Пазаруване от HМ, тема 65

• 52 050
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Съвсем леко е умален според мен, по-скоро горната част ми идва една идея по-къса, отколото е на модела.

# 541
  • Вестерос
Момичета, на 3.1. върнах една поръчка, обаче нито мейл имам, нито в приложението, че е върната.. Получавате ли мейли?

# 542
Получавам, но не третия работен ден ...доста по-късничко.

# 543
Въобще не чакам мейли. Гледам си в профила кога ми се отразява Върната.

# 544
  • Вестерос
Да и аз до сега, бързо ставаше. Както и да е. Дойде днес новата поръчка от 3.1 пак, с по-голям размер от розовия панталон цигара.

# 545
И аз получих кожения панталон в по- малък размер, точен ми е.
И една бяла жилетка от тънките, доволна съм.

# 546
И аз получих 2 пратки. Зеления суитчър в по-голям р-р - S и една блузка от детското за 2.49. Simple Smile Пак същоя цвят, зелена салвия.

# 547
Здравейте дами,днес върнах част от поръчка получена на 7 декември. Някой спомня ли си  имаше ли удължен период на връщане по празниците?Дали ще ми възстановят сумата🤔?Едномесечния срок е изтекъл...

# 548
Имаше, да. Ще ти върнат парите. Май до Коледа беше.

# 549
Имаше, да. Ще ти върнат парите. Май до Коледа беше.
Благодаря !🙂

# 550
Бърз отчет:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1091186010.html - Харесва ми! Добре че взех 1 номер надолу. Материята е плътна и по моите температурни критерии е идеален за зимата;)
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0992042025.html - Не съм очарована. Дойде опакован без тази бяла хартиена лента, беше просто сгънат в найлоновия плик. Точен размер взех -С, но има нещо сбъркано. Долу в глезените е изключително стегнат, чак трудно се обува. А в талията е много свободен, предполагам ще ми се свлича. Чудя му се, понеже използвах ваучер за 5лв и ми излезе 11лв. Та може би само заради това ще го задържа, все ще го обуя няколко пъти....
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1192810001.html - Харесва ми. Уголемена е доста, добре че заложих на XS. Свободна е, добре пада. При 167см ми е до средата на прасеца.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1168456004.html - Много уголемено, дори XS ми е чувалесто. А около яката и качулката е изключително стегнато, чак задушаващо. Не е моето, ще го върна.

# 551
  • Mostly in my mind
Аман от техните уголемени модели

# 552
Ауу, много ми харесва този плетен комплект, страхотен е.
Аз днес си взех 5те поръчки - голямо разочарование, половината неща ще върна.
Най-много се вълнувах за един комплект на бебето от мерино, че нали било много хубаво сега за зимата да се носят дрешки от такава материя. Нещо обаче не ме изкефи материята.. Очаквах да е по-мекичка, все пак ще е първи слой  над кожата.
Освен това на етикета пише 100% wool, на други дрешки от мерино съм виждала изрично да е упоменато merino wool. И понеже досега не съм купувала други дрешки от тази материя се чудя това ли е, каквото трябва да бъде или не баш..

Може ли линк към комплекта Simple Smile
А размерите как ви се сториха Simple Smile

Мога да дам отзив за бебешки дрешки (размер 74-80), ако на някой му е интересно Simple Smile

# 553
Нещо не успявам да пусна линкове, така че давам артикулните номера, надявам се да вършат работа:

Иначе като размер този, който поръчах, си отговаря на  4-6м, бодито има 2 реда копчета, т.е. ще може да се носи повече време, а клинчето е с копче за стесняване на талията при нужда.
Споделете за бебешките дрешки Simple Smile

# 554
Днес дойде един кашмирен пуловер - имаше косми - мислех че е нещо случайно отпред, но по гърба на пуловера също имаше много косми. Все едно някой го е носил…но пък не изглежда носен, може само да е мерен. Но доста неприятно ми стана, даже не искам да го меря, сега се чудя дали да го връщам…а е в хубав сив цвят…

Общи условия

Активация на акаунт