Пазаруване от HМ, тема 65

• 52 041
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Аз много трудно продавам дрехи в олх и фейса, а повечето са с етикети. Последно ги засилих на боклука.

# 571
teta75 Аз започнах да продавам само в две групи Децата на мацките и Mix&Match калпазани. Там по-лесно се продават хубавите неща, а и няма некоректни там ( поне не се е случвало за сега)

# 572
Благодарско, записвам си. Simple Smile

# 573
Купувам един размер нагоре, пък ако стане - стане. Все ще намерим на кого да го дадем.
По-назад някой писа за по-голямо намаление от утре. Още ли ще падат процентите?

# 574
Пише , че продължава на 60%.
По принцип в края на януари са финалните намаления , вече на каквото е останало 🤷♀😅 Аз чакам Зара , като гледам тук в ХМ за съжаление отдавна няма размери на моделите , които харесвам.

# 575
Намалили са пак изчерпани артикули.

# 576
  • София
Е, може ли такава снимка да сложат

# 577
И в края на отминалата година завъртяха доста провокативна рекламна кампания.

# 578
То хубаво провокативна, но продуктът не се вижда като се е разчекнала каката 😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 13:05 от HappyRSmile

# 579
Залагаха повече на ласки и прегръдки, отколкото на сака и панталони. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
  • на морето
От последните ми три поръчки, всички след Нова година, нямам добавени точки. Защо е така и да се обаждам ли или да им пиша някъде? Поръчките съм ги получила.

# 581
Не знам тези -15% дали са онези от кампанията click & collect през Декември преди старта на намалението или са активни за всички потребители:

# 582
Пратили ми онзи ден анкета за сайта. Имаше въпрос накрая, какви изисквания имам към предлаганите стоки и сайта. Написах им да не правят откачени снимки на моделите, че нищо друго не се вижда, освен малоумна поза, в която продаваната дреха е най-малко забележима. Дреме им, знам, но си го казах поне.

# 583
Дано обърнат внимание.
Доди, с точките е зле, ако липсват - пиши им.
Тези 15% са на избрани профили. Не са от click and collect.

# 584
  • София
Здравейте, само тази тема намирам за НМ, при все, че моят въпрос ще е за българската, надявам се да ме извините и да може да ми отговорите.

Та, харесвам някакви неща от хм хоум в гугъл, когато цъкна на картинката ми отваря бг сайта, но на артикула пише - очаквайте скоро или нещо подобно... Та някой има ли опит... Появяват ли се тези неща в последствие, скоро, у нас. Има ли смисъл да чакам и дебна...
Иначе ходих по празниците до мола, минах да видя хоум магазина им... Не знам защо мисля, че неща от сайта липсват там... Може и просто да не съм отделила време да ги намеря. Но иначе ми стана много приятно, че вече има и реален магазин.

Общи условия

Активация на акаунт