Пазаруване от HМ, тема 65

• 52 038
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Моят опит е с комплекти чаршафи, които никога не се появяват на промо цената след като се изчерпят, а когато мине намалението.
Физическите и онлайн магазина предлагат артикулите си с различни отстъпки и в реала изборът не е толкова богат.

# 586
  • София
Изобщо не гледам отстъпки, само да се появят в наличност ме интересува 😁

# 587
В сайта гледай. Този НМ хоум е отскоро в реала. И като за другите неща - асортиментът е по-ограничен от този в сайта.

# 588
  • София
Мерси, дано се появят у нас, он или офф лайн.
А някакви впечатления за качеството на порцелановите им съдинки-чинии, купички, бурканчета. Особено когато има шарка? В смисъл здравина, устойчивост?

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 13:36 от Angel_Dust

# 589
La Valleta е спец по всякакъв вид декорация, да сподели мнение. Kissing Heart
Аз имам само спално бельо, килим и калъфки. Много съм доволна.

# 590
  • София
Да и аз мн им харесвам спалното бельо👍

# 591
А аз съм разочарована. На втори комплект вече, при сваляне на калъфките от възглавниците платът се цепи! Не по шевовете, самият плат на това късото вътрешно парче, което държи възглавницата. Като не съм някаква смотла да дърпам и напъвам, и да не знам как се слага, и сваля калъфка.

# 592
  • Mostly in my mind
Моят опит е с комплекти чаршафи, които никога не се появяват на промо цената след като се изчерпят, а когато мине намалението.
Физическите и онлайн магазина предлагат артикулите си с различни отстъпки и в реала изборът не е толкова богат.
Коронният им номер - изчерпано и на прИмоциа. Joy

# 593
Глас и от мен за пликовете и калъхките им.
Чистак ЕДНОцветни, каквито иска синко, аз също ги предпочитам, цветенца и шарении не са ми по вкуса...само в ХМ съм намирала.

# 594
  • София
В English Home има по 2бр. калъфки за 9.90лв, едноцветни и 50Х70см
А в HM съм разочарована от размера на двойните комплекти в последните години - огромни са 220Х240.

# 595
Как мислите, дали има шанс да заредят някакви единични бройки от намалените артикули. От няколко дни редовно проверявам, но нищо….

# 596
Да, проверявам рано сутрин. Успях да хвана пред последната седмица два суитчера, рокля, риза и дънки, последните- отдавна изчерпани.
Следене му е майката, винаги има шанс.
Наскоро даже се появи един леопардов шал, който бях харесала преди година, но бързо се изчерпа.

# 597
Мерси за надеждите Simple Smile И аз така, рано сутрин и вечер следя, имала съм попадения, дано пак да имам.

# 598
И аз следя, доста неща успях да хвана

# 599
Пише, че още неустоими намаления има.

Общи условия

Активация на акаунт