Пазаруване от HМ, тема 65

• 52 026
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Почнаха да слагат червени етикети в Сердика днес

# 211
  • Бургас
Бобчи, някой снима ли ти синия комплект? Аз едва днес си го взех, че бях цяла седмица в болнични. Цвета му е като на снимките, много е хубав. Мога да опитам сега да го снимам ако искаш, но на лампа не знам как ще го докарам.

# 212
Много бавно пристигат този път пратките , вече втора седмица чакам едни якенца 🤷♀
Винаги са ми идвали за не повече от 5 работни дни. От поне 3 дни пратката седи на статус “изпратена” 😀

# 213
Така е и с други сайтове, заради ЧП.

# 214
Здравейте. Сигурна съм, че е коментирано милиони пъти, но не ми се рови из темите, как стои въпросът при връщане с ваучера от 5лева за следващо ниво,ще го активират ли пак в профила или гори като ваучерите за рециклиране?

# 215
От моя опит - гори.

# 216
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1209740002.html
Поръчах си тази рокля от детската серия, малко съм скарана с такава дължина, но ще я повдигна с колан.

# 217
  • Бургас
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1209740002.html
Поръчах си тази рокля от детската серия, малко съм скарана с такава дължина, но ще я повдигна с колан.

В зелено много ми харесва. Пиши, моля те, като я получиш!

# 218
  • София
Поръчах палто на дъщерята, от доста време ме врънкаше и взех едно бюджетно от черния петък. Сега пък не се харесва с него и аз много му се чудя и дали да не си го оставя на мен, защото много хубаво ми седи. Ама то полиестер само, става ли за зимните температури у нас, как мислите и при какви градуси си носите палтетата?

# 219
В преходни сезони нося палта. За зима с Т около 0 ми е студено с тях.
Имам едно с вълна в състава от мохито, една идея по-топло ми е с него, но днес например ще съм с шубката.

# 220
Аз нямам дълго палто, само късо, но го нося предимно по повод. Ежедневно съм с ватирани якета, не дълги, да ми покриват кръста.
Много съжалявам за онова бяло палто, Тета и някои други си купиха, точно беше за мен, като кройка и дължина.
Тете, ти носиш ли го?
Тази година харесах някои, но като ги видях на живо се отказах.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 13:37 от DeVa®

# 221
Още не, но ще...скоро.  Grinning

# 222
Май се бавят с обработването на върнатите поръчки…друг път на седмица след връщането поне в сайта виждам, че е отбелязани като върнато, сега ни вопъл, ни стон. И доставката многооо се забави, ама каквото е такова.

# 223
И моята никога до сега не се е бавила толкова много.

Да потвърдя, не връщат ваучер от 5 лв, ако е използван.

# 224
Здравейте, имате ли представа дали може да се върне чорапогащник купен от физически магазин - не е носен, разбира се, но е отворен?

Общи условия

Активация на акаунт