Пазаруване от HМ, тема 65

• 52 047
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Много са бързи , признах ги.
Дойде зеленото горнище, много го хареса майка ми , съвсем по мярка и за 9 лв е топ.
Трети път сутиен - този път нормален и всичко му е наред.
Още една рокля за колежка, един и същи размер с моята, ръкавите и дължината са с два пръста по - дълги и самата тя е по- широка.
И един пуловер райе, много хубав, пети цвят ми е от серията.😂

# 556
Днес дойде един кашмирен пуловер - имаше косми - мислех че е нещо случайно отпред, но по гърба на пуловера също имаше много косми. Все едно някой го е носил…но пък не изглежда носен, може само да е мерен. Но доста неприятно ми стана, даже не искам да го меря, сега се чудя дали да го връщам…а е в хубав сив цвят…

Аз бих им писала със снимки и да си изпрося някоя отстъпка или ваучер 😄 Ако много си го харесваш го изпери и си го носи с кеф 😊

# 557
Директно го връщам, не ми се занимава да го снимам. А и не е кой знае какво - косми, на някой друг дори няма да му направи впечатление. Може пък още малко да го намалят и да го поръчам на по-добра цена Simple Smile
А вече имам ваучер, защото пратката, която трябваше да взема от мола (ако помните срещу онези 15% ваучер) се оказа с етикет “изгубена”. Парадокс - от съпорта ми писаха мейл, че е в мола (не ми бяха изпратили смс, че е пристигнала, в приложението също нямаше инфо), в мола ми извадиха пратката и ми казаха няма да ви я дадем, защото е с етикет изгубена Simple Smile Писах на съпорта , върнаха ми парите и ваучер 10%.

# 558
В мола много често забравят да цъкнат пратките като ги докара Еконт…

# 559
  • на морето
Здравейте! Досега не съм връщала и искам да уточня някои неща ако не съм разбрала.
Ще връщам неща от 4 пратки, които са дошли в рамките на месец.
1. Мога всичко да върна в един пакет, нали?
2. Вътре слагам формулярите за връщане, а отвън залепям лепенките от всички поръчки или само една?
3. В приложението не мога да намеря къде ми е банковата сметка, а имам спомен, че съм я въвеждала.
Благодаря предварително!

# 560
2. Само едната лепиш. Не всички.

Аз бих върнала в отделни.

# 561
Очаквате ли да има още намаление -70% или приключва?

# 562
2. Само едната лепиш. Не всички.

Аз бих върнала в отделни.

+1

По въпрос 3 - в Информация за плащане, под Моите поръчки.

# 563
  • София
Връщала съм няколко пратки в един плик. Няма проблем. А и самите те са написали, че предпочитат.

# 564
Да, пестят от транспорни разходи.

# 565
  • София
Може неща от до 5 поръчки да се комбинират в един плик за връщане. Това съм го запомнила, защото преди години им звънях да питам.
Обаче в днешно време с тези хартиени пликове е малко рисковано да се тъпчат много неща. На мен последно ми дойдоха с прокъсвания или накиснати някъде, дори и кашончетата.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 20:30 от emeto®

# 566
Преди празниците и аз получих един плик, целия полят с бензин. Просто потрес! Куриера вика така дойде при мен. Добре, че блузата вътре беше с найлон. Вълнах им го със същия плик.

# 567
Пуснах онзи ден една поръчка с коледни пуловери за децата за догодина, живот и здраве. Отделно поръчах и за децата на някои приятели.
Девата в мен много обича да пазарува такива неща, когато са намалени. А когато наистина и дойде моментът (т.е. следващата Коледа) и ги видя същите на ненамалена цена, изпитвам голямо удоволствие Simple Smile

# 568
Бях накупила така намалени дънки за синко...за в бъдеще. Е, така си останаха с етикета необличани. Просто мина в друг период и от дънки мина на спортни долници.
Нищо не вземам занапред вече, за него поне.

# 569
Винаги връщам в един общ пакет, но гледам да не го препълвам.

Оо и аз се заредих за догодина с доста коледни неща за моите момчета. Ако нещо не нацеля размер просто го продавам по грубите във фейсбук.

Надявам се от утре да добавят и намалят още неща 😅

Общи условия

Активация на акаунт