💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Превод:

Хюлия: Какво се е случило долу? Всичко е разхвърляно.
Девин: Ще пръскат, г-жо Хюлия, казвам ви, но вие не ме слушате. Невъзможно е аз да ви провеждам терапията, г-жо Хюлия, това не е етично.
Хюлия: Ти сигурна ли си, че искаш да говориш с мен за етическите ценности на твоята професия?
Девин: г-жо Хюлия, чуйте ме. Аз наистина уважавам вашето желание да се излекувате. Това е нещо невероятно, но не мога. Ако искате мога да ви препоръчам някой друг, но това не е нещо, което мога да направя.
Хюлия: Знаеш ли каква репутация имах в Адана? Не снахата на Сойкан. Не жената на Юсуф, а убийцата на собствения си баща. Баща ми умря заради мен.

Майко мила, а? Явно за това наричат Хюлия убийца и не са я искали в семейството. Да видим защо е умрял баща й и каква е нейната роля.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 16:36 от Бл@гуна

# 541
Ау каква бомба, хахаха... Думи нямам.

# 542
  • София
Здравейте момичета! Поне пет  пъти гледах точно връчването на наградите, и изобщо не познах г-жа Фирдефз. Тази жена е прекалила с пластичните операции. Не прилича на себе си. По принцип беше хубава жена, ама сега вече не е. Според мен трябва да се остарява с достойнство. Я, нашата Хюлия колкото сбръчкана,  но главата и е винаги нагоре. Довечера сме на линия, нали?

Дружки, благодаря ви!!! 
Поздравления за наградените!!!
Поздравления и за Небахат Чехре!!!

# 543
Охооо,  не й е била чиста работата още преди да се омъжи... Та най накрая да разберем нещо за семейството й.

# 544
Здравейте във вторник. Christmas Tree
Ден за усъвършенстване на турския език. Grinning
Благодаря за откъса и превода. Green Heart

Към каста на „Семейство“ се присъединява Зейнеп Къзълтан, която ще бъде в ролята на семеен психолог на Аслан и Девин – Неслихан.
Ще се появи в днешния епизод и ще бъде с нас до финалния 30 еп.
Има слухове, че Неслихан ще стане психолог не само за Аслан и Девин, но и за другите членове на семейството.

Наистина е много шокираща новината за Хюлия.
Трябва първо да разберем каква е била историята.
По-нататък дали наистина в катастрофата ще загине бащата на Девин;
предизвикал ли е някой тази катастрофа или е случайност.
После са възможни различни реакции и изводи.
Ще има последици от съчетанието между двете събития.

–––––––
Интересни са кратките клипове, които пускат на всеки час след 4-ия до началото.
Рускините ги превеждат, все още не са всички, добавят ги последователно.
https://vk.com/aile_ds?w=wall-218430483_14834
Този ми се вижда важен:
Джихан: можем да заминем и да оставим всички и всичко зад нас и да живеем обикновен живот.
Серап: А отмъщението?

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 16:49 от vanja@

# 545
Терзи, благодаря за откъса! Kiss
Благи, благодаря за превода! Kiss
Нещо отново е замислила госпожа Хюлия, щом държи точно Девин да я лекува Thinking
Ванче, в озета не пишеше, че Ергюн ще умре Thinking
Цитат
Девин се превръща в стена срещу Ергюн, който се опитва да се домогне до нея. Ергюн, който е загубил всичко след престоя си в болницата, започва да заплашва Хюлия, за да го спаси от ситуацията, в която се намира.
Тази актриса ми прилича на една, дето играеше в Дръзки и красиви Thinking

Хайде, да идва по-бързо вечерта!

# 546
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите, преводите и коментарите!!!
За протокола - Пожелавам на всички, на близо 80 г.,
да изглеждат и да са в кондиция като Небахат Чехре!!!
Даааааа, знаех си, че днес Хюлия ще хапе яко.
Ето едно мнение в Х, което харесах >>>

Цитат
Както се вижда от емоджитата  ... на Хакан Бономо,
след метафората за ловците на слонове,
следва историята за скорпиона и жабата.
И така, събитията ще се развият както си мислим.
Докато Девин иска да помогне,
Хюлия ще направи както каза Недрет, 
и ще ужили Семейството
А ето и историята >>>
Цитат
Един скорпион се доближава до една жаба и я моли да го пренесе на гърба си през водата.

-        Не - казва жабата. - Защото, ако го направя, ще ме ужилиш и след това ще умра."

-        Помисли логично- отвръща скорпионът. - Причината, поради която искам да ме пренесеш е, че не мога да плувам. Ако те ужиля и ти умреш, аз също ще умра.

Жабата премисля за момент казаното и решава, че скорпионът има право.

-        Добре - казва тя. - Скачай отгоре.

И така скорпионът се качва върху гърба на жабата и тя отплува от брега. Но точно когато са на половината път през езерцето, скорпионът ужилва жабата.

В своята предсмъртна агония жабата пита без дъх:

-        Защо направи това? Сега и двамата ще умрем.

И докато скорпионът потъва под повърхността на водата на път към своята собствена смърт от удавяне, просто свива рамене и казва:

-        Природата ми е такава... 

"Новата психоложка" я познаваме от ДК.

Но най ще се радвам на този момент >>>

# 547
Диве, благодаря! Kiss А, добре, че ме подсети за Небахат Чехре, забравих да отбележа. Така е, Дай боже всекиму нейната фигура и дух на тази възраст! Не зная дали си е правила пластични операции, може и да е, то повечето турски актриси се префасонираха напълно на няма и 35 години, та защо не? Но, тази дама може да сложи в малкия си джоб  мноого млади актриси, това е истината.
Много хубава история за скорпиона, благодаря! Предполагам, че Недрет отново ще се окаже права ... дано Девин не се поддаде на игричките и, както го направи с Джихан, или поне да сподели този път с Аслан! Hands Pray
ето превод от подругите на откъса:
Цитат
- Какво става долу, защо вдигат толкова шум?
- Правим малка дезинфекция, г- жа Хюлия. Вече ви казах, но вие изобщо не ме чувате, не мога да ви бъда психолог, това е невъзможно, това е нарушение на етиката.
- Сигурна ли си, че искаш да ми кажеш за етиката във вашата професия?
- Г-жо Хюлия, наистина уважавам желанието ви да подобрите състоянието си. Невероятно е. Но аз не мога да бъда ваш психолог, ако искате, мога да ви препоръчам добри специалисти. Но аз не мога да ви провеждам терапия.
- Знаеш ли каква беше репутацията ми в Адана? Не снахата на Сойкан. Не жената на Юсуф. А убийцата на баща ми. Баща ми умря заради мен.
Вече не знам кога Хакан Бономо ще ни разкрие докрай Хюлия ... Мисля, че от серията тази вечер би трябвало да започне, защото остана не много до финала. А с тази героиня се чувствам през цялото време като на влакче на ужасите, или я мразя, или дори я съжалявам, ама наистина много рядко Smile, може би два пъти досега, но най-често ми се иска да я ударя здраво по главата, за да се освести най - после Stuck Out Tongue Winking Eye Всеки път очаквам някой номер от нея и тя никога не ме разочарова, дай боже да вземе да ме изненада този път Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, надеждата ми не е голяма, та си мисля, че и днес ще е така, възрастен човек не се променя Thinking
Знаех си, че не бъркам актрисата, която игра в ДиК! Май там тя се казваше Хюлия Smile Спомням си историята много добре, но забравих имената на повечето второстепенни герои. Интересно, на фрага не успях да я позная Thinking И тя е много добра актриса също. Къванч има голям късмет с колегите, с които играе, каста винаги е чудесен, но сега е наистина Шампионска лига, един няма, дето да не играе супер, само Толга не ми харесваше в последните сцени.
Още два часа ...

# 548
  • au bout du monde

# 549
  • София
А, добре, че ме подсети за Небахат Чехре, забравих да отбележа. Така е, Дай боже всекиму нейната фигура и дух на тази възраст! Не зная дали си е правила пластични операции, може и да е, то повечето турски актриси се префасонираха напълно на няма и 35 години, та защо не?

Фенче, понеже аз се изказах "негативно" за Небахат- да съгласна съм за нейната фигура и дух. Съгласна съм, че е добра актриса.  Въпреки, че съм я гледала само в ЗП. и ми хареса. Но, не ми харесва протоколното пожелание да изглеждам като нея. Не желая. Предпочитам да остарея с достойнство. Спирам до тук. Моля, някой да пусне линк към епизода. Благодаря предварително! Приятно гледане.

# 550
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Откъсът отново ни хвърля в размисли и предположения, но Хакан Бономо за сега за мен е непредвидим. Някой беше написал за приятелите и враговете, мисля че тя ще действа на този принцип за сега. Честно казано очаквам все пак професионализма на Девин да е на достатъчно високо ниво, не само да я разгадае, макар че тя е наясно какъв човек стои пред нея, а и да я "надхитри" т.е в един момент Девин да вземе инициативата и тя да води лечението. Но и на мен ми се струва, че това е извън етиката на професията, така че може би новата психоложка ще поеме тази роля в един момент щом ще бъде до края на сериала.

Малко остана

# 551
От Айра миналата седмица:

линкове на турски
https://www.youtube.com/watch?v=eVJ3XBDXgfU
https://canlitvizle.com/show-tv-canli-hd-izle
https://tr.canlitv.services/show-tv-canli-kesintisiz
https://www.canlitv.mobi/showtv-canli

Айре, липсваш много! Green Heart
Бързо оздравявай! Flowers Four Leaf Clover

Приятно гледане!

# 552
  • au bout du monde
Ново от качването на сцената 😀 ето защо Къванч се забавя, някой го извиква и той спира.

Еее, жалко изтриха клипа.

# 553
Здравейте! Не бях чела от няколко дни,но сега го направих.
Благодаря за всичко, което сте споделили и поздравления за наградата на най-добрата  двойка на екрана - Къванч и Серенай!
Този момент много ме радва !

# 554
  • София
Моля, някой да даде линк, от който гледа в момента.  Тези, които даде Ваня при мен не тръгват нито един. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт