кенан, защото той я обича толкова много. А Лейля ѝ отговаря, че Кенан мами всички!

Лейля е видяла на камерите в болницата, че Идрис е отвел там Невин и пита за това Старши прокурора. Надява се той да има добро обяснение на този факт.

Връщам се да ви дочета и ще се включа в последните дискусии, защото, ако е вярно всичко това, би било "Комедия от грешки" по Шекспир!

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 22:27 от Mira07

# 508
Лейла: Оказва се, че ти не си бременна.
Шахинде: Чуй ме…
Лейла: Спри!
Нурай: Три години чаках брат ти, той каза, ще се разведа с теб и ще се оженя за Ясемин. Бях принудена да лъжа, Лейла.
Лейла: Може ли да си тръгнеш?
Кенан: Къде да отида?
Лейла: Отиди на дъното на ада.
Лейла: Не можеш да очакваш любов, когато ти изчезна за няколко месеца, появи се и то без да обясниш нищо.
?: Какво искате от Идрис?
Мама М: Той има някаква връзка с моя син.
Идрис: Синът на г-жа М е жив. Кенан Озтюрк.
Невин: Никога не оставяй Кенан, чу ли? Той те обича много.
Лейла: Значи той лъже всички ни.
Лейла: Няколко месеца търсим човека. Този човек е закарал жена ви в болницата. Г-н прокурор, може би имате някакво обяснение.
Туран: не, нямам.
Лейла: Прегледах записите от камерите. Надявам се, че имате обяснение.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 22:51 от Бл@гуна

# 509
  • София
Ако това се окаже вярно ще стане много интересен сериал...

Голям тюрлюгювеч става в тези среди. Тази Хадисе беше омъжена за известният турски бизнесмен Мехмед Динчлер.

Същият преди това беше гадже на Ханде. Причина за раздялата им писаха, че той е бил голям скъперник.

Cimri olduğu için ayrılmışlar  (Разделиха се, защото той беше скъперник)

Същата Хадисе пък е била любовница на днешният Хакан Сабанджъ. Тогава е била с черна коса.

Там се въртят едни и същи хора, сякаш няма други.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 22:38 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт