Пазаруване от HМ, тема 65

• 52 004
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Аз казах на Гошето както си е - викам му слушай сега, така и така, и си му изпях всичко, казах му хич да не тепа до мен, да катери стълби , да се морИ..каза ок, и грам не позволи някой да ми зърка..никой не ми е зъркал Joy

# 151
Девичка, чудна е роклята, приятно прекарване на партито!

Матеа, няма какво да ти е неудобно, отказваш и толкова.

# 152
Какви стълби, той чак у вас ли ти ги носи, Тет?
За отказването нямам угризения аз.
Киф, благодаря! Heart

# 153
Бе то и аз им изпях всичко, но някак не е много ОК.
Добре, че не са само НМ- ските, а от всякакви сайтове знайни и незнайни вземам на цялата фамилия, та една отказана по не се забелязва.
Открай време предпочитам до офис, на 3 мин. ми е. Заварват ме винаги я излязла от баня, я намазана с боя/ маска, не искам да ги стряскам.
Никога няма да забравя как на един от някаква секта, пласираш техни книги , отворих вратата с маска от хума, чак се върна метър назад човека и се отказа от агитация. Аз бях забравила, че съм я сложила, не съм целяла стряскане.😂

# 154
Чак чак..грешка няма Гоше, не си го давам аз Joy

# 155
Хич не обяснявам. Казвам, че отказвам поръчката и нищо повече.
Браво на Гошето! Глези те! Kissing Heart

# 156
Получих ги най-накрая дънките:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1126324010.html
Поръчах 36 и 38, сега се чудя кои да върна... и на двата крачолите са ми еднакво прилепнали. 36 заспа на колана, а 38 ми е с прекалено широк колан, надявах се поне крачолите пропорционално да са по-свободни, че мога да стесня ханша, иначе цветът е готин наживо.

# 157
Тези са с ниска талия.

За всяко тяло си има подходящ модел. Просто трябва да откриеш твоите, модели.

Моите още ги чакам..вероятно др.седмица Гоше ще ме навести с думите: дай тука едни пари Joy

# 158
Нямам търпение за последните поръчки, любимите ми дънки за по 17,50 🙂

# 159
  • Пловдив
Накрая се сдобих със злополучната поръчка, доволна съм от всичко, чакам още една поръчка другата седмица.
Трябваше и талон за 5 лв. да получа, ако направя поръчки за 150 лв. за седмицата на ЧП. Вие получихте ли?

# 160
Да, получих, но не съм засичала дали са от последните или имам натрупани и от предните поръчки.

# 161
Дано не е много нахално от моя страна, ноо, някоя да има излишен код за отстъпка, от върната торба с дрехи или нещо сходно?
Благодаря!❤️

# 162
Да, получих, но не съм засичала дали са от последните или имам натрупани и от предните поръчки.

И аз така.

Лавандула, тези дънки са ми любими, имам отпреди, страхотно стоят. Моите не се отпускат, много скини стоят.

# 163
Здравейте! Талон от върнати дрехи може ли да се комбинира с отстъпката за нов лоялен клиент? Зная, че комбинациите на отстъпки са се коментирали многократно, но нямам спомен за този случай. Прегледах първия пост, но не успях да намеря инфо.

# 164
Колко дават сега за върнати дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт