Хюлия: Какво се е случило долу? Всичко е разхвърляно.
Девин: Ще пръскат, г-жо Хюлия, казвам ви, но вие не ме слушате. Невъзможно е аз да ви провеждам терапията, г-жо Хюлия, това не е етично.
Хюлия: Ти сигурна ли си, че искаш да говориш с мен за етическите ценности на твоята професия?
Девин: г-жо Хюлия, чуйте ме. Аз наистина уважавам вашето желание да се излекувате. Това е нещо невероятно, но не мога. Ако искате мога да ви препоръчам някой друг, но това не е нещо, което мога да направя.
Хюлия: Знаеш ли каква репутация имах в Адана? Не снахата на Сойкан. Не жената на Юсуф, а убийцата на собствения си баща. Баща ми умря заради мен.
Майко мила, а? Явно за това наричат Хюлия убийца и не са я искали в семейството. Да видим защо е умрял баща й и каква е нейната роля.

, може би два пъти досега, но най-често ми се иска да я ударя здраво по главата, за да се освести най - после
Всеки път очаквам някой номер от нея и тя никога не ме разочарова, дай боже да вземе да ме изненада този път
Но, надеждата ми не е голяма, та си мисля, че и днес ще е така, възрастен човек не се променя